مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : بهبود ردیابی آدرس کلیپ : لینک های داخلی همیشه در زبان ضمنی

Default بهبود ردیابی آدرس کلیپ : لینک های داخلی همیشه در زبان ضمنی

من گزینه ای برای فیلتر کردن تمام لینک های داخلی ارسال شده توسط کاربران در انجمن ، قدردانی بنابراین هر گونه اطلاعات زبان در URL می تواند کمرنگ.
    این آدرس پیکربندی ردیابی را بهبود بخشد ، به عنوان مشاهده انتخاب زبان خواهد بود تغییر نمیکند در حالی که مرور از طریق لینک های داخلی در انجمن.

در حال حاضر در انجمن من مرور با ردیابی آدرس impredictible است ، به عنوان کلیک کردن بر روی هر لینک های داخلی باعث می شود تنظیمات زبان در حال تغییر است.
    مرور بدون آن تابعی است به هر حال ، همانطور که شما همیشه به زبان ضمنی از این انجمن در هر صفحه آمده است.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

شما می توانند لینک ها که شما می خواهید به ترجمه نیست در تمام را فیلتر کنید. اما این امر برای انجمن کل حس نیست. من به وضوح نمی دانند چه منظور شما. آیا شما معنی لینک موجود در پست نوشته شده توسط کاربر؟ بنابراین اگر من اضافه کردن اینجا لینک در این پست آن را نمی خواهد فعال برای ردیابی ترجمه -- حق؟
    من نمی بینیم و چگونه آن را ردیابی URL را بهبود می بخشد. در حال حاضر تمام لینک های انجمن ردیابی هستند. اگر کسی در ترجمه لهستانی او می خواهم برای رفتن به سایت لهستانی بعد از کلیک کردن بر روی لینک موجود در پست و آن این است که چگونه از آن آثار در حال حاضر. چرا در ترجمه لهستانی شروع و رفتن پس از کلیک کردن بر روی لینک نسخه انگلیسی خواهد بود هر گونه بهبود در اینجا؟ این نیروی پرچم لهستانی را کلیک کنید دوباره و دوباره بعد از هر تغییر صفحه...

لطفا توضیح دهید چه چیزی شما را توسط ناوبری URL غیر قابل پیش بینی به معنای؟ باید قابل پیش بینی باشد -- اگر شما فکر می کنم هر گونه عملکرد اشتباه باز کردن گزارش اشکال جدید برای این موضوع. با کلیک در لینک باید به صفحه به زبان همان بود که شما تماشا در حال حاضر. شما می توانید تاییدیه به زبان کاربر توسط گزینه های فعال تصدی تحمیل اگر شما می خواهید ، اما توسط فعال تصدی به طور پیش فرض هر گونه تغییر مسیر زبان -- زبان در واقع مشاهده در صفحه پرش نگه دارید.

مدت کوتاهی : من به وضوح درخواست و هدف آن را درک نمی کنند. لطفا توصیف بیشتر.

کاربر من هیچ کدام از زبان های انتخاب شده در مشخصات
    من به طور پیش فرض انجمن زبان اسپانیایی است
    انجمن های گفتگوی من تا به ردیابی آدرس فعال

اگر با دنبال کردن پیوندی در صفحهای داخلی نوشته شده توسط برخی از کاربر به زبان کاتالان به اعضا کلیک میکنم از من :
    http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html؟language=ca # post1035
    (http://www.sexomercadobcn.com/pruebas-t22469-i12.html # post419302)

کاربر من تغییر حالت نمایش به کاتالان. منظورم من می توانم حالت در حال مشاهده من از زبان اسپانیایی به طور پیش فرض نگه دارید.

منظورم فیلتر کردن کاربر لینک های داخلی منتشر http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html # post1035 این مشکل اجتناب.
    آخرین ویرایش توسط forosmb. 18-08-11 در 13:12.

من می توانم (adminCP) undestand :

تغییر مسیر به زبان کاربر
    اگر این گزینه قرار است پس از آن کاربر خواهد شد به صفحه ترجمه شده با توجه به تنظیمات زبان مرورگر خود هدایت می شوید. تغییر مسیر در آغاز جلسه جدید (مشتری باید کوکیها را فعال کنید و یا خواهد شد هدایت می شوید هر بار) اتفاق خواهد افتاد. شما می توانید انتخاب کنید به زور تغییر مسیر و یا به درخواست کاربر می کند او می خواهد باشد هدایت می شوید.
    کاربر می تواند انتخاب کنید :
    1) پرچم در نوار پیمایش (پرچم منو ، انتخاب های ذخیره شده در کوکی برای نگهداری اطلاعات استفاده گمان می کنم)
    2) زبان در مشخصات کاربر خود انتخابگر (ذخیره شده در جدول کاربر DB)

اما شما را توصیف است که شما به تغییر مسیر مرورگر تنظیمات زبان (این خطا ¿؟).

تنظیمات کاوشگر همان منو نوار پیمایش است؟؟

آیا این (3) تنها راه محصول خود را به نظر می رسد برای تنظیمات زبان کاربر؟؟
    آخرین ویرایش توسط forosmb. 18-08-11 در 13:23.

من می توانم موضوع را نمی بینم -- آن است که تنها برای کاربران چوب اجازه. همانطور که من درک می کنم لینک در پست در حال حاضر شامل کد زبان است. لطفا توجه داشته باشید که ردیابی ترجمه فقط برای لینک های که در حال حاضر نه بین المللی کار می کند. بنابراین اگر لینک در حال حاضر شامل کد زبان ، سپس ردیابی ترجمه خواهد شد یکی دیگر (هیچ حس) را اضافه نمی کند.

در این لحظه اگر شما آن را می خواهم ، و سپس شما باید پست صورت دستی ویرایش و حذف پارامتر / کد زبان از URL. سپس همه لینک آیش در زبان بازدیدکننده واقعی خود را.

همانطور که من درک می کنم شما می خواهم زبان به به به صورت خودکار از URL موجود در پست ارسال حذف. آیا این درست است؟

درباره وادار تغییر مسیر. لطفا یک موضوع در هر یک موضوع را نگه داشتن. ما در غیر این صورت خواهد از دست داده است. این موضوع در مورد ردیابی URL. لطفا برای باز کردن تاپیک جدید برای شماره جدید.

همانطور که من درک می کنم شما می خواهم زبان به به به صورت خودکار از URL موجود در پست ارسال حذف. آیا این درست است؟
    بله ، است که به آن.
    حداقل یک گزینه adminCP به آن فعال.

OK -- پذیرفته است. این را باید در انتشار vBET4.x بعدی

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •