مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : فقط معلوم نیست در مورد هزینه و MS API

عضو جدید

Default فقط معلوم نیست در مورد هزینه و MS API

چقدر آن را در واقع؟

من $ 99 مارک را ببینید
    من دیده می شود با نام تجاری رایگان برای # 135
    اما راه سبد خرید شما کار می کند آن تبلیغات هر دو با هم است.

آیا واقعا بیش از 200 دلار برای نام تجاری رایگان است. و من هم که اطلاعات بیشتر در مورد API مایکروسافت و چگونه برای به دست آوردن یک را می خواهم.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

هزینه های مجوز عادی 90 دلار است. خرید این یکی از شما داشته اند و تمام ویژگی های فعال تصدی.
    رایگان برند مجوز های اضافی است و آن را هزینه اضافی از 135 دلار است. این مجوز به شما اجازه می دهد تا حذف لینک های اعتباری است.
    اگر شما می خواهید به مجوز غرفه و سپس هزینه آن حاصل جمع آن دو است.

ترجمه API مایکروسافت در حال حاضر در فعال تصدی 4.x (به زودی در vBET3.x) بنابراین شما باید آن را در فروم خود را فقط پس از نصب vBET4.x کار
    مایکروسافت ترجمه API پشتیبانی از 35 زبان در حال حاضر -- برای اطلاعات بیشتر لطفا به صفحه مایکروسافت.

عضو جدید

متوجه شدم که ترجمه مایکروسافت در حال رفتن به یک سرویس پرداخت می شود نیز در تاریخ شناس ، API. کاربران مجازند تنها مقدار مشخصی از صفحات ترجمه شده به صورت رایگان است. چه اتفاقی می افتد زمانی که حداکثر رسیده است. آیا فعال تصدی به سادگی متوقف ترجمه یا؟؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

ما باید به جزییات مربوط به اطلاعات پرداخت می شود مایکروسافت ترجمه API ، زمانی که شروع می شود ، حد و مرزها و غیره را بررسی کنید.

اساسا -- فعال تصدی API های خارجی برای ترجمه می پرسند. بنابراین شما باید برای دریافت ترجمه از این API در دسترس است. متن تنها خالی در چنین مکان هایی -- اگر API شما هیچ پاسخی به من بدهید ، سپس شما به ترجمه ندارد. بله اساسا زمانی که API های خارجی امتناع به شما فعال تصدی ترجمه آن را به انجمن خود را ارائه نمی فعال تصدی. لطفا توجه داشته باشید که در این لحظه vBET4.x پشتیبانی از 3 ترجمه API :
    -- ترجمه گوگل API V1
    -- ترجمه گوگل API V2
    -- مایکروسافت ترجمه API

بنابراین شما می توانید انتخاب کنید که یکی از شما مایل به استفاده از. و به شما پرداخت می توانید استفاده کنید یکی از هم -- فعال تصدی پیکربندی اجازه می دهد تا به مجموعه ای از کلید مورد نیاز برای گوگل ترجمه API V2.

لطفا توجه داشته باشید که ما به راحتی می توانید API ترجمه بیشتر به فعال تصدی اضافه کنید. بنابراین اگر شما می دانید برخی از API ترجمه های دیگر (رایگان یا نه) -- لطفا به ما اطلاعات و اگر شرایط ان از خدمات اجازه می دهد تا برای ان (ما فقط چیزهای قانونی) سپس ما را در پشتیبانی فعال تصدی برای چنین API اضافه کنید

عضو جدید

تصحیح اگر اشتباه می کنم ، اما از آنچه من به عنوان خوانده شده گوگل API V2 شارژ $ 20/1million شخصیت های ترجمه شده. به طوری که به معنی اگر یک صفحه وب معمولی 80chars/line است ، برای 66 خط / صفحه ، این امر می تواند 5280 کاراکتر. 1000000 / 5280 = 189pages از متن ترجمه شده به 20 دلار است. (~ 10cents/page) ظالمانه ، به خصوص اگر شما صدها نفر از عنکبوت خزنده وب سایت خود را درخواست ترجمه.
    آخرین ویرایش توسط adwade. 24-09-11 در 05:30.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •