مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 21

موضوع : ¿چگونه به پیکربندی یک دکمه ویرایشگر برای bbcodes محصول؟

من جزئیات یک تعریف از اصلاح برنامه نویسی من نیاز دارند و من می خواهم به بودجه شما برای آن می خواهم.

این نه تنها اجتناب از ترجمه در میان 2 زبان است : آن را در پیکربندی بازدیدکننده جدید (اسپانیایی و کاتالان است ترجمه نمی کنید) در دسترس به عنوان حالت ضمنی برای این انجمن شامل.

باید راه را برای علامت گذاری پست های کاتالان در حال حاضر در برخی از راه های خودکار (پرس و جو گوگل batched ¿؟) قبل از آشکارساز خودکار دوباره فعال شده است تکمیل می شود.

من اعتراف جاوا حالت در حال مشاهده نسخه اصلی کاملا مناسب برای بستر دو زبانه ما.

من تا به حال آن را آزموده است تا به حال به عنوان من هر چند آن را تنها برای عملکرد SEO در نظر گرفته شده بود.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

من می بینم 2 پست قبل از شما درخواست کمک شده است ، اما در آخرین شما نوشت که راه حل واقعی مناسب است. بنابراین فرض -- آیا شما نیاز به کمک هیچ اینجا و یا آن را در حال حاضر OK؟ آیدی شما -- چه چیزی شما نیاز دارید؟

مربوط به موضوع این تاپیک ، من هنوز هم فکر می کنم یک دکمه در ویرایشگر به طور خودکار درج bbcodes توسط اعضای هیات بزرگ خواهد بود.

انجمن بتن من ، من از جزئیات نیازهای من به عنوان یک پروژه در دیگر موضوع.

بنابراین می توانیم در نظر گرفتن این یکی بسته، یا هنوز هم برخی از کمک مورد نیاز؟

ممکن است راه حل های ساده به این موضوع داشته باشید وجود دارد :
    1. در تشخیص خودکار زبان (گزینه های فعال تصدی در ADMIN CP) را روشن کنید -- وبلاگ های کاربران فقط نوشتن پیام ها و فعال تصدی آن را در زبان BBCode روشن مات به طور خودکار
    2. کاربران مجبور به تنظیم زبان پیش فرض خود را (در گزینه فعال تصدی) -- هنگامی که کاربر تعیین کرده است دیگر زبان پیش فرض خود که زبان انجمن و سپس فعال تصدی به طور خودکار به ویرایشگر گزینه BBCode روشن (نه مثل دکمه ، اما مانند دکمه های رادیویی -- بسته بندی کردن به زبان است یا نه) -- شما می توانید ببینید چگونه کار می کند حتی در فروم ما -- فقط تنظیم زبان پیش فرض خود را به غیر از انگلیسی (استفاده از CP کاربری).
    هر دوی این گزینه ها ایده آل برای نیاز من نیست.
    من را به عنوان یک عضو هیات نیاز به راهی برای تغییر زبان پیام لفاف در آن تنها با یک کلیک به.

شاید این عیب یابی ، اعتراف میکنم. شما می توانید به ویژگی پیشنهاد حرکت می کند اگر شما توافق می کنید.

خوب ، اما آنچه برای این کار شما نیاز دارید؟ من نیاز به پیدا کردن آنچه واقعا مورد نیاز است. شما در حال حاضر باز درخواست از ویژگی های دیگر برای ایجاد ابزار ساده است که تمام پیام در حال حاضر ایجاد مناسب در لانگ BBCode روشن بپیچید. بنابراین اگر شما این یکی را داشته و سپس تمام پیام های قدیمی خواهد شد پیچیده شده است. همچنین در صورت تشخیص خودکار زبان روشن باشد ، تمام پیام های دریافتی جدید خواهد شد پیچیده مناسب (با استثناهایی که در آن گوگل از این زبان را به رسمیت نمی شناسد). بنابراین در چنین صورتی برای این دکمه؟ لطفا شما فکر می کنید آن را کار ما سناریو کامل می دهد. من درک می کنم شما می خواهید به دکمه ، اما من واقعا نیاز را درک نمی کنند و من مطمئن هستم که آن را در حال حاضر درخواست از ویژگی های دیگر خود را تحت پوشش است. به خصوص که شما نوشته است که این دکمه برای این عضو هیات به طوری که من را در درک آن را برای تصحیح به پیام های که در لانگ BBCode روشن پیچیده مناسب است. لطفا تصحیح من اگر من را در درک آن اشتباه.

حتی با آشکارساز خودکار را فعال کنید ، من می خواهم را به کاربران ارائه یک راه ساده برای نشان می دهد آنها نوشتن به کاتالان به عنوان آنها در هر دو زبان اسپانیایی و کاتالان در انجمن بنویسید.

اگر آشکارساز خودکار کار می کند 100 ٪ باید نمی باشد ، اما من فکر می کنم یک درخواست بسیار ساده و همه کاره برای دوزبانه از دکمه های رادیویی گزینشگر : BBCode روشن / بدون BBCode روشن

OK تا. من ، از دست داده بود چرا که در پیام قبلی من تو را دیدم که آن را برای کارکنان برای همه اعضای نمی باشد. بنابراین من مطمئن نیستید که چه برای آن واقعا باید وجود داشته باشد نیست.

در حال حاضر من درک می کنم (با عرض پوزش اگر شما قبل از آن را نوشتم و مجبور به تکرار آن).

درخواست شما بیش از حد منحصر به فرد برای فروم خاص خود را در انتشار رسمی گنجانده شده است. بنابراین ما هیچگونه برنامه ریزی نیست که آن را در فعال تصدی شامل. به خصوص که با تشخیص خودکار فعال آن است که واقعا مورد نیاز نیست و همانطور که گفته آلبرت اینشتین "همه چیز باید تا حد امکان ساده ، اما ساده نیست". ما فکر می کنیم که دادن دکمه چنین تنها اشتباه کاربران خواهد کرد که فکر می کنم که آنها باید آن را در مورد نوشتن در کاتالان را کلیک کنید. و این باعث کاهش قابلیت استفاده از این انجمن. ساده راه حل -- می خواهم فقط نوشتن آنچه شما می خواهید و اجازه دهید سیستم مراقبت در مورد بقیه -- برای کاربران در نظر ما بهتر است.

اما ما می تواند کمک به شما برای اضافه کردن دکمه چنین.
    همانطور که من نوشت : در حال حاضر آن را آسان اگر شما در حال حاضر استفاده از قابلیت های موجود و تغییر ظاهر آن. بنابراین فعال تصدی در حال حاضر می داند که چگونه در لانگ BBCode روشن بپیچید ، با توجه به ورودی های اضافی از ویرایشگر. همه شما واقعا نیاز است به تغییر ظاهر آن (دکمه های رادیویی ، شما می خواهید دکمه) و شامل همیشه (که ما در شرایط ویژه شامل).
    SO -- شما در حال حاضر به اضافه کردن دکمه به عنوان تصویر را نشان می دهد در اولین پست شامل می دانیم. نیز نیاز دارید به :
    1. شامل فیلد پنهان :
    Code:
    <input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
    2. شامل اسکریپت ساده جاوا که وجود دارد مجموعه کاتالان کد (تست نشده) :
    Code:
     <script language="javascript">
    function vbet_setCatalan(){
    document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
    return false;
    }
    </script>
    لطفا توجه داشته باشید که شما می توانید آن را پیچیده تر اجازه می دهد تا مجموعه / ثابت نشده دکمه
    3. اجرای تابع جاوا اسکریپت هنگامی که دکمه کلیک شده است. بنابراین در دکمه خود را اضافه کنید :
    Code:
     onClick="vbet_setCatalan()"
    اگر شما نمی خواهید تابع پیچیده تر را (که قادر خواهد بود همچنین به مقدار ثابت نشده) و سپس شما فقط می توانید بدن تابع در ویژگی زد ، تنظیم و اسکریپت های جاوا به عنوان تابع در همه را شامل نمی شود.
    همچنین توجه داشته باشید که اگر شما می خواهید آن را به کاربر پسند به شما فرض کنید به اضافه کردن این دکمه به عنوان دکمه ضامن بنابراین کاربر می دانید آن را در حال حاضر تبدیل شده است یا نه لطفا. این همه بسیار ساده تر است اگر شما می خواهم برای اضافه کردن چک باکس به جای دکمه ، اما با دکمه نیز امکان پذیر به آن را ، فقط پیچیده تر اگر شما می خواهید به آن را سمت راست (به طوری تنظیم و unsetting)

لطفا توجه داشته باشید که تغییر قابل دیدن خواهد بود ، پس از کاربر پیام متعهد -- پس از آن خواهد شد در سمت سرور استفاده می شود.

فقط جاوا تابع فیلمنامه (متصل به دکمه) ، که توسط ID را (و یا توسط ساختار اگر شما می توانید شناسه (شماره) ویرایشگر پیش بینی نیست) ویرایشگر منطقه متن و اضافه کردن به -- آن را به سمت مرورگر کار ، پس از آن شما انجام 1 مرحله نیاز نیست محتوای باز و بسته شدن زبان BBCode روشن. به در صورتی که چنین شما نیز لازم نیست که به نگرانی در مورد هر گونه دکمه ضامن (کاربر فقط برای دیدن آن است که در حال حاضر در ویرایشگر اضافه شده). فقط شما باید چک شده است ، اکنون پیچیده (text را توسط لانگ BBCode روشن شروع) و چشم پوشی از کلیک را فشار دهید در صورتی که چنین (برای جلوگیری از لفاف چند بار).

لطفا بگویید آیا شما نیاز به کمک بیشتر در اینجا. اگر بله -- لطفا بگویید که در آن خصوص.

با تشکر از شما

بسیار دقیق و خوب توضیح داده ، به لطف است.

صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •