مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : آیا نیازمند کمک در نوشتن یک صفحه ویکی کاربر برای استفاده از فعال تصدی

عضو جدید

Lightbulb آیا نیازمند کمک در نوشتن یک صفحه ویکی کاربر برای استفاده از فعال تصدی

من می خواهم برای ایجاد یک صفحه ویکی
    ترجمه -- BLiNC مجله : : پریدن پایه ، چتربازی و پاراگلایدر

که کاربران قادر به خواندن است که به آنها کمک خواهد کرد که درک چگونگی استفاده از فعال تصدی.
    بسیاری از کاربران غیر فنی هستند ، بنابراین واقعا صفحه تا به عمومی. اما صفحه نیز باید به خوبی ترجمه من در حال حاضر 10 زبان + ضربه روی سایت خودم تهیه کنم.

برای همه کسانی که می خواهند برای کمک به ، همه ما می توانید به این منبع ارزشمند را به اشتراک بگذارید.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام

اول -- لطفا پیکربندی فعال تصدی به رسمیت شناختن زبان به طور خودکار. شما این گزینه را در گزینه های فعال تصدی در CP مدیریت پیدا کنید. می توانید بگویید در حال حاضر آن را با محتوای ویکی کار -- آن بستگی دارد قلاب مناسب استفاده می شود ، اما آن را قطعی برای همه مطالب جدید و اصلی کار می کنند (پست ها ، وبلاگ ها ، نظرات گروه ها ، و غیره).

هنگامی که تشخیص زبان در حال کار -- کاربران فقط در نوشتن زبان خود و فعال تصدی خود را (با استفاده از API گوگل) و مناسب نشانه پیام.

همچنين لطفا اینجا را ببینم برای ماده bbcodes حدود vbet: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

هو شما با استفاده از vaultwiki بیش از حد

عالی شما می توانید فعال تصدی کار در صفحات vaultwiki ، من ناتوان فعال تصدی در صفحات vaultwiki ، به دلیل فعال تصدی در صفحات vaultwiki کار نمی کند

آیا می توانید htaccess تغییر نام دهید شما لطفا؟ بنابراین شاید ما می توانیم آن را بهتر

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

دستورالعمل های یکپارچه برای ویکی خرک : http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

در صورت هر گونه مسائل با ادغام -- لطفا نوشتن وجود دارد

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •