مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 2 Firstاول 12
نمایش نتایج: از شماره 11 به 15 از 15

موضوع : کشنده خطا : vbseo_thread_seotitle () redeclare نیست (بسته نشده است)

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

همانطور که من می بینم هنوز هم وجود دارد با تابع redeclaring صادر. من نمی توانم دقیقا چه اتفاقی می افتد ، اما اگر شما ساخته شده است تغییرات مناسب در فایل می باشد که در کتابچه راهنمای نصب ، شرح داده شده و سپس این ایده تنها در این لحظه من این است که برخی از قاعده شما را به فایل vbenterprisetranslator_seo.php -- آن را نمی باید اتفاق می افتد و من را نمی بینیم چگونه امکان پذیر است اما بدون مشورت من هیچ ایده های دیگر در حال حاضر.

لطفا برو به vbenterprisetranslator_seo.php و همان نسخه را برای شامل / functions_vbseo_createurl.php -- پیدا vbseo_thread_seotitle تابع و مجموعه ای از بند اگر در اطراف آن است. لطفا به من بگویید که آن را کمک.

مسائل امنیتی شما را من درک می کنم -- اما هنوز هم شما می توانید کپی انجمن -- حذف محتوای بیشتر و ترک تنها برخی از پیام های ساختگی است. آنچه ما نیاز داریم به شما کمک کند این است که برای رفتن به تنظیمات دقیق بر روی سرور دقیق و ببینید چه اتفاقی می افتد و پیدا کردن چرا. فعال تصدی توسط بسیاری از انجمن ها مورد استفاده قرار می گیرد -- چنین چیزهایی اتفاق می افتد هیچ جای دیگری ، بنابراین متاسفانه ما قادر به دادن شما را از دست حتی اگر پاسخ ما خواهد بود بسیار خوشحال به شما کمک کند.

در حدود تعریف نام های مستعار صفحه خانگی - ما باعث شد برخي از آزمايش ها در اين منطقه است. به ياد دارم vbseo برند اگر redirect شده است صرفا به ' / '، پس ما باید به صورت داخلی redirect به نقشه سايت.php (نيست) - تعریف شما از مرورگر خدماتی redirection حلقه خواهد بود. ما خواهد شد و آن را دوباره چک کنم ببینم چقدر به منظور اجتناب از اين، اما لطفاً به ياد داشته باشيم كه حالا شما صحبت از عملکرد غیر كشا و ما مسئول رفتار خود - ما به تلفيق با vbseo چیست، اما هنوز هم اتفاق مى افتد از داخل آن می گذرد vbseo درون vbseo ... وی افزود در فهرست بر اثر را برای رسيدگی به اين موضوع دوباره. همچنين لطفا سعی کنید به تعريف چنين خدماتی در htaccess vbet تحت قوانين - پس به شما 301 redirect اجتناب از نشت vbet خواهد بود و هنوز قادر به کار خواهد بود، زيرا قبل از آن باشد نه بعد از (در vbseo كه براي ساخت 301 درخواست vbet). ولی لطفا صبر کنید تا ما را با اين گونه آزمايش ها vbet هم خوب کار شما در فوروم.

اگر من به vbenterprisetranslator_seo.php دریافت می کنم یک صفحه خالی

در این لحظه تنها چیزی که به ذهن من می آید آن است که توسط برخی از راه حلقه تغییر مسیر داخلی است. به vbenterprisetranslator_seo.php می آیند و سپس آن را به بایگانی و بایگانی می رود می سازد داخلی تغییر مسیر دوباره به vbenterprisetranslator_seo.php من نمی دانم که آن را واقعا اتفاق می افتد ، اما این حدس من این است از آنجایی که من می توانید آن را بررسی نمی. این امر توضیح دهد که چرا شما تا به حال redeclaring خطا و به همین دلیل پس از تغییرات شما هم اکنون صفحه خالی.

اگر شما ایده چه چیزی می تواند این (برخی از تنظیمات می باشد) می شوند لطفا تصحیح آن. گام به گام -- در غیر این صورت با روش نصب و ادغام یک لطفا. مطمئن باشید که که همه چیز آنطور که باید باشد.
    اگر بعد از این موضوع هنوز هم اتفاق می افتد پس ما باید جزئیات دسترسی به قادر به پشتیبانی ما در این مورد است. اگر نه به انجمن واقعی پس از آن برای کپی کردن آن (می توانید بدون اطلاعات موضوعات واقعی می شود -- ما نیاز به پیکربندی کنید).

لطف بزرگ برای دادن دسترسی به انجمن کپی. کاربران شما خواهد شد بسیار خوشحالم دانستن است که شما را حذف تمام اطلاعات خود را در کپی برای نجات از حریم خصوصی خود را

شماره حل
    من این خط را به شما ارسال vbenterprisetranslator_seo.php:
    Code:
    $_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';
    لطفا توجه داشته باشید که شما هم می توانید به vbseo گزینه: نیروی ریشه انجمن به عنوان صفحه خانگی؟ بنابراین شما نشت رتبه صفحه بر روی لینک های انجمن خود را داشته باشند.

و در اینجا می آید یکی دیگر خبر بزرگ -- به نظر می رسد که پس از تغییر در vbenterprisetranslator_seo.php آیا می توان به استفاده از گزینه vbseo 'تعریف نام های مستعار صفحه خانگی"-- از آن است که فقط نیاز به تغییر اولین قانون به :
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    من ان را نیز در ما تست 3 انجمن های مختلف با vBSEO. و اگر در انجا کار کند، من این تغییرات را در انتشار رسمی قرار خواهم داد

امیدوارم که شما بسیار خوشحال در حال حاضر

نسخهها کار میکند!

پرفکت ، از شما متشکرم

صفحه 2 از 2 Firstاول 12

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •