پرچم های کوچک بر روی سبک همراه من نشان. وزارت دفاع :
سبک سبک برای دستگاه های صفحه نمایش کوچک (تلفن همراه ، ******، تلفن همراه ، اندیشه) -- انجمن vBulletin.org
لینک سبک موبایل : ویندوز 7 تم ها -- CreativX
پرچم های کوچک بر روی سبک همراه من نشان. وزارت دفاع :
سبک سبک برای دستگاه های صفحه نمایش کوچک (تلفن همراه ، ******، تلفن همراه ، اندیشه) -- انجمن vBulletin.org
لینک سبک موبایل : ویندوز 7 تم ها -- CreativX
آیا راهی برای اصلاح این لطفا؟
لطفا من ارسال URL به صفحه دقیق من می توانم آن را ببینید. باید چیزی اشتباه در URL تصاویر وجود دارد. من نیاز به آن را چک کنید. احتمالا لینک های نسبی و نقطه URL خود را به دایرکتوری اشتباه است و مجموعه پایه وجود ندارد. هنوز -- باید آن را بررسی به شما راه حل را![]()
اولین بار به سبک تلفن همراه. شما فقط این لینک بر روی کامپیوتر خود را به شرح زیر است :
ویندوز 7 تم ها -- CreativX
سپس به این موضوع :
ویندوز 7 تم ها : سفینه فضایی T3 توسط tono3022
چند پست در صفحه اول این است که موضوع شما می توانید پرچم های گم شده را ببینید.
یک چیز سریع -- شما باید این نوع از ارائه ترجمه برای آن دسته از صفحات استفاده نمی کند.
1. باید تا حد امکان ساده -- هیچ تصویری وجود ندارد اگر ضروری نیست (بر روی تلفن همراه شما می تواند برای هر کیلوبایت از داده ها به اتهام)
2. اسکریپت برای دیدن متن اصلی کار نمی کند ، چرا که اسکریپت اصلی مناسب شامل (و نه باید ، چرا که هر کیلوبایت از داده ها مهم است)
بلکه بررسی کنید که چگونه به این تصاویر قابل مشاهده است من پیشنهاد می کنم به کار برای آن دسته از صفحات فقط متن بدون هر گونه اطلاعات اضافی در ترجمه نشان می دهد. اما در ابتدا باید تصمیم خود را -- تصاویر و یا تا حد امکان ساده؟
بله ، شما درست می گویید میشل. من در مورد آن فکر می کنم نیست. اگر آن را به سختی نیست ، من آن را اگر ما تا حد امکان ساده می تواند برای قدردانی. از شما بسیار متشکرم!
راه حل این است که به ویرایش قالب vbenterprisetranslator_inpost_translate برای سبک همراه خود و حذف تمام قطعات مورد نیاز نیست. به عنوان مثال ترک فقط این :
این در حال حاضر بر روی سرور خود انجام می شود. اگر شما می خواهید آن را تغییر دهید به نوعی دیگر ، لطفا فقط تغییر قالب< !-- vbet_snta - > < !-- vbet_nre - > {vb:ترجمه خام} < !-- vbet_enta - >![]()
OK ، چیزهای بزرگ. از شما خیلی متشکرم میشل!
بدون مشکل -- لذت بردن از vBET!![]()