مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : از نقل مکان به سرور جدید سایت معتاد به کار

Red face از نقل مکان به سرور جدید سایت معتاد به کار

من سایت من به سرور جدید نقل مکان کرد و انجمن Doesnt بار با فعال تصدی در ، تنها با این نسخهها کار خوب پس از من غیر فعال کردن پلاگین و حذف محتوا از .htaccess ، عجیب اما admincp کار می کند به خوبی با پلاگین در ، چیز دیگری که من نسخه رایگان نصب شده در سایت دیگر همان سرور ان را بدون مسئله کار می کند

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا عبارت دقیق تر می شود -- چه به این معنی کار نمی کند؟ آیا شما صفحه خالی؟ آیا شما صفحات خالی به جای از متن؟ آیا شما هر پیغام خطا و یا در ایمیل؟ چه اتفاقی می افتد؟

همچنین بعد از تغییر سرور ، لطفا اطمینان حاصل کنید که شما به همه الزامات در محیط جدید جا : http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

سایت فقط نگه می دارد در حال بارگذاری این با نسخه آزاد اتفاق می افتد نه تنها پرداخت نسخه ، من suphp بر روی سرور نصب شده است به همین دلیل است؟
    آخرین ویرایش توسط bhanuprasad1981. 12-12-09 در 18:13.

Cool

دوبار در پست متاسفم
    آخرین ویرایش توسط bhanuprasad1981. 12-12-09 در 18:13.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط bhanuprasad1981 View Post
    سایت فقط نگه می دارد در حال بارگذاری این با نسخه آزاد اتفاق می افتد نه تنها پرداخت نسخه ، من suphp بر روی سرور نصب شده است به همین دلیل است؟
    ما آگاه هستند در مورد هر گونه مسائل بین فعال تصدی و suphp نیست.

می تواند شما سعی کنید به اضافه بار دوباره فایل های فعال تصدی و دوباره واردات فایل محصول؟ شاید در سرور جدید اپاچی اشتباه

لطفا PM من URL به انجمن شما و جزئیات دسترسی به FTP و CP مدیریت. من به بررسی آنچه اتفاق افتاده وجود دارد.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •