مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 5 از 5 Firstاول ... 345
نمایش نتایج: از شماره 41 به 46 از 46

موضوع : اشکالات -- شما درایو من دیوانه.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا توجه داشته باشید که vbet 3.5.0 است در مرحله BETA و آن را به وضوح در بخش دانلود :
    دانلود جدیدترین بتا (ناپایدار) برای vbulletin نسخه 3.x - vbet 3.5.0
    این است که به وضوح شرح داده شده است که این نسخه ناپایدار است -- هر کس با استفاده از نسخه بتا بر خطر ابتلا به آن و او آگاه است که آن را ناپایدار است.

نسخه بتا بخشی طبیعی از هر توسعه نرم افزار است -- اصلی و مدها دیگر نیز در نسخه بتا منتشر شد.

در صورت از مسائل -- فقط آن را به ما اطلاع ، بنابراین ما می توانیم آن و حل آن است که اگر انتقادی بازگشت به آخرین نسخه پایدار است که هنوز هم در بخش دانلود در دسترس

Quote نوشته اصلی توسط Snake View Post
    زباله های آن زمان به هر حال ، حد MS 4M کاراکتر یک ماه است.

وقتی که من را قادر ساخت V2 گوگل من 4M کاراکتر را در حدود 15 دقیقه استفاده می شود.

حتی اگر من می خواستم به پرداخت 1000 دلار برای 50m کاراکتر (حداکثر در هر ماه) از گوگل ، ID استفاده از آنها در چند روز.

این MOD مرده است ، مگر اینکه فعال تصدی می تواند یک آزاد راه را برای آن به ادامه پیدا کردن.
    Quote نوشته اصلی توسط r.dziadusz View Post
    همانطور که گفتم ما در حال کار بر روی ایده هایی که می تواند کمک به بهبود محصولات ما هر روز ، این مشکل هنوز هم موجود است؟
    در اینجا آنچه که من فکر می کنم.

حد کارشناسی ارشد در حال حاضر رسیده است.

بنابراین...

چه راه حل وجود دارد در حال حاضر؟ من هیچ راهی برای ترجمه انجام من!
    Quote نوشته اصلی توسط r.dziadusz View Post
    اگر شما مطمئن نیستید که شما توسط گوگل مسدود شده (اگر نه شما می توانید TET از اینجا انجام دهید : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728) شما می توانید به آنها نوشتن آی پی خود را (که آن را نیز در پست من به شما داد گفت) ، به reaccess اگر شما خواهد شد با استفاده از نه "فقط گوگل" که به طور عمده مایکروسافت API شما رسیدن به محدودیت های خود را آهسته تر

همچنین ، لطفا به یاد داشته باشید که فعال تصدی می توانید محدودیت های گوگل / MS را تغییر دهید ، در حال حاضر ما شما را به API V2 گوگل برای کاربران بازرگانی است ، اما ما در جستجوی راه دیگر از ترجمه
    پس چه اتفاقی می افتد هنگامی که گوگل را خاموش V1 API؟

پس راه حل چیست؟

این ثابت دراز مدت نمی باشد ، است.
    من می خواهم برای به اشتراک گذاشتن راه حل های جایگزین من

من فکر می کنم از این وزارت دفاع هرگز مرده خواهد بود ، و خواهد شد به جلو به دلیل پتانسیل آن بزرگتر ما انجمن ، ترافیک و درآمد ، و به عنوان اصلی هنوز هم به عنوان انتخاب اول برای نرم افزار انجمن استفاده می شود. همیشه راه حل وجود خواهد داشت ، و شما همیشه نمی شود به تنهایی

پیشنهاد من دوباره درخواست از ویژگی های من در اینجا :

دفترچه راهنما در حال ویرایش زبان های دیگر ترجمه نتیجه / حافظه نهان ، ارسال شده توسط admin

بدون نیاز خود را ترجمه موتور خارج وجود دارد در همه (توافقنامه هر کسی و یا محدودیت شکستن نیست) ، فقط دستی با ترجمه انسانی ، نامحدود ، امن ، و بهترین نتیجه ترجمه، بسته به فرد چقدر ترجمه abillity. ADMIN / کارکنان / مدیران سایت / اعضا می توانند شرکت برای کمک به ترجمه کتابچه راهنمای کاربر

در واقع از زمان هنوز این ویژگی نه دادن درخواست در سال گذشته هنوز در موضوع فوق ، من و یکی از کارکنان من در حال حاضر این کار را برای برخی از پست انجام می شود ، در حدود 20.000 ارسال ها که در چند ماه اضافه می شوند ، کتابچه راهنمای کاربر ترجمه ، آثار خود را همراه با ترجمه گوگل در پست. آن methode بی نقص نیست ، اما من به اندازه کافی با آن راضی است ، و هر کس بفهمد نتیجه ترجمه ، تا زمانی که درخواست از ویژگی های بالا داده می شود

پس من فقط پست ، ویرایش شده توسط admin / هیات ، زیرا آنها می توانند پست هر کس را ویرایش کنید ، و اضافه کردن این زیر پست اصلی (حذف فضای پس از notranslate / و / نقل قول) به آن را در پست خود کار می کنند

[نقل قول]
    این کتابچه راهنمای کاربر ترجمه متن (یا کتابچه راهنمای تصویر اطلاعات ترجمه)
    [notranslate]
    ترجمه متن کتابچه راهنمای شما در اینجا
    [/ notranslate]
    کد [/ quote]

در نتیجه شبیه به این

چرا که آزمایش و تجربه تا به حال ، کارکنان من ترفندهای کوچک بیش از حد ، به ترجمه کتابچه راهنمای کاربر خیلی سریع تر ، حتی من آن را متوجه نیست ، بنابراین هیچ مشکلی برای سرعت ترجمه کتابچه راهنمای کاربر برای من ، اگر این درخواست از ویژگی های می توانند با توجه به
    آخرین ویرایش توسط basketmen. 30-09-11 در 18:48.

سلام. من فقط خواندن موضوع کل از ابتدا و همچنین اطلاعات برخی بیشتر در مورد این مسئله است.

API V1 ، ترجمه گوگل در حال آماده سازی بسته می شود ، به طوری که آنها قرار داده محدودیت های بیشتر آنچه که تعجب آور نیست -- این ماه پیش اعلام شد.

حذف کل کش شما ایده های هوشمند نیست. شما هم اکنون می توانند شکایت کنند که گران قیمت را برای شما به ترجمه gor (که شما در حال حاضر به صورت رایگان) اما بی فایده است -- آن را ترجمه گوگل API V2 که شما اتهامات عنوان شده علیه ما نیست. لطفا نقطه شکایت خود را به گوگل. در اینجا ما فقط می تواند به شما که ما متوجه نظر شما و ما هیچ تاثیری در این زمینه بگویید.

لطفا برای استفاده از مایکروسافت تستر تا تعیین کند چه چیزی اشتباه است با اتصال به خود مایکروسافت. پس اگر نه لطفا ارسال جزئیات دسترسی فقط به عنوان رادک از شما خواسته تا قبل از ما قادر خواهد بود برای بررسی آنچه در جریان است.

ما با خوشحالی اضافه کردن هر API ترجمه دیگر که شرایط خدمات اجازه می دهد تا برای آن. vBET در حال حاضر آماده به راحتی اضافه کردن ارائه دهندگان ترجمه جدید است. لطفا هر نقطه که شما می خواهید در vBET پشتیبانی می شود

لطفا بگویید شما فولاد نیاز به هر گونه کمک در این زمینه؟ اگر محصول در حال حاضر حذف شده پس من فرض کنیم که هیچ وجود ندارد آیا نیازمند کمک در این زمینه -- حق؟

کاربر ارشد

پس چگونه شما برنامه ریزی را به سرویس به مشتریان جدید مایکل؟

چگونه آنها درمان به ترجمه انجمن ها بزرگ جدید ، از ابتدا.

نرم افزار خود را در حال حاضر بی فایده است ، مگر اینکه شما از خواب بیدار و پیدا کردن یک راه را برای مردم به استفاده از آن.

راستش من نمی مراقبت ، من می توانم آن و یا ترک آن را.

این شما این است که دیگر به کسب و کار است.

به همان روش تا به حال. فعال تصدی بسیار آغاز ترجمه از ارائه دهنده ترجمه های خارجی را فراهم می کند. حالا ما می توانیم بسیاری از ارائه دهندگان - بنابراین ما خدمات به مشتریان و حتی بهتر از قبل ما.
    هر کسی که با استفاده از فعال تصدی آگاه است در مورد ارائه دهندگان ترجمه های خارجی است و او می داند که او قادر به استفاده از این خدمات است. این است که در مجوز فعال تصدی - ما در مورد آن روشن هستند.

آنها چه کسانی هستند؟ و چرا شما به درخواست من در مورد دیگران تصمیم گیری؟ اگر شما به من درخواست در مورد نکات برای انجمن ها از جمله در اینجا به برخی از :
    1. اضافه کردن به فعال تصدی صفحات نادیده گرفته به عنوان مطالب بسیاری که شما فکر می کنم برای ترجمه مهم نیست
    2. استفاده از خدمات رایگان ترجمه اولین
    3. برای اجتناب از رسیدن به ترجمه آزاد را محدود خیلی سریع است -- محدود کردن زبانهای پشتیبانی شده است. ارسال های جدید را از زمان به زمانی که کش شما پر است.
    4. حتی اگر شما با استفاده از ترجمه ها پرداخت می شود -- محدود کردن زبان پشتیبانی برای کسانی که شما فکر می کنم مهم ترین موضوع برای انجمن خود را. و حتی پس از آن محدود کردن بیشتر -- بعد از زمانی که شما می توانید زبان های بیشتری را اگر شما پیدا است که هزینه های OK هستند را برای شما اضافه.
    5. اگر شما API V1 ، ترجمه گوگل ، با استفاده از -- کش پایگاه داده های خود را روشن نیست و غیر فعال کردن تمیز کردن خودکار ، و یا حداقل تغییر زمان کش به زندگی بسیار طولانی تری (اجتناب از پرداخت را برای ترجمه های مشابه)
    6. اجتناب از ترجمه از اسپم ، توسط تایید پست تا زمانی که منتشر می.
    7. به دنبال خدمات ترجمه دیگر که شرایط خدمات اجازه می دهد تا آن را به vBET اضافه کنید و به ما اطلاع دهید در مورد کسانی که - ما با خوشحالی به عنوان بسیاری از APIs ترجمه که ممکن است پشتیبانی
    اینها نکات متعددی است که در حال حاضر به من آمد.

نرم افزار ما هنوز هم همین را به عنوان قبل (و حتی بهتر) پس از آن است بسیار مفید می باشد. می توان آن را گران تر است ، اما آن را به عنوان مفید آن را به عنوان قبل و حتی بیشتر ، به دلیل ویژگی های جدید اضافه می کنیم

آیا شما نیاز به کمک بیشتر در این موضوع شرکت؟

بدون پاسخ - به عهده گرفت که به کمک بیشتر نیاز است. در صورتی که اگر از آن است - لطفا در اینجا، ما تغییر خواهد کرد وضعیت از باز کردن دوباره.

صفحه 5 از 5 Firstاول ... 345

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •