أ vbet من آخرین نسخه 3.x براي vb3.x فعال تصدی 3.5 منتقدان
أ vbet من آخرین نسخه 3.x براي vb3.x فعال تصدی 3.5 منتقدان
من می توانم ، اما منم بتا و شما رو در حالت شما را که در پشتیبانی از آن و همچنین خوب است که هیچ به من![]()
لطفا برای انجام این تست برای همه API که شما با استفاده از -http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
من وقتی که من به پایان رسید بهینه سازی پایگاه داده من ، من تنها با استفاده از API V1 به عنوان من فقط باید فعال تصدی 3.4.1 نصب شده است.
من بیشتر از مسائل ، vbenterprisetranslatot.php با استفاده از تمام زمان CPU من ، لطفا به زیر :
PID ************ مالک اولویت ٪ CPU حافظه فرماندهی ٪
12493 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 104 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 72،0 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 67،0 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 42،0 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 23،5 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 11،7 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (ردیابی) (کشتن) مای 0 -- 1،8 -- 6،2 مسیر / usr / sbin پیدا / mysqld -- basedir = / -- datadir = مسیر / var / معاونت / مای -- کاربر = مای -- PID فایل = / ور / معاونت / مای / server.thecodecage.com.pid -- جست و خیز ، خارجی ، قفل کردن --
من 4 پردازنده و آن کشتن روی سایت خودم تهیه کنم در حال حاضر که آن را نمی تونم ترجمه! ، من از کار افتاده نیمی از ترجمه و هنوز هم این مسئله!
آیا کسی می تواند کمک کند؟
آخرین ویرایش توسط Simon Lloyd. 01-10-11 در 19:29.
لطفاً با استفاده از یک نخ در يك مسئله. موضوع جديد براي استفاده از نخ ديگر. یک مدت کوتاهی - نه آن vbenterprisetranslator_seo.php انجام مي گيرد كه تمام منابع شما - فوروم شما تمام است، زيرا هر فوروم trought vbenterprisetranslator_seo درخواست مى رود.php که تنها چند مجموعه متغیرها به vbseo.php و شامل منابع درخواست شده واقعا. شما تمام فوروم شما ترافيک به این فایل شما با فایل .htaccess. پس وجود ندارد با اين موضوع اصلا فایل - اين است که تمام فوروم مصرف. شرح بيشتر در اين زمينه اگر لازم است - لطفا برای آن نخ باز جديد يا پيدا كردن وجود دارد. يك موضوع در يك نخ![]()
من به بتا ارتقا به تلاش برای حل مسائل است اما به نظر می رسد که من ترجمه از مایکروسافت را دریافت نمی؟
نتیجه تست micorsoft :
من دو برابر chaecked من ID درست MS کرده اند!ترجمه شروع آزمون کارشناسی ارشد
نتیجه تست : ï »¿" InvalidOperationException : : ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
خطا تست :
زمان اتصال (MS) : 237.756103516
آخرین ویرایش توسط Simon Lloyd. 01-10-11 در 20:56.