مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : چگونه به ویرایش ترجمه؟

توقیف

Default چگونه به ویرایش ترجمه؟

سلام وجود دارد.

با تشکر برای این افزونه ، ما آن را برای مشتری نصب و آن را واقعا شگفت آور است! من دو سوال ، هر چند :

1. آیا راهی برای حذف گرافیکی پرچم اما حفظ زبان برای ترجمه / در منوی انتخاب؟ همکاران مشتریان من اغلب در قاره آمریکا و آفریقا به جای اروپا ، بنابراین پرچم بسیار قابل اجرا نیست.

2. زمانی که ما در پست (به زبان انگلیسی) و پست ترجمه شده است ، چگونه می توانم از ترجمه شما را ویرایش می کنید ، می گویند برای تصحیح یک اشتباه ترجمه؟ هنگامی که ما در زبان دوم (به عنوان مثال ، اسپانیایی) را مشاهده ، و کلیک کردن بر روی ویرایش هنوز هم می دهد پس از انگلیسی است.

با تشکر از شما

توقیف

Followups # 2 : اگر پست خود را ویرایش می کنید در زبان اصلی ، آیا فعال تصدی دوباره ترجمه پست؟

و اگر شما می توانید (در این مثال من ، اسپانیایی) ترجمه ، ویرایش کنید ، اما ارسال پاسخ در انجمن اسپانیایی با اصلاحات ، می تواند * شما جلوگیری که * پاسخ از ترجمه شدن به زبانهای دیگر (در این مثال ، انگلیسی) ؟

با تشکر از شما

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط Yahoraenespanol View Post
    سلام وجود دارد.

با تشکر برای این افزونه ، ما آن را برای مشتری نصب و آن را واقعا شگفت آور است! من دو سوال ، هر چند :

1. آیا راهی برای حذف گرافیکی پرچم اما حفظ زبان برای ترجمه / در منوی انتخاب؟ همکاران مشتریان من اغلب در قاره آمریکا و آفریقا به جای اروپا ، بنابراین پرچم بسیار قابل اجرا نیست.

2. زمانی که ما در پست (به زبان انگلیسی) و پست ترجمه شده است ، چگونه می توانم از ترجمه شما را ویرایش می کنید ، می گویند برای تصحیح یک اشتباه ترجمه؟ هنگامی که ما در زبان دوم (به عنوان مثال ، اسپانیایی) را مشاهده ، و کلیک کردن بر روی ویرایش هنوز هم می دهد پس از انگلیسی است.

با تشکر از شما
    1. در این لحظه پرچم نسل hardcoded. اگر شما با استفاده از تنها رها کردن منو شما می توانید از پرچم ها را به تصاویر خالی تغییر (1x1 پیکسل شفاف) بنابراین آن خواهد بود قابل رویت نیست. همچنین شما همیشه می توانید به کد بروید و آن را تغییر دهید ، اما در صورت چنین شما باید برای مدیریت این بعد از هر بروز رسانی.

2. شما مجاز به تغییر هر ترجمه -- TOS گوگل و ما انجام ویژگی های که می شکند شرایط خدمات Google را پشتیبانی نمی کند. با عرض پوزش... اگر TOS تغییر خواهد کرد ما قابلیت های مانند پشتیبانی می کند. در این لحظه این امر می تواند به شکستن قوانین گوگل.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط Yahoraenespanol View Post
    Followups # 2 : اگر پست خود را ویرایش می کنید در زبان اصلی ، آیا فعال تصدی دوباره ترجمه پست؟

و اگر شما می توانید (در این مثال من ، اسپانیایی) ترجمه ، ویرایش کنید ، اما ارسال پاسخ در انجمن اسپانیایی با اصلاحات ، می تواند * شما جلوگیری که * پاسخ از ترجمه شدن به زبانهای دیگر (در این مثال ، انگلیسی) ؟

با تشکر از شما
    فعال تصدی همیشه به شما می دهد ترجمه از محتوای واقعی. اگر تغییر کند، ترجمه تغییر می کند - شما می توانید ان را بررسی کنید

اگر پیام خود را به پست و سپس آن را می توان همیشه در تمام زبان پشتیبانی دیدم. لطفا توجه داشته باشید که شما همیشه می توانید ببینید پیام اصلی (فقط کلیک کنید فلش) و اگر یو به دنبال ترجمه به زبان همان پست ، پس از آن تنها متن اصلی نشان داده شده است مشخص شده است که آن را ترجمه شد و از آن است که در حال حاضر در این زبان -- شما همچنین می توانید آن را چک کنید

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •