مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 16

موضوع : / انجمن ها در سراسر سایت به نام دامنه اضافه

عضو جدید

Question / انجمن ها در سراسر سایت به نام دامنه اضافه

بایگانی 3.6
    تالار گفتگو vBulletin 3.6.8
    فعال تصدی 2.3.x
    بایگانی نقشه سایت

من نصب نسخه رایگان برای تست و من پیدا کرده اند از ترجمه آثار بزرگ!

با این حال ، یک مسئله ی مهم در آدرس وجود دارد :

سایت من یک سایت شبکه های اجتماعی (xxx.com URL) یکپارچه با انجمن اصلی v3.6.8 (xxx.com URL / انجمن ها) است.

بعد از نصب فعال تصدی ساخته شده و تغییرات را به ریشه انجمن htaccess تغییر نام دهید ، من با مشکل مواجه شد -- هنگامی که من ترجمه را انتخاب کنید ، من نمی تواند به عقب برویم به xxx.com به عنوان همه آدرس xxx.com xxx.com / انجمن ها در حال حاضر می شود.

برای مثال URL xxx.com / فایل index.php؟ صفحه = موسیقی در حال حاضر می شود xxx.com / انجمن ها / فایل index.php؟ صفحه = موسیقی و در نتیجه بخش شبکه های اجتماعی از سایت به طور کامل شکسته به عنوان تمام آدرس ها به انجمن اصلی هدایت می شوید.

و آدرس اینترنتی انجمن ، که xxx.com / بود مورد استفاده قرار می گرفته می شود ، نمی xxx.com / انجمن ها / انجمن ها.

اگر من خاموش ردیابی URL ، مشکل فوق خواهد بود رفته اما ترجمه به صورت خودکار نیز متوقف می شود ، که همان چیزی است که من می خواهم.

I / انجمن ها به عنوان پارامتر انجمن دایرکتوری در تنظیمات فعال تصدی ، و من به دنبال دستور العمل را تغییر دهید. htaccess تغییر نام دهید برای کاربران باشد.

چه هستم من از دست رفته؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

این می تواند به پیکربندی غلط ایجاد می شود. لطفا توجه داشته باشید که دایرکتوری انجمن پارامتر استفاده شود تنها هنگامي كه شما در وب سایت دارای url subdirectory فوروم استفاده می کند وقتی که subdirectory واقعی است (نه مجازی - مثلا با vbseo). اين به وضوح شرح داده شده در شرح پارامتر.

بنابراین اطمینان حاصل کنید که شما باید این حق را. لطفا تمیز شما دایرکتوری انجمن پارامتر را چک کرده و از آن کمک کند.

عضو جدید

آدرس انجمن های گفتگوی من xxx.com / انجمن ها است و این که چرا من / انجمن ها در دایرکتوری فعال تصدی انجمن تنظیمات اضافه شده است.

از بین بردن این کمک کنند. پس از از بین بردن این URL برای انجمن ، هنگام ترجمه انتخاب شده است ، xxx.com / انجمن ها / CS (CS یک زبان است که) می شود ، و در نتیجه لینک خراب است.

htaccess تغییر نام دهید من در / دایرکتوری ریشه انجمن ها. :

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

# RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
    # RewriteRule (.*) http://www.xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.xxx\.com$
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

من به شما اشتباه گرفته قبل از به خاطر این شرح :
    برای مثال URL xxx.com / فایل index.php؟ صفحه = موسیقی در حال حاضر می شود xxx.com / انجمن ها / فایل index.php؟ صفحه = موسیقی و در نتیجه بخش شبکه های اجتماعی از سایت به طور کامل شکسته به عنوان تمام آدرس ها به انجمن اصلی هدایت می شوید.
    در حال حاضر من را درک کنید. همه OK -- فقط فعال تصدی نسخه رایگان ترجمه محتوای خارجی را پشتیبانی نمی کند -- ترجمه تنها انجمن. URL : صفحه xxx.com / فایل index.php = موسیقی خارج از انجمن ها پس از آن می شکند. نسخه فعال تصدی رایگان ترجمه فقط محتوا انجمن است. چیزی بیشتر.

نسخه کامل ترجمه فعال تصدی محتوا خارج از انجمن تولید با اصلی -- شما می توانید آن را در فروم ما مراجعه کنید. مشاهده مطلب به همین جا :
    http://www.vbenterprisetranslator.com/
    و یا در اینجا
    http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    و بازی با ترجمه.

اگر من هنوز هم این مسئله را درک نمی -- لطفا به آدرس اینترنتی دقیقی از صفحه که می سازد موضوع را به من بفرستید.
    اگر من آن را درک -- و سپس پاسخ این است : فعال تصدی رایگان ترجمه از محتوا خارج از انجمن را پشتیبانی نمی کند ، پرداخت می شود یکی از صفحه خارج از انجمن اصلی با استفاده از موتور است.

PS.
    خود را در قوانین htaccess تغییر نام دهید برای فعال تصدی در جای اشتباه هستند -- کسانی که باید درست قبل از قوانین باشد -- هیچ قانون دیگر باید بین قوانین فعال تصدی و بایگانی می شود.

عضو جدید

بله قوانین من قبل از قوانین باشد.

من یک نسخه تجاری را خریداری کنید. آیا من نیاز به نسخه رایگان به حذف و نصب نسخه تجاری؟

بله -- اگر می خواهید به نصب نسخه های تجاری و سپس برای اولین بار شما را مجبور به حذف نسخه رایگان -- آن است که به اندازه کافی به آن را توسط CP مدیریت حذف.

همچنین توجه داشته باشید که مدت قواعد htaccess تغییر نام دهید تغییر خواهد کرد لطفا.

عضو جدید

سلام من خریداری نسخه های تجاری ، نصب نسخه رایگان و نصب 3.x. نسخه تجاری آثار ترجمه ، با این حال من دقیقا مشکلات مشابه با نسخه آزاد است.

من تا به حال برای خاموش کردن URL در غیر این صورت ردیابی URL می شود xxx.com / انجمن ها / انجمن ها هنگامی که من حرکت است.

علاوه بر این ، یکی دیگر از مشکل هنوز وجود دارد -- پس از اضافه کردن قوانین URL در مقابل قوانین باشد در htaccess تغییر نام دهید ، باشد نقشه سایت لینک خراب است. من صفحه را برای URL نقشه سایت من یافت نمی شود. از بین بردن تمام قوانین فعال تصدی نقشه سایت کار URL دوباره اما این است که قطعا یک راه حل نیست.

من از دست رفته چیزی؟

برای داشتن نقشه در حال اجرا قوانین حرکت فعال تصدی به محل مناسب است. شما به سادگی در دستورالعمل آیش -- در آموزش شما به طور واضح شرح داده شده برای قرار دادن قوانین فعال تصدی درست قبل از قوانین vbseo.php و شما آن را به جای قبل از قوانین نقشه سایت. یکی از آزاد قوانین مختلف -- نیز مطمئن باشید که شما باید قوانین برای نسخه پرداخت. حذف قوانین قدیمی و قرار دادن امکانات جدید را در محل مناسب + اضافه کردن دایرکتوری انجمن به اولین 2 قوانین (فقط به عنوان شرح داده شده در دستورالعمل). اگر باز هم کار نخواهد کرد -- لطفا تمام تغییر محتوای فایل htaccess تغییر نام دهید..

درباره ما / انجمن ها / انجمن ها -- چه چیزی شما باید برای مجموعه admin cp - > vbet - > موقعیت اصلی - > # فهرست راهنما؟

عضو جدید

OK با تشکر. من حل شکسته نقشه سایت لینک مشکل است. اما.. / انجمن ها / انجمن ها مشکل هنوز وجود دارد. و بله من مجموعه ای / انجمن ها در CP مدیریت --> فعال تصدی --> بخش اصلی --> انجمن دایرکتوری. بدون هیچ تنظیمات انجمن ها در این حوزه ترجمه حتی کار نمی کند -- آن را به یک صفحه غیر موجود منجر شود.

عضو جدید

در اینجا فعلی من فایل htaccess تغییر نام دهید در زیر ریشه xxx.com / انجمن ها. :

# خط زیر ('#' در ابتدای) نظر
    # برای غیر فعال کردن توابع از mod_rewrite.
    # لطفا توجه داشته باشید : شما هنوز هم نیاز به غیر فعال کردن هک در
    # بایگانی کنترل پانل را به متوقف کردن URL بازنویسی.
    RewriteEngine در تاریخ

# برخی از سرور نیاز به بخشنامه RewriteBase تنظیم نمائید
    # فعال (حذف '#' را در ابتدا برای فعال کردن)
    # لطفا توجه کنید : زمانی که فعال باشد ، شما باید شامل راه
    # به ریشه پوشه های vB خود را (به عنوان مثال RewriteBase تنظیم نمائید / انجمن ها /)
    # RewriteBase تنظیم نمائید /

RewriteBase تنظیم نمائید / انجمن ها /

٪ RewriteCond {HTTP_HOST} ^ WWW \\. XXX \\. COM دلار
    RewriteRule به ^(.*)$ http://xxx.com/forums/ $ 1 [L ، R = 301]

RewriteRule به ^ ((urllist | sitemap_).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ))؟ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 [L]

RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / فایل index.php [L ، QSA]
    RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / $ 2 [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron را)
    RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
    RewriteRule به دلار vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]
    همانطور که می بینید ، من مجبور به حذف
    RewriteRule به ^(.+)$ vbseo.php [L ، QSA]
    از .htaccess sitemap به آدرس کامل کار می کند. این است که من قرار است چه بايد كرد؟ من به یاد ندارم که من خوانده ام که جای شما تدريس را حذف کنید .htacess vbseo مقررات در فایل sitemap به آدرس کامل به کار خود ادامه می دهند. آيا اين پيچ را vbseo من؟
    آخرین ویرایش توسط myandy99. 12-08-11 در 00:51. دلیل : پرسش در بایگانی و نقشه سایت

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •