مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : با استفاده از 1 تصویر به جای از 52

Default با استفاده از 1 تصویر به جای از 52

وقتی که من با استفاده از همه زبان ها آن را ممکن است عملکرد را از روی سایت خودم تهیه کنم با requist بیشتر از 52 تصاویر ، هر تصویر برای هر زبان تاثیر می گذارد

خواندم قول این قبل از چگونگی استفاده از 1 تصویر که شامل تمام icaons یا تصاویر پرچم اما من را فراموش کرده ام که در آن
    anywhy
    آن را مانند آنچه yahoo.com در سمت چپ خود را با استفاده از آن تعداد زیادی از پیوندهای به خدمات خود را نشان می دهد اما با استفاده از یک تصویر برای همه آیکون است که آنها نشان می دهد

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

تشکر برای توجه داشته باشید شما. در این لحظه ما می بینیم بسیاری از مسائل با این رویکرد است. اگر ما تنها یک تصویر و سپس از آن خواهد شد امکان پذیر نیست را انتخاب کنید که پرچم های شما می خواهید به فعال.

همچنین داشتن 52 تصاویر کوچک از عملکرد شما تاثیر می گذارد نه به اندازه شما می توانید تصور کنید. 1 مرورگرهای تصاویر کش ، بنابراین کسانی که هر بار دریافت نیست. 2 کسانی که مطالب ایستا در نظر می کنند و در نتیجه آن از منابع سرور بسیار استفاده کنید نه تنها از پهنای باند شما استفاده می کند.

ما باز هستند برای ایده. اگر شما ایده چگونه به حل مسئله یک تصویر و هنوز هم اجازه می دهد را انتخاب کنید که انجمن زبان می خواهد برای حمایت از ما در این نزدیک تر نگاه دارند. در این لحظه چنین رویکردی خواهد شد از ویژگی های های فعال تصدی واقعی منحط.

بله ، کار خواهد را کلیک کنید برای هر زبان را تحت تأثیر قرار نیست به جز ما نیاز به عکس دیگر برای نشان دادن ehen حق lnaguage چپ آن را نشان پرچم
    بنابراین ما نیاز به 2 عکس
    یکی برای از چپ به راست و به یکی دیگر از راست به چپ

من نگاه برای مقاله توضیح دهید که چگونه از آن استفاده کنید

بیشتر مسائل وجود دارد -- برخی از طرح بندی کار جای کافی را نداشته باشند و مجبور به قرار دادن تصاویر. این ممکن نخواهد بود اگر تنها یک تصویر تولید شده باشد.

انجام می شود. آیا می شود در نسخه بعدی شامل راه حل :
    http://www.vbenterprisetranslator.co...ss-sprite.html

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •