مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 4 Firstاول 1234 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 40

موضوع : مشکلات ترجمه اصلی

بازنشسته ؛)

أ vbet من آخرین نسخه 3.x براي vb3.x فعال تصدی 3.5 منتقدان

کاربر ارشد

من می توانم ، اما منم بتا و شما رو در حالت شما را که در پشتیبانی از آن و همچنین خوب است که هیچ به من

بازنشسته ؛)

لطفا برای انجام این تست برای همه API که شما با استفاده از -http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

کاربر ارشد

من وقتی که من به پایان رسید بهینه سازی پایگاه داده من ، من تنها با استفاده از API V1 به عنوان من فقط باید فعال تصدی 3.4.1 نصب شده است.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط r.dziadusz View Post
    لطفا برای انجام این تست برای همه API که شما با استفاده از -http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    تایید من زد که در آزمون و
    شروع ترجمه تست G API V1
    نتیجه تست : {"responseData" : {"translatedText" : "powitanie"} ، "responseDetails : تهی ،" responseStatus ": 200}
    خطا تست :

کاربر ارشد

من بیشتر از مسائل ، vbenterprisetranslatot.php با استفاده از تمام زمان CPU من ، لطفا به زیر :
    PID ************ مالک اولویت ٪ CPU حافظه فرماندهی ٪
    12493 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 104 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 72،0 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 67،0 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 42،0 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 23،5 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 11،7 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
    20732 (ردیابی) (کشتن) مای 0 -- 1،8 -- 6،2 مسیر / usr / sbin پیدا / mysqld -- basedir = / -- datadir = مسیر / var / معاونت / مای -- کاربر = مای -- PID فایل = / ور / معاونت / مای / server.thecodecage.com.pid -- جست و خیز ، خارجی ، قفل کردن --

من 4 پردازنده و آن کشتن روی سایت خودم تهیه کنم در حال حاضر که آن را نمی تونم ترجمه! ، من از کار افتاده نیمی از ترجمه و هنوز هم این مسئله!

آیا کسی می تواند کمک کند؟
    آخرین ویرایش توسط Simon Lloyd. 01-10-11 در 19:29.

کاربر ارشد

من به بتا ارتقا به تلاش برای حل مسائل است اما به نظر می رسد که من ترجمه از مایکروسافت را دریافت نمی؟

نتیجه تست micorsoft :
    ترجمه شروع آزمون کارشناسی ارشد
    نتیجه تست : ï »¿" InvalidOperationException : : ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    خطا تست :
    زمان اتصال (MS) : 237.756103516
    من دو برابر chaecked من ID درست MS کرده اند!
    آخرین ویرایش توسط Simon Lloyd. 01-10-11 در 20:56.

عضو
    محل
    http://harleyforum.se

Quote نوشته اصلی توسط Simon Lloyd View Post
    سلام ، من در برخی از کمک فوری نیاز دارم ، پیدا کنم که برخی عنوان موضوع از دست رفته ، اما اگر زبان آنها ظاهر می شود (گاهی اوقات) خود را عوض کنم ، چک HTTP : / / WWW.thecodecage.com/forumz/microsoft- اکسل کاربرگ توابع /] مایکروسافت توابع اکسل کاربرگ شما شروع موضوعات lotsof نام اما هیچ عنوان موضوع (و شاید یک یا دو) را ببینید ، در حال حاضر زبان می گویند به یونانی شما عنوان موضوع ، نگاه کنید به تغییر به یک زبان دیگر و برخی از عناوین را تغییر دهید از بین رفته اند و برخی باقی می ماند؟

می تواند کسی کمک لطفا؟
    چیز مشابه.. زن و شوهر آغاز شده از روز قبل است. (رایگان نسخه 2.4.4)

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط Simon Lloyd View Post
    سلام ، من در برخی از کمک فوری نیاز دارم ، پیدا کنم که برخی عنوان موضوع از دست رفته ، اما اگر زبان آنها ظاهر می شود (گاهی اوقات) خود را عوض کنم ، چک توابع کاربرگ اکسل مایکروسافت شما شروع موضوعات lotsof نام اما هیچ عنوان موضوع (و شاید یک یا دو) را ببینید ، در حال حاضر تغییر زبان می گویند به یونانی شما عنوان موضوع ، مراجعه کنید به زبان دیگری تغییر و برخی از عناوین از بین رفته اند و برخی باقی می ماند؟

می تواند کسی کمک لطفا؟
    لطفا توجه داشته باشید که گوگل v1 قرار دادن محدودیت های بیشتر در استفاده از API از آنجایی که آنها در حال آماده شدن برای بستن. و چیزی که شما توصیف می کنید به نظر می رسد که به حد خود می رسید. برخی از عناوین (محتوا) نشان داده نمی شوند زیرا نمی توان آن را ترجمه کرد. برخی خوب هستند چرا که شما در حال حاضر آن را cached. لطفا توجه داشته باشید که جدیدترین نسخه vBET (در حال حاضر به عنوان بتا به دلیل تغییرات زیادی مشخص شده) اجازه می دهد تا به استفاده از API ترجمه دیگر -- پرداخت گوگل v2 و هنوز هم رایگان مایکروسافت. بنابراین این می تواند شما را حل مسئله است که در سمت vBET نیست ، اما در سمت ارائه دهنده ترجمه -- گوگل فقط برای بستن v1 آماده. همه ما به خاطر اون ناراضي هستيم

شما می توانید اطلاعات خود را در مورد ترجمه گوگل واقعی با استفاده از googletest چک -- لطفا برای جزئیات بیشتر اینجا را ببینید : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

صفحه 2 از 4 Firstاول 1234 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •