مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : بیش از حد بسیاری از زبان های بد =؟

کاربر ارشد

Default بیش از حد بسیاری از زبان های بد =؟

در طول مهاجرت از گوگل به API مایکروسافت ، من تا به حال برای غیر فعال کردن 13 زبان در فروم من و خوشبختانه ، این زبان در میان بازدید کنندگان ما بودند بسیار محبوب نیست. آنها درباره از pageviews 50k بالغ ، در مقایسه با حدود 500K از pageviews برای زبان های دیگر در ترکیب.

پس از غیرفعال کردن این زبان من بلافاصله دو چیز را در گوگل ابزار وب مستر مشاهده :
    • 1. تعداد صفحات crawled شده در هر روز تقریبا دو برابر
    • 2. زمان خزیدن به طور متوسط نصف شده است.

من یکی از دو توضیح احتمالی برای این : یا API گوگل آهسته تر است ، و یا داشتن بیش از حد بسیاری از زبان به سادگی نتیجه معکوس به آن طول می کشد و به دور از نمایه سازی محتوای اصلی سایت شما است. افکار؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

من فکر می کنم علت اصلی این است که تعداد درخواست به API ترجمه. اگر سیستم شما می سازد بسیاری از کسانی که API ترجمه در آن می تواند بر واکنش شما کندتر. این است که چرا در تذکرات به عملکرد ما توصیه می کنیم به برخی از زبان ها در ابتدا dissable. زمانی که حافظه نهان را پر کنید و سپس شما می توانید ترجمه های بیشتری از زمان به زمان اضافه کنید. از آنجا که اکثر کش در حال حاضر از آن خواهد شد OK. همچنین اگر برخی از API trnaslation محدودیت شما کسانی که ترمز نمی

کاربر ارشد

در آغاز (تقریبا 2 سال پیش!) من در واقع فقط یک زیر مجموعه از زبان های فعال ، اما با گذشت زمان من به پایان رسید را قادر می سازد همه آنها را. حدس می زنم که آسیب بیشتری که خوب!

متاسفانه سایت ما می شود ترافیک زیادی که من واقع بینانه می توانید تنها کش تا 4 روز پس از ترجمه (10GB =>). شاید داشتن جداگانه "سرور حافظه پنهان" را با چند صد گیگابایت اطلاعات حافظه نهان می تواند یک راه حل بهتر دائم ، به عنوان یک بار گوگل تعطیل API خود من فکر می کنم خواهیم کرد با تکیه زیادی زیاد بر حافظه نهان (نگاه کنید به موضوع اخیر دیگر من).

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •