أ vbet من آخرین نسخه 3.x براي vb3.x فعال تصدی 3.5 منتقدان
أ vbet من آخرین نسخه 3.x براي vb3.x فعال تصدی 3.5 منتقدان
من می توانم ، اما منم بتا و شما رو در حالت شما را که در پشتیبانی از آن و همچنین خوب است که هیچ به من
لطفا برای انجام این تست برای همه API که شما با استفاده از -http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
من وقتی که من به پایان رسید بهینه سازی پایگاه داده من ، من تنها با استفاده از API V1 به عنوان من فقط باید فعال تصدی 3.4.1 نصب شده است.
من بیشتر از مسائل ، vbenterprisetranslatot.php با استفاده از تمام زمان CPU من ، لطفا به زیر :
PID ************ مالک اولویت ٪ CPU حافظه فرماندهی ٪
12493 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 104 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 72،0 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 67،0 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 42،0 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 23،5 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 11،7 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (ردیابی) (کشتن) مای 0 -- 1،8 -- 6،2 مسیر / usr / sbin پیدا / mysqld -- basedir = / -- datadir = مسیر / var / معاونت / مای -- کاربر = مای -- PID فایل = / ور / معاونت / مای / server.thecodecage.com.pid -- جست و خیز ، خارجی ، قفل کردن --
من 4 پردازنده و آن کشتن روی سایت خودم تهیه کنم در حال حاضر که آن را نمی تونم ترجمه! ، من از کار افتاده نیمی از ترجمه و هنوز هم این مسئله!
آیا کسی می تواند کمک کند؟
آخرین ویرایش توسط Simon Lloyd. 01-10-11 در 19:29.
من به بتا ارتقا به تلاش برای حل مسائل است اما به نظر می رسد که من ترجمه از مایکروسافت را دریافت نمی؟
نتیجه تست micorsoft :
من دو برابر chaecked من ID درست MS کرده اند!ترجمه شروع آزمون کارشناسی ارشد
نتیجه تست : ï »¿" InvalidOperationException : : ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
خطا تست :
زمان اتصال (MS) : 237.756103516
آخرین ویرایش توسط Simon Lloyd. 01-10-11 در 20:56.
لطفا توجه داشته باشید که گوگل v1 قرار دادن محدودیت های بیشتر در استفاده از API از آنجایی که آنها در حال آماده شدن برای بستن. و چیزی که شما توصیف می کنید به نظر می رسد که به حد خود می رسید. برخی از عناوین (محتوا) نشان داده نمی شوند زیرا نمی توان آن را ترجمه کرد. برخی خوب هستند چرا که شما در حال حاضر آن را cached. لطفا توجه داشته باشید که جدیدترین نسخه vBET (در حال حاضر به عنوان بتا به دلیل تغییرات زیادی مشخص شده) اجازه می دهد تا به استفاده از API ترجمه دیگر -- پرداخت گوگل v2 و هنوز هم رایگان مایکروسافت. بنابراین این می تواند شما را حل مسئله است که در سمت vBET نیست ، اما در سمت ارائه دهنده ترجمه -- گوگل فقط برای بستن v1 آماده. همه ما به خاطر اون ناراضي هستيم
شما می توانید اطلاعات خود را در مورد ترجمه گوگل واقعی با استفاده از googletest چک -- لطفا برای جزئیات بیشتر اینجا را ببینید : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728