OK تا. من ، از دست داده بود چرا که در پیام قبلی من تو را دیدم که آن را برای کارکنان برای همه اعضای نمی باشد. بنابراین من مطمئن نیستید که چه برای آن واقعا باید وجود داشته باشد نیست.
در حال حاضر من درک می کنم (با عرض پوزش اگر شما قبل از آن را نوشتم و مجبور به تکرار آن).
درخواست شما بیش از حد منحصر به فرد برای فروم خاص خود را در انتشار رسمی گنجانده شده است. بنابراین ما هیچگونه برنامه ریزی نیست که آن را در فعال تصدی شامل. به خصوص که با تشخیص خودکار فعال آن است که واقعا مورد نیاز نیست و همانطور که گفته آلبرت اینشتین "همه چیز باید تا حد امکان ساده ، اما ساده نیست". ما فکر می کنیم که دادن دکمه چنین تنها اشتباه کاربران خواهد کرد که فکر می کنم که آنها باید آن را در مورد نوشتن در کاتالان را کلیک کنید. و این باعث کاهش قابلیت استفاده از این انجمن. ساده راه حل -- می خواهم فقط نوشتن آنچه شما می خواهید و اجازه دهید سیستم مراقبت در مورد بقیه -- برای کاربران در نظر ما بهتر است.
اما ما می تواند کمک به شما برای اضافه کردن دکمه چنین.
همانطور که من نوشت : در حال حاضر آن را آسان اگر شما در حال حاضر استفاده از قابلیت های موجود و تغییر ظاهر آن. بنابراین فعال تصدی در حال حاضر می داند که چگونه در لانگ BBCode روشن بپیچید ، با توجه به ورودی های اضافی از ویرایشگر. همه شما واقعا نیاز است به تغییر ظاهر آن (دکمه های رادیویی ، شما می خواهید دکمه) و شامل همیشه (که ما در شرایط ویژه شامل).
SO -- شما در حال حاضر به اضافه کردن دکمه به عنوان تصویر را نشان می دهد در اولین پست شامل می دانیم. نیز نیاز دارید به :
1. شامل فیلد پنهان :
Code:
<input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
2. شامل اسکریپت ساده جاوا که وجود دارد مجموعه کاتالان کد (تست نشده) :
Code:
<script language="javascript">
function vbet_setCatalan(){
document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
return false;
}
</script>
لطفا توجه داشته باشید که شما می توانید آن را پیچیده تر اجازه می دهد تا مجموعه / ثابت نشده دکمه
3. اجرای تابع جاوا اسکریپت هنگامی که دکمه کلیک شده است. بنابراین در دکمه خود را اضافه کنید :
Code:
onClick="vbet_setCatalan()"
اگر شما نمی خواهید تابع پیچیده تر را (که قادر خواهد بود همچنین به مقدار ثابت نشده) و سپس شما فقط می توانید بدن تابع در ویژگی زد ، تنظیم و اسکریپت های جاوا به عنوان تابع در همه را شامل نمی شود.
همچنین توجه داشته باشید که اگر شما می خواهید آن را به کاربر پسند به شما فرض کنید به اضافه کردن این دکمه به عنوان دکمه ضامن بنابراین کاربر می دانید آن را در حال حاضر تبدیل شده است یا نه لطفا. این همه بسیار ساده تر است اگر شما می خواهم برای اضافه کردن چک باکس به جای دکمه ، اما با دکمه نیز امکان پذیر به آن را ، فقط پیچیده تر اگر شما می خواهید به آن را سمت راست (به طوری تنظیم و unsetting)
لطفا توجه داشته باشید که تغییر قابل دیدن خواهد بود ، پس از کاربر پیام متعهد -- پس از آن خواهد شد در سمت سرور استفاده می شود.
فقط جاوا تابع فیلمنامه (متصل به دکمه) ، که توسط ID را (و یا توسط ساختار اگر شما می توانید شناسه (شماره) ویرایشگر پیش بینی نیست) ویرایشگر منطقه متن و اضافه کردن به -- آن را به سمت مرورگر کار ، پس از آن شما انجام 1 مرحله نیاز نیست محتوای باز و بسته شدن زبان BBCode روشن. به در صورتی که چنین شما نیز لازم نیست که به نگرانی در مورد هر گونه دکمه ضامن (کاربر فقط برای دیدن آن است که در حال حاضر در ویرایشگر اضافه شده). فقط شما باید چک شده است ، اکنون پیچیده (text را توسط لانگ BBCode روشن شروع) و چشم پوشی از کلیک را فشار دهید در صورتی که چنین (برای جلوگیری از لفاف چند بار).
لطفا بگویید آیا شما نیاز به کمک بیشتر در اینجا. اگر بله -- لطفا بگویید که در آن خصوص.