مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : مترجم پرچم در بالای صفحه در CMS با استفاده از کروم و فایرفاکس

کاربر ارشد

Default مترجم پرچم در بالای صفحه در CMS با استفاده از کروم و فایرفاکس

شات روی صفحه نمایش متصل است. این فقط با گوگل کروم و فایرفاکس اتفاق می افتد در صفحات CMS. به عنوان یک مهمان ، آن اتفاق نمی افتد.

تنظیمات فعال تصدی به پرچم در پایین صفحه بالا تنظیم شده است.

ویرایش : من می توانم یک فایل پیوست را آپلود کنید.

در اینجا تصویر :

کاربر ارشد

همچنین ، در forumhome پرچم ترجمه تحت بلوک انجمن

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط tavenger5 View Post
    شات روی صفحه نمایش متصل است. این فقط با گوگل کروم و فایرفاکس اتفاق می افتد در صفحات CMS. به عنوان یک مهمان ، آن اتفاق نمی افتد.

تنظیمات فعال تصدی به پرچم در پایین صفحه بالا تنظیم شده است.

ویرایش : من می توانم یک فایل پیوست را آپلود کنید.

در اینجا تصویر :
    آیا شما هنوز هم به طور پیش فرض طرح اصلی در فروم شما؟ آیا شما آن را در طرح به طور پیش فرض اتفاق می افتد بیش از حد؟

ما آن را در فروم تست ما چک شده و آن را به خوبی کار میکند برای طرح پیش فرض. لطفا توجه داشته باشید که زمانی که شما تغییر طرح و سپس برخی از قرار دادن اتوماتیک می تواند کار به عنوان انتظار نمی رود (چون از سبک های دیگر -- خودکار قرار دادن الحاق متن ساده در محل مناسب ، اما سبک می تواند جای صفحه نمایش را تغییر دهید). در صورتی که چنین هم هست و اون استفاده رسم تنظیم برای جای پرچم و تنظیم دستی آن در قالب مناسب ، یا تغییر قالب پرچم.

Quote نوشته اصلی توسط tavenger5 View Post
    همچنین ، در forumhome پرچم ترجمه تحت بلوک انجمن
    بله. ما آن را همچنین در تست ما تالار گفتگو -- خوب است. خودکار قرار دادن خوب کار می کند. این بالا از بالا و پایین صفحه است. فقط طرح ساختگی و از بالا و پایین صفحه بالا به جای ستون تنظیم شده است. شما می توانید آن را در منبع HTML غیر فعال چک -- پرچم ها در بالای بالا و پایین صفحه اصلی. ما می توانیم بررسی برخی از سبک برای بلوک پرچم موقعیت اگر شما می خواهید تغییر دهید.

forumhome براي حل موضوع را با پرچم خواهش میکنم فقط ویرایش vbet الگوی پرچم اصلی و افزودن به DIV بخش :
    Code:
    style="clear: both;"
    ما آن را مناسب برای محل پرچم های دیگر است و اگر آن است و سپس از آن خواهد شد در نسخه بعدی اضافه شده تست.

ویرایش :
    این مسائل مربوط به غرفه خود را حل کند. من فقط دوباره بررسی کردیم اولین شماره دوباره -- و من قادر به تولید مثل آن بود (اولین بار از دست بدهم اطلاعات در مورد مرورگر).

ویرایش 2 :
    فقط آن را برای اپرا چک ، کروم ، اینترنت اکسپلورر ، موزیلا -- راه حل برای همه کسانی که مرورگر در تمام اماکن پرچم OK کار می کند. این خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 06-08-11 در 18:48.

کاربر ارشد

برای تعمیر!

مسئله ای نیست. در حال حاضر در vBET4.4.1 شامل

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •