مایکروسافت ترجمه API ID شما درست باشد ، این نوع از خطا به نظر می رسد در اینجا : MSDN مسئله لطفا بخوانید. اما آزمون خود را گوگل خوب به نظر می رسد. همچنین اگر شما PM acces حساب کاربری خود می تواند به دنبال هر گونه مشکل داخلی
مایکروسافت ترجمه API ID شما درست باشد ، این نوع از خطا به نظر می رسد در اینجا : MSDN مسئله لطفا بخوانید. اما آزمون خود را گوگل خوب به نظر می رسد. همچنین اگر شما PM acces حساب کاربری خود می تواند به دنبال هر گونه مشکل داخلی
آخرین ویرایش توسط r.dziadusz. 03-10-11 در 08:45.
من می بینم اما من همیشه استفاده از مجموعه ای گوگل و با استفاده از API V2 به طوری که من همیشه ضربه حد من؟ من هم ggogle API V2 به عنوان تشخیص
آیا من را درک کنید درست -- شما مایکروسافت استفاده نمی کند؟ این در هرگز نیست ، تبدیل شده در فروم شما؟ لطفا توجه داشته باشید که مایکروسافت دارای محدودیت های ماهیانه ، طوری از حد خود را به شما در رسیدن به شما را تا مدت زمان بعدی صبر کنید. در این حد روزانه نمی باشد. اما اگر شما به مایکروسافت قبل از استفاده نکرده ام و سپس شما باید محدود نمی رسند. لطفا روشن -- شما از آن استفاده نیست و یا شما از آن استفاده کنید نه در همه.
مایکل، من در حال حاضر مایکروسافت با استفاده از، من علم و تکنولوژی سیاسی را به استفاده از گوگل تنها، تشخیص گوگل API V2، استفاده از گوگل API V2، قبل از آن من با استفاده از V1، در حال اجرا است که ابتدا ثبت نام برای مایکروسافت در حال حاضر ترجمه اما پراکنده خود را، اگر شما در نظر شما می گویند که محدودیت های ماهیانه پس از دوره محدودیت من هنوز نباید بازنشانی شود تا نوامبر 1ST.
من حد شخصیت من برای گوگل به 100.000 perday تا با تنظیمات من بالاتر از زمانی که من به آن محدود و دیگر نتایج : از گوگل پرداخت می API های آزاد و سپس شروع به تولید نتایج؟
محدودیت در کنار ما ، بلکه در کنار مایکروسافت نیست. اطلاعاتی است که محدود ماهانه وجود دارد را از اینجا گرفته شده : InvalidOperationException : : ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
مورچه شما درست می گویید من ساخته شده کمی اشتباه -- اطلاعات کامل می باشد :
بنابراین شما باید محدودیت های نیز ساعات روز :. با عرض پوزش برای کمی گمراه کننده -- من باید آن را با دقت بیشتری خوانده. آیا مایکروسافت هیچ محدودیت های دیگر -- لطفا بپرسید مایکروسافت. در این لحظه من در مورد محدودیت های دیگر آگاه نیست. اگر شما پیام خطا فرم مایکروسافت و سپس به این معنی است که شما در رسیدن به برخی از محدودیت های خود. لطفا تماس بگیرید برای اطلاعات بیشتر با مایکروسافت -- از آن است که آنها که به شما می دهد خطا درخواست مناسب است. من می توانم آنها را توضیح دهد. از 3rd party است. در مورد پیغام خطا کلید اشتباه متفاوت است آنچه شما به سادگی می توانید بررسی کنید.محدودیت حجم در استفاده آزاد ، در 4 میلیون کاراکتر یک ماه و بیش از 400K در ساعت
همچنین توجه داشته باشید که آن را لازم نیست به نوامبر 1ST -- جزئیات بیشتر در مورد زمانی که مدت زمان جدید آغاز شده است نمی دانم. آیا آن را در هر ماه تقویم است ، یا آن را حاصل جمع گذشته از : 30 روز و یا راه دیگر... واقعا هیچ نظری ندارم که مایکروسافت آن در مدیریت -- لطفا بپرسید مایکروسافت اگر جزئیات بیشتر مورد نیاز هستند. به هر حال اگر آن فرم 30 روز گذشته است و سپس آن را به شما اجازه می دهد هر روز به درخواست های ساخته شده جدید (اگر شما حد کل در یک روز استفاده کنید).
آخرین ویرایش توسط vBET. 04-10-11 در 00:15.
خوب مایکل ، من یک درخواست از ویژگی های شروع ، شما می توانید این موضوع برای من حل آن را به عنوان دیگر خدمت در هر منظور و مقصودی علامت گذاری به عنوان
من سعی کردم به بررسی این خطا را با دقت بیشتر ، اما غیر ممکن است.ترجمه شروع آزمون کارشناسی ارشد
نتیجه تست : ï »¿" InvalidOperationException : : ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
خطا تست :
زمان اتصال (MS) : 237.756103516
شما باید به درخواست مایکروسافت خود را ، به دلیل آن را نیز می تواند داخلی شماره مایکروسافت ، اگر شما مطمئن نیستید که شما محدودیت های خود را از دسترس نیست :
لطفا برای انجام این کار نوشتن یک ایمیل به : mtcont@microsoft.com
شرح مشکل خود را -- در استفاده از آزمون خطا
ارسال مایکروسافت ترجمه API ID -- این است که عمدتا به راه من می توانم آن را توسط خودم انجام نمی
نوشتن حجم خود را از ترجمه به service فرستاده شده در حرف یا MB / ساعت و کاراکتر و یا MB / روز
آخرین ویرایش توسط r.dziadusz. 05-10-11 در 11:16.