مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 8 از 8

موضوع : اجرای کش مهمان از CDN؟

کاربر ارشد

Default اجرای کش مهمان از CDN؟

من متوجه شده ام که به معنای واقعی کلمه وجود دارد میلیون ها نفر از فایل های که در فایل مهمان کش. اگر آن را به ارزش خدمت به این فایل ها از CDN برای ذخیره کمی از پهنای باند بر روی وب سرور باشد. آیا یک راه آسان برای انجام این کار وجود داشته باشد؟

من در حال حاضر با استفاده از سطل CDN MAX. من لازم نیست برای آپلود فایل مهمان کش به CDN ، از آنجایی که یک آینه ، که یکی از ویژگی های فوق العاده خوبی به جای بازتاب همه چیز.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا توجه داشته باشید که مهمان کش در خدمت کامل از فایل های ذخیره سازی تنها به کاربران که هنوز وارد سایت نشده اید ، بنابراین قبل از اینکه فایل از جمله جریان در ابتدا ما باید به رسمیت شناختن آیا کاربر در سیستم واقعی به سیستم وارد شده. همچنین شما نیاز به اطمینان حاصل کنید که تمام فایلهای ایجاد شده می آیند به یکی اضافی. لطفا توجه داشته باشید که برای صفحات مهم توسط زمان به طور پیش فرض کش برای زندگی تنها 1 ساعت است. و در صورتی که اگر شما می شناسید ، که برخی از صفحه های cache شده است و سپس شما را مجبور به تغییر مسیر وجود دارد در برخی از راه های داخلی (توسط مرورگر را نمی توان ، در غیر این صورت گوگل دیوانه) به جای جریان از انجمن واقعی. بنابراین می تواند برخی از مسائل وجود دارد. به خصوص به رسمیت می شناسد که فعال تصدی کش توسط ابرداده فایل واقعی است ، بنابراین فرض بر این است که فایل در فایل های محلی سیستم وجود دارد در حال حاضر (که هنوز به آن می تواند فایل خالی فقط برای حفظ ابرداده).

جزئیات بیشتر از CDN من نمی دانم -- می توانید لینک به صفحه اطلاعات اضافی در باره آن به شما ارائه؟ در این لحظه من هیچ دانش enought بگویید دقیقا چگونه این کار را انجام.

کاربر ارشد

CDN استفاده کنم اینجا هستید : : CDN -- خدمات تحویل مطالب و محتوا شبکه توسط MaxCDN

آنگونه که من این است برای محتوای استاتیک است. کش خوش آمدید استاتیک :
    1. این فقط برای مهمانان مورد استفاده قرار می گیرد
    2. است تجدید اغلب (به طور پیش فرض یک بار در هر ساعت)

من پیشنهاد می کنم برای پرسیدن سوال در مورد محدودیت ها و امکان استفاده از آن در چنین صورتی به MaxCDN.

کاربر ارشد

خدمات خود را را می توان مانند سپرده گذاری یک فایل استفاده می شود ، مکانیسم است وجود داشته باشد از 'درایو' خود را برای آپلود و دانلود. یه چیزی مثل S3 آمازون ممکن است یک گزینه بهتری برای این از آن لزوما لازم نیست که به سرورهای مختلف توزیع شده است. من فکر می کنم نکته اصلی این است که مهمان کش طول می کشد تا فضای زیادی بر روی سرور من است که آن را گران تر شدن به تهیه پشتیبان همه چیز است. فقط پوشه روسیه 23GB قبل از من آن را تمیز.

شما می توانید دایرکتوری کش را در طول پشتیبان گیری حذف یا غیر فعال کردن کش خوش آمدید برای برخی از صفحات. چیزی برای چیزی -- استفاده از هارد دیسک (که ارزان است) و به لطف شما که حافظه و پردازنده کمتر است. کش خوش آمدید انبارها خروجی کامل HTML -- به همین دلیل است که آن را در فضای دیسک سخت ، گران است و به همین دلیل است که آن را برای پردازنده و حافظه خود را آنقدر بزرگ است.

در مورد ذخیره سازی آن را در سرور در خارج -- ما آن را پشتیبانی نمی کند در حال حاضر. ما می توانیم کمک دادن نکات در مورد چگونه کار می کند در حال حاضر و به کجا نگاه کنند ، اگر می خواهید به انجام اصلاح است.

کاربر ارشد

من حدس می زنم دلیل اصلی که مایل به ذخیره چیزهایی را بر روی CDN سرعت (سرور خواهد شد و نزدیک به کاربر) ، و هنگامی که به فایل می خواهم که در فایل سیستم من ذخیره می شود آنها را به دیسک های پشتیبان ، که می تواند گران است ، به خصوص زمانی که شما ذخیره سازی کنسرتهایی از فایل است که شما لازم نیست برای تهیه پشتیبان است.
    آخرین ویرایش توسط tavenger5. 22-09-11 در 23:11.

کاربر ارشد

اطلاعات شما قبل از شروع به حذف پوشه کش پوشه vbet_guestcache من بود بیش از 280G. این یک مقدار زیادی فضا برای یک نرم افزار برای گرفتن. نه به ذکر است من فقط 10 ترجمه را فعال کنید.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •