مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 21

موضوع : vBGallery مشکلات ادغام.

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    شما جایگزین SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH به ارزش اشتباه در کنترل جلو. لطفا مناسب تنظیم آن. این اولین خط کد کنترلر جلو است :
    PHP Code:
    define('VBET_FORUMDIR''SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH'); 
    شما می توانید با استفاده از مقدار مناسب actualdirectory.php اسکریپت را از دایرکتوری ابزار. تمام جزئیات در دستورالعمل ها در زیر لینک شما در اولین پست به گنجانده شده است.
    این است آنچه در آن است با جایگزین :

/ صفحه اصلی / ویندوز / public_html هاست

دقیقا که من آن را از actualdirectory.php

و یا باید آن را برای دایرکتوری گالری شود؟
    آخرین ویرایش توسط Taurus. 11-07-11 در 14:50.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط Taurus View Post
    این است آنچه در آن است با جایگزین :

/ صفحه اصلی / ویندوز / public_html هاست

دقیقا که من آن را از actualdirectory.php

و یا باید آن را برای دایرکتوری گالری شود؟
    بنابراین این مقدار مناسب است -- فقط به عنوان دستورالعمل می گوید : -- ارزش از actualdirectory.php -- هیچ چیز دیگری.

من نمی فهمم چرا اشتباهات خود را می گوید که فایل index.php را در نگاه بود / صفحه اصلی / ویندوز نه در / صفحه اصلی / ویندوز / public_html هاست
    اگر شما به تغییرات به عنوان پس از آن شرح داده شده بود آن را باید در نگاه / صفحه اصلی / ویندوز / public_html هاست -- لطفا PM جزئیات دسترسی به FTP شما -- بررسی دقیقا چه کار شما را در فایل های خود را در حال حاضر است.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 12-07-11 در 15:44.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

برای دسترسی. اولین چیزی که دیدم اشتباه است -- شما فرض کنید برای جایگزینی dirname (__FILE__) به VBET_FORUMDIR همانطور که در یکی از پست های قبلی من توصیف شده است. اما به جای شما آن را جایگزین برای dirname (VBET_FORUMDIR). لطفا تصحیح این و بررسی آن کار است.

همچنین به عنوان قواعد خود را در گالری می بینم htaccess تغییر نام دهید به / vbseo.php -- من نوشت : قبل از قوانین معمولا در دایرکتوری نسبی مطلق نیست. این نیز می تواند مشکل باشد ، زیرا در حال حاضر فعال تصدی به مسیر '/' اضافه می کند. بنابراین اگر پس از تصحیح ، هنوز هم کار نمی کند سپس سعی کنید برای جایگزین کردن (در 2 محل) :
    PHP Code:
    .'/'.$_GET['redirected'
    به :
    PHP Code:
    .$_GET['redirected'
    اما این تنها در صورتی آن ضروری خواهد بود -- پس اگر doube / / برای سیستم شما خواهد شد اشتباه است. بنابراین اگر شما اشتباهات مانند :
    Code:
    Warning: include(/home/windows/public_html//vbseo.php) ...
    لطفا به آن کمک کند.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •