مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : فعال تصدی حذف -- خزیدن خطا 100.000

عضو جدید

Default فعال تصدی حذف -- خزیدن خطا 100.000

من یک سال پیش برای یک vBET3 زمان کوتاه استفاده می شود. آدرس وب سایت من : MUHAKEME.NET FORUMU. بعد از یک سال من 'فروشگاههاي اشتباهات' از گوگل. من muhakeme.net فروشگاههاي است اشتباهات در بيش از يكصد هزار صفحه محصول چون vbet آدرس کامل. من بد از نكات گوگل و مجازات در حال حاضر. من هم به گوگل نوشته شده است و حمايت از آنها گفت: چون از هزاران تن از 'فروشگاههاي خطا' در بیش از 100 صفحه ای می توانست این اتفاق افتاد.

من حذف محصول از FTP من. گاهی اوقات من چشم "کاربران آنلاین" و من می بینم که گوگل در جستجوی من ترجمه صفحات است.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام، من می بینم مجوز شما منقضی شده است بنابراین من فرض می کنم شما با استفاده از نسخه vBET قدیمی بود. لطفا توجه داشته باشید که vBET3.x در واقع 0 (صفر) اشکالات باز

بنابراین اگر شما می خواهید به استفاده از vBET بدون مسائل آن است که همیشه بهترین راه برای استفاده از آخرین نسخه که اشکالات قدیمی اصلاح شما می توانید گواهینامه خود و تجدید آخرین نسخه را دریافت کنید. لطفا توجه داشته باشید که هزینه فقط 30 دلار تمدید. شما می توانید در بخش دانلود خود را تجدید کنیم.

همچنین توجه داشته باشید برای آینده -- ما به شما ارائه پشتیبانی رایگان. بنابراین بهترین ایده برای نوشتن هنگامی که شما به هر موضوع ، به جای اقدامات خود را ساخته است که شما یکی دیگر از مسائل است.

درباره مسئله واقعی -- گوگل جستجوی صفحات قدیمی است. لطفا فقط اضافه کردن حاکمیت مناسب که درخواست چنین تغییر مسیر به صفحه اصلی شما. گوگل را متوقف خواهد کرد به دنبال بعد از مدتی (شما او را که این صفحات منتقل شده هستند).

لطفا ما نمونه هایی از خود را در لینک موجود نیست -- ما شما را قاعده مناسب بنویسید
    آخرین ویرایش توسط vBET. 18-07-11 در 11:58.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بدون پاسخ -- در نظر گرفته پشتیبانی مورد نیاز نمی باشد. لطفا اینجا نوشتن در مورد شما هنوز هم نیاز به حمایت در این مورد.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •