مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 5 123 ... آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 46

موضوع : اشکالات -- شما درایو من دیوانه.

کاربر ارشد

Default اشکالات -- شما درایو من دیوانه.

هنگامی که با استفاده از صفحات ترجمه مایکروسافت دریافت کنید خطای 500 سرور داخلی!
    آخرین ویرایش توسط Snake. 28-09-11 در 16:56.

کاربر ارشد

این ضروری است. گوگل من را مسدود امروز.

من نمی تونم برای V2 پرداخت تقبل می کنند.

و هنگامی که من نیاز به گزینه مایکروسافت آن را ندیده است.

صفحات من همه ترجمه خالی با گوگل V1.

من نیاز به این ثابت ASAP لطفا!

خطای 500 سرور داخلی در هنگام ترجمه صفحات با mircosoft دریافت می کنم!

کاربر ارشد

آیا گوگل به شما مسدود؟ ، من در داشتن یک موضوع مشابه است که برخی از عنوان تاپیک گم شده و متن ترجمه شده خالی است ، اما اگر من به زبان های مختلف را تغییر دهید به عنوان موضوع... و غیره ظاهر می شود

کاربر ارشد

به نظر می رسد مانند آنها ، اما من recenly تجدید بل کل من تشکر شده است تا برقراری تماس های بسیار زیادی را از حالت طبیعی است.

احتمالا یک بلوک 24hr اما هنوز آن را ندیده کمک به گزینه مایکروسافت رو کار.

من می بینم این MOD مرگ ، گزینه MS محدود است و گوگل است که مصرف این سرویس را.

بله ، اگر قطعات گم شده ، شما مسدود شده است.

کاربر ارشد

Hmmmm ، یک بلوک 24 ساعته ، من تعجب می کنم که اگر نقل قول این مورد با من به عنوان حدود 350 مورد در حال حاضر ممنوع بایدو عنکبوت بر روی سایت خودم تهیه کنم در زمان هر کسی (وزارت دفاع برای خلاص شدن از آنها ساخته شده) داشته ، آنها را مسدود زبان های یک یا همه ترجمه ها ؟

می گذرد وجود دارد به پرداخت خدمات ترجمه است که در آخرین نسخه از فعال تصدی حمایت.

کاربر ارشد

اگر شما ممنوعیت عنکبوت صفحات خواهد بود هرگز نمایه ، شکست دادن نقطه.

LOL ، من سعی کردم به آنها پرداخت ، من از 1 میلیون کاراکتر در 10mins استفاده @ $ 20

اگر شما می خواهید شروع به پرداخت 1000 دلار برای ترافیک و سپس آن راه حل من حدس می زنم.
    آخرین ویرایش توسط Snake. 28-09-11 در 17:58.

کاربر ارشد

پاسخ : عنکبوت ، من درک می کنم که اما عنکبوت بایدو را ترافیک کم ، ولی واقعا تلخه بر منابع خود را ، بنابراین من در حال حاضر ممنوعیت عنکبوت مزخرف چینی و دیگر :
    بایدو
    Ichiro موبایل
    Soso
    Sogou
    PSbot
    Yandex (روسی یاهو)
    Yeti
    spinn3r
    .... من می توانم در

و اگر من این ترجمه ها خاص را نمی خواهم به پرداخت اما ترجمه های من.. و غیره در حال حاضر تقریبا 12 میلیون آدرس ها و بسیاری از صفحات من بسیاری از مطالب ، بنابراین من می تواند مرا پشتیبانی دامپینگ برای دیگر نقاط جهان در تالار گفتمان من ، که شرم آور واقعی است. من فقط پاک انبارها من (مهمان و پایگاه داده) و از پشت فضای 9GB!

کاربر ارشد

خوب ، من کش من که 6GB بود ، به من اعتماد کن ، که بسیاری از آدرس ها شما می توانید استطاعت API V2 ، هزاران تجدید.

پاسخ عنکبوت ، صفحات فقط ترجمه یک بار ، به طوری که آیا بایدو آن را ندارد و یا یک کاربر یا گوگل تفاوتی نمی کند.

پس از مسدود کردن عنکبوت ، بی معنی است.

من امیدوارم که MS API کار می کند ، اما برخی از خواندن و محدود خود را تا 50 تماس دقیقه ، که من به شدت تردید است به اندازه کافی به حمایت از انجمن ها بیشتر انجام می شود تشکر شده است.

فن های سفر
    آخرین ویرایش توسط Snake. 24-10-12 در 20:36.

کاربر ارشد

50 تماس در هر دقیقه؟ jeez! ، که احتمالا بدان معنی است که 59.99 ثانیه باقی مانده انجمن من هر ترجمه می کنید ، قوانین خود را بر ذخیره ترجمه ها چه هستند ، آیا می دانید؟ ، آن را نمی خواهد خیلی بد است اگر ما می توانیم ترجمه ها نگه دارید ، به این معنی رکود در trnslations چند ماه ، اما eventualy آن را جبران!

کاربر ارشد

من با داشتن یک شماره مشابه با ترجمه به انگلیسی (پیش فرض) کار نمی کند. اگر من به V2 سوئیچ آن را برای یک ثانیه کار می کند ، سپس بر روی بار صفحه بعد آن را نمی کند. چیزی است که در اینترنت با موتور جستجوی Google ترجمه.

صفحه 1 از 5 123 ... آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •