مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : با استفاده از منطقه جغرافیایی و یا ip2location و پیشنهادات دیگر

Default با استفاده از منطقه جغرافیایی و یا ip2location و پیشنهادات دیگر

من آتش روباه به زبان عربی تا زمانی که سایت شما بازدید من آن را من به زبان عربی تغییر مسیر>> خوب است
    اما من همچنین استفاده از اینترنت اکسپلورر در نسخه انگلیسی و آن را به سایت خود را در نسخه انگلیسی استفاده کنید
    دور برای اضافه کردن abilit عامل های اضافی را به این با استفاده از geololcation یا ip2location نیز افزایش خواهد یافت به طور پیش فرض انتخاب زبان برای vistor که برای اولین بار آمار بازدید از سایت اصلی

یک چیز دیگر :
    requist به highlite تصویری از زبان مورد استفاده در صفحه ترجمه شده

همچنین مهم است که برای من :
    هنگامی که کاربر را انتخاب کنید زبان پیش فرض اصلی سایت
    او باید به طور پیش فرض هنگام استفاده از سایت را بدون هیچ گونه ترجمه و او می خواهم به پاسخ و یا اضافه کردن این موضوع : زبان این گزینه به طور پیش فرض برای او : آیا BBCodes زبان را اضافه نمی کند

همچنین :
    پاسخ سریع در disscussion گروه من آن را ببینید ، پشتیبانی نمی کند

و برخی از اشکالات من در مورد آن نوشت :
    http://www.vbenterprisetranslator.co...n-bug-url.html

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

برای نظرات و پیشنهادات شما است. لطفا نگه داشتن هر گزارش پیشنهاد / مشکلات را در تاپیک جداگانه ای -- آن را خواهد ساخت مدیریت آن بسیار آسان تر است. و همچنین بدون نیاز به نقطه در موضوعات دیگر خود را وجود دارد -- ما می بینیم کسانی که می خوانیم و هر پست در این انجمن

درباره شما :
    -- زمین شناسی محل : شما در حال حاضر اشاره کرد ما با استفاده از تنظیمات مرورگر و ما چیزی که آن مناسب بهتر ، از آنجایی که افراد می تواند در خارج از منزل است و اگر می خواهید به مدت 2 هفته به کشور های دیگر نشانی از آن معنی نیست که شما به طور خودکار می دانیم زبان آنها همچنین این عملکرد نه تنها تاثیر می گذارد ، بلکه ما در نظر بگیرید که چگونه می تواند ربات نمایه سازی صفحه شما تاثیر می گذارد. همانطور که می دانید ربات انجام از کوکی ها زبان استفاده نمی کند ، اما IP که اشاره به برخی از جهت. آیا مطمئن هستید که می خواهید روبات در حال هدایت می شوید؟
    -- تصاویر برجسته : در لیست TODO اضافه شده
    -- پیش فرض همان زبان به عنوان زبان انجمن : در گزینه های مورد اضافه کردن BBCode در سر اشاره نمایش داده شده در همه (آن معنی ندارد از زبان او همان تبلیغ زبان انجمن) -- بنابراین من این موضوع را درک نمی. آیا می توانید شرح آن را بیشتر؟
    -- پاسخ سریع برای بحث و بررسی گروه : در لیست TODO اضافه شده است. من فکر می کنم باید آن را در حال حاضر حمایت ، اما می تواند برخی از مشکلات وجود دارد و یا ما از دست جایی در بحث گروهی. درست می شود در 3.3.0.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

برجسته پرچم فعال انجام می شود -- در 3.3.0

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •