مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 15

موضوع : کشنده خطا : vbseo_thread_seotitle () redeclare نیست (بسته نشده است)

Exclamation کشنده خطا : vbseo_thread_seotitle () redeclare نیست (بسته نشده است)

متاسفانه در آن بسته نشده است.

دوست من گفت : ، من پرونده تغییرات (کد زیر را ببینید) و آپلود آن (و بله ، من overwrote یکی از قدیمی).

Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
    {
    global $vbphrase;
    if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
    {
    $ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
    if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX && 
    ($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
    $ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    }
    }
    }
    من تنظیم گزینه vbseo غیر انگلیسی نگه دارید کاراکتر در URL ها
    به جای مطلب 'کلمات کلیدی متا'؟ خاموش است.

VBSEO_URI : نوع لینک به مجموعه

نوشته های htaccess تغییر نام دهید اضافه می شوند

Code:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    آپلود و خطا نمایش داده می شود.

بنابراین مشاوره لطفا

با تشکر از شما

StarBuG
    آخرین ویرایش توسط StarBuG. 12-12-09 در 10:54.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

تنها دلیل که چرا این ارتباط برقرار می تواند نمایش داده می شود این است که تابع vbseo_thread_seotitle است اعلام دو برابر است. به همین دلیل است که لازم است برای اضافه کردن این یکی اگر بیانیه. تمام پیکربندی های دیگر به هیچ چیز دارند با این مسئله است.

لطفا اطمینان حاصل کنید که پس از تغییرات شما فایل را در محل مناسب بارگذاری شده (من می دانم شما می نوشت شما انجام داد ، فقط لطفا آن را در سمت سرور می کند آن را دارند چه به آن نیاز دارد).

اگر شما به طور 100 ٪ مطمئن پس لطفا PM جزئیات دسترسی به FTP شما.

دستیابی FTP امکان پذیر نیست ، ببخشید.
    اجازه بدهید من می دانم آنچه شما نیاز به دانستن و من آن را ارائه.

فایل آرشیو ZIP وصل شده است.

که فایل های اصلی هک من برای نزدیک به 10 سال در حال حاضر.
    اضافه کردن دو خط از کد است که به سختی می دانید.

باید مشکل جای دیگری

PS : فایل های پیوست شده من از انجمن زندگی می کنند من در مورد 20sek پیش دریافت
    PPS : من تا به حال بایگانی 3.3.1 در حال اجرا و فقط به 3.3.2 ارتقا. مشکل مشابه وجود دارد پس از این تغییرات.
    ppps : نویسهگان من این است : که کدینگ آنها ISO - 8859 - 1 (به زبان آلمانی) من امیدوارم که یک مشکل نیست
    آخرین ویرایش توسط StarBuG. 12-12-09 در 19:11.

OK جزئی یک راه حل برای مشکل من پیدا کردم.

نویسهگان من با حروف بزرگ (ISO - 8859 - 1) تعیین شد
    بعد از اینکه من عوض شد تا آن را در تمام آثار vbet پايين تر مورد جز صفحه اصلی تالار گفتمان.
    (شما باید به کتابچه راهنمای نصب و یا تغییر کد به طوری که آن را با حروف بزرگ کار می کند بیش از حد )

در ابتدا من فکر کردم ورودی در تعریف نام های مستعار صفحه خانگی مشکل ،
    اما حتی بدون نوشته های انجمن صفحه اصلی همان پیام خطا داد.

در خاص :
    اگر تعریف نام های مستعار صفحه خانگی خالی ، فقط انگلیسی (ترجمه domain.de / EN / به عنوان صفحه اصلی تالار گفتمان) کار می کند
    زبان اصلی (domain.de) به خطا.

اگر نوشته های فایل index.php و فایل index.php را اضافه کنم؟ به تعریف نام های مستعار صفحه خانگی سپس بخشی / EN / می شود راه راه از URL و دو زبان انگلیسی و آلمانی کار نمی کنند.

لطفا توصیه های

PS : ترک تعریف نام های مستعار صفحه خانگی خالی من را یک کمی شکم درد می دهد چون آن جدی است چین راه مى يابد اگر 3 عمدة فوروم می تواند urlهای مشکل دار (نقشه سايت.php، شاخص.php و /) حضور دارند؟
    آخرین ویرایش توسط StarBuG. 12-12-09 در 19:53.

سلام.

خوشحالم که می شنوم شما یک قدم نزدیک تر هستید و هنوز هم متاسفم که در مورد شما بسیار دردناک است. امیدوارم که با بهره گیری از فعال تصدی زمانی که ان را در نهایت اجرا خواهد شد تمام کسانی که مشکلات را پوشش

در مورد پرونده بالا و پایین -- است موضوع فقط برای UTF - 8 charset است و آن را در کتابچه راهنمای کاربر توضیح داده شده. خود را تغییر دهید به حال هیچ ربطی به "می تواند vbseo_thread_seotitle redeclare (نه)-- از شما در پی اچ پی برای تا زمانی که شما تصور کنید که به وضوح در این ارتباط برقرار می گوید که عملکرد در حال حاضر اعلام شد و کنگره ملی آفریقا را نمی توان redeclared و پس از آن باید اتفاقی ، اما خوب پیام آن است که شما این موضوع را نمی.

درباره یکی از جدید. لطفا اطمینان حاصل کنید که شما تنظیمات فعال تصدی خوب و htaccess تغییر نام دهید -- به خصوص زمانی که انجمن خود را در دایرکتوری فرعی در URL. گزینه های فعال تصدی رده اصلی مهم هستند -- بررسی آن و خواندن شرح -- انجام هر گونه استفاده نمی کند که اگر آن را مناسب نیست.
    من می توانم به شما خیلی بیشتر به از شما پیغام خطا و یا URL انجمن واقعی داد. لطفا PM من از این انجمن شما آدرس ، بنابراین من قادر به دیدن این رفتار خواهد شد.

سلام

انجمن www.patientenfragen.net
    به انجمن در یک دایرکتوری فرعی اجرا نمی شوند.

تنظیمات اصلی عبارتند از :

کلید API گوگل (مشکل با و بدون کلید)
    انجمن زبان : آلمانی
    انجمن دایرکتوری : خالی
    دامنه اصلی انجمن : خالی
    نوع لینک : VBSEO_URI
    ترجمه انواع لینک ها : ایجاد URL را با توجه به اتفاق نظر پیوند دارند SEO (یعنی '/ EN / آدرس')
    نگه داشتن دایرکتوری : خالی

. htaccess تغییر نام دهید
    # خط زیر ('#' در ابتدای) نظر
    # برای غیر فعال کردن توابع از mod_rewrite.
    # لطفا توجه داشته باشید : شما هنوز هم نیاز به غیر فعال کردن هک در
    # بایگانی کنترل پانل را به متوقف کردن URL بازنویسی.
    گزینه ها + FollowSymLinks
    RewriteEngine در تاریخ

# برخی از سرور نیاز به بخشنامه RewriteBase تنظیم نمائید
    # فعال (حذف '#' را در ابتدا برای فعال کردن)
    # لطفا توجه کنید : زمانی که فعال باشد ، شما باید شامل راه
    # به ریشه پوشه های vB خود را (به عنوان مثال RewriteBase تنظیم نمائید / انجمن ها /)
    RewriteBase تنظیم نمائید /

٪ RewriteCond {HTTP_HOST} ^ WWW \\. patientenfragen \\ $ خالص
    RewriteRule به (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L ، R = 301]

RewriteRule به ^ /؟ (EN | DE) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / فایل index.php [L ، QSA]
    RewriteRule به ^ / (FA |؟ د)/(.*)؟$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & هدایت می شوید = / $ 2 [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron را)
    RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
    RewriteRule به دلار vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

RewriteRule به ^ ((urllist | sitemap_).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ))؟ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 [L]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI} (admincp / | modcp / | چت | cron را | vbseo_sitemap | mrdump)!
    RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbseo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} / (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
    RewriteRule به ^(.+)$ vbseo.php [L ، QSA]
    من نمی توانم به شما رفتار زندگی می کنند نشان می دهد چون انجمن من نمی خواهد کار را برای آن زمان.

لطفا توصیه های

PS : من آزمایش مورد بالا و پایین و هنوز هم کار می کند. نمی دانم چرا آن را بهتر پس از اولین تغییر کار می کرد.

در مورد اینکه چرا این کار را کرد پس از تغییر نویسهگان اولین کار نمی کند -- که من نوشت آن اتفاقی بود ، من چند نظریه آنچه اتفاق می افتد و سپس (من می دانم که این کار شما رسیدگی -- کسانی که آل تنها نظریه های کلی در مورد مسئله از جمله در مورد شما و پرونده شما) :
    -- فایل می تواند در راه اشتباه تغییر
    -- آپلود فایل می تواند قبل از اینکه تغییرات را نجات داد
    -- فایل را می توان در دایرکتوری اشتباه را به سرور آپلود شده ، به طوری که باشد هنوز هم شاهد یکی از قدیمی
    -- سرور دریافت احمق و نادیده گرفته شده است که نسخه جدید فایل ها رخ می دهد که هنوز هم در یکی از قدیمی (این کار گاهی اوقات اتفاق می افتد -- درمان خوب است ذخیره فایل را دوباره و دوباره آن را آپلود)

اما نکته این است -- این بخش در حال کار در حال حاضر

درباره مسئله واقعی -- در حال حاضر فعال تصدی غیر فعال است ، بنابراین من هستم قادر به دیدن رفتار نیست. آیا این امکان وجود دارد که شما آن را روشن و پرچم (در محل سفارشی) را نشان نمی دهد -- کاربران نه چندان خواهد رفت وجود دارد و من قادر خواهد بود تا آن را بررسی دستی؟

پیکربندی فعال تصدی شما به نظر می رسد خوب ، نیز ، و فایل htaccess. یکی از انجمن به حال چیزی مشابه ، اما آنها چیزی در پیکربندی می باشد و کارکنان باشد ثابت آن ظروف سرباز یا مسافر. لطفا بررسی می کند باشد می توانید این ظروف سرباز یا مسافر توسط تغییرمسیر سفارشی. شما همچنین می توانید می کند اظهار نظر "RewriteBase تنظیم نمائید /" کمک چک -- اما فقط عکسبرداری.

در این لحظه من می توانم به شما بگویم نه بیشتر. من باید به آن را ببینید و شاید من دسترسی به حمایت بیشتر ارائه نیاز است. لطفا حداقل به من ارتباط برقرار خطا که می بینید زمانی که می خواهید ترجمه به صفحه اصلی. همچنین توجه داشته باشید که شما نباید به زبان URL زبان پیش فرض خود انجمن اضافه (-- برای پیش فرض شما فقط باید لینک های طبیعی آن را نشانی از این روش کار نمی کند) لطفا.

همچنین من کمی با توضیحات مشکل شما است که به همین دلیل دست زدن به این امر می تواند خیلی بهتر از دست داده است. اگر شما آگاه هستند در مورد مسائل امنیتی و سپس شما می توانید حساب های موقت را برای پشتیبانی و یا انجمن آزمون های ساخته شده با همان پیکربندی ایجاد. با کمال مسرت از شما حمایت کامل ما است ، اما شما باید به ما این اجازه می دهد. در این لحظه ما فقط می توانیم حدس می زنم که واقعا چه اتفاقی می افتد.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 13-12-09 در 20:43.

و یکی دیگر از شات -- به دنبال قوانین می باشد خود را به طور پیش فرض لطفا سعی کنید به تغییر :
    Code:
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    به :
    Code:
    RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

پیغام خطا در صفحه اصلی

کشنده خطا : آیا می توانم vbseo_thread_seotitle () redeclare (قبلا در مسیر / vbenterprisetranslator_seo.php / اعلام کرد : 40) در / راه / vbenterprisetranslator_seo.php در خط 43
    من می تواند این رفتار را به شما نشان می دهد نمی کند چرا که پس از آن انجمن من نمی خواهد کار ، حتی زمانی که پرچم برداشته شوند.
    خطا است که همیشه در صفحه اصلی تالار گفتمان با و بدون ترجمه وجود دارد. همه صفحات دیگر کار می کنند خوب است.
    من می توانم زیر انجمن ها ، موضوعات در هر دو زبان را در پایان دادن به این فعال تصدی خوب کار می کند.
    تنها زمانی که من سعی می کنید صفحه اصلی انجمن می باشد که www.patientenfragen.net خطا نشان می دهد و صفحه را بار نیست.
    مهم نیست که اگر من به آن دسترسی از طریق دامنه به طور مستقیم و یا از نسخه ترجمه شده www.patientenfragen.net/en/
    زبان اصلی من (که domain.net domain.net / د / نه) و همچنین ترجمه انگلیسی است کار نمی کند وقتی که تغییر در htaccess تغییر نام دهید حضور دارند.

پیشنهاد htaccess تغییر نام دهید شما کمکی نمی کند.
    همچنین از بین بردن RewriteBase تنظیم نمائید فوت و فن کار را انجام ندهید.

من باشد بازنویسی قوانین سفارشی عبارتند از :
    ^ اول \\. پی اچ پی \\ صفحه = regeln '=>' regeln.html '
    ^ اول \\. پی اچ پی \\ صفحه = بالا '=>' impressum.html '
    ^ اول \\. پی اچ پی \\ صفحه = AGB '=>' nutzungsbedingungen.html '
    ^ اول \\. پی اچ پی \\ صفحه = datenschutz '=>' datenschutzerklaerung.html '
    ^ اول \\. پی اچ پی \\ صفحه = notfallnummern '=>' notfallnummern.html '
    '^ اول \\ PHP \\ صفحه =' => 'links.html'
    ^ اول \\. پی اچ پی \\ صفحه = impfkalender '=>' impfkalender.html '
    '^ werbung \\. پی اچ پی' => 'werbung.html'

'^ vbglossar \\ PHP \\ انجام = showcat & catid = (\\ D +) و cattitle =(.*)'=>' lexikon / $ 2 --؟ $ 1 /'
    ^ vbglossar \\ پی اچ پی '=>' lexikon / '

'^ خصوصی \\. پی اچ پی \\؟ انجام = showpm و مقاله = (\\ D +)' => '- nachrichten خصوصی / $ 1.html
    ^ خصوصی \\ پی اچ پی '=>' خصوصی nachrichten / '

'^ پرسش و پاسخ \\. پی اچ پی \\؟ پرسش و پاسخ = vb_faq' => 'hilfe / اصلی /'
    '^ پرسش و پاسخ \\ PHP $' => 'hilfe /'

'^ تقویم \\ PHP $' => 'kalender /'
    ^ تقویم \\ PHP \\؟ C = 1 دلار '=>' kalender / '
    '^ تقویم \\ PHP \\؟ (C = 1 &)؟ انجام = (سال +؟)(& display. =)؟$' =>' kalender / $ 2 / [NF]
    تقویم \\. پی اچ پی \\؟ (C = 1 &)؟ nojs = 1 '=>' kalender / nojs / [NF]
    تقویم \\. پی اچ پی \\؟ (C = 1 &)؟ انجام = (display. +؟) و nojs = 1 '=>' kalender / $ 2/nojs / [NF]
    تقویم \\. پی اچ پی \\ (C = 1 &)؟ هفته = (\\ D +) و nojs = 1 '=>' kalender/woche- $ 2/nojs / [NF]
    تقویم \\. پی اچ پی \\؟ (C = 1 &)؟ ماه = (\\ D +) و سال = (\\ D +) و nojs = 1 '=>' kalender / 3 $ / $ 2/nojs / [NF]
    '^ تقویم \\ PHP \\ انجام = getinfo و (C = 1 و) روز = (\\ D +) --.؟؟ (\\ D +) -- (\\ D +) (& C = 1) دلار؟' => 'kalender / $ 2 / دلار 3 / دلار 4 / '
    '^ تقویم \\ PHP \\؟ = getinfo & E = (\\ D +) (و روز = [0-9 \\ -]+)؟(& C = 1)؟' => 'kalender/ereignis- دلار 1 /'
    '^ تقویم \\. پی اچ پی \\؟ (ها =&)؟( C = 1 &)؟ (هفته = &)؟ ماه = (\\ D +) و سال = (\\ D +) (و C = 1)؟ (و انجام = displaymonth)؟ $ '=>' kalender / $ 5 / $ / 4 '
    '^ تقویم \\ PHP \\ C = 1 و در هفته = (\\ D +) (و انجام = displayweek و ماه =.+؟)؟$' =>' kalender/woche- دلار 1 / '
    شما با دادن دسترسی به سایت زندگی من است به دلایل امنیتی امکان پذیر نیست ، ببخشید (حتی ستاد تبلیغات در دسترسی از من دریافت کنید).

اجازه بدهید که من می دانم که اخبار شما نیاز دارید و من خوشحال هستم که آنها را برای شما فراهم است.

من می توانم به شما تنظیمات vbseo_all.xml من ایمیل اگر شما فکر می کنم آن است که یک تضاد باشد. فقط به من ارسال پست الکترونیک خود را از طریق PM
    آخرین ویرایش توسط StarBuG. 14-12-09 در 09:55.

وقتی من مجموعه ای نیروی ریشه انجمن به عنوان صفحه خانگی؟ به NO سپس patientenfragen.net / EN / کار
    و همچنین patientenfragen.net / EN / فایل index.php

با این حال patientenfragen.net (آلمانی ، زبان اصلی) هنوز کار نمی کند (پیغام خطا در بالا)

اما patientenfragen.net / فایل index.php کار

هر ایده؟

اگر شما به MSN یا ICQ ID خود را به من بفرستید و من به شما می تواند نشان دهد رفتار زنده

PS :
    من نمی خواهم به استفاده از فایل index.php و نه فایل index.php؟

من آنها را خارج شده از تعریف نام های مستعار صفحه خانگی وقتی که من vbet نصب شده است ولی من واقعا دوست ندارم.
    لطفا تغییر آن برای آینده.
    این مسئله نشت PR جدی است!
    آخرین ویرایش توسط StarBuG. 14-12-09 در 10:15.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •