من فقط دیدم که وقتی یک عضو با استفاده از یک زبان به غیر از پیش فرض ، و او به نقل از کسی ، و سپس نقل قول ترجمه نشده است.
این پست :
ویندوز 7 تم فوق العاده تاریک توسط tono3022
لطفا راهنمایی کند. با تشکر.
من فقط دیدم که وقتی یک عضو با استفاده از یک زبان به غیر از پیش فرض ، و او به نقل از کسی ، و سپس نقل قول ترجمه نشده است.
این پست :
ویندوز 7 تم فوق العاده تاریک توسط tono3022
لطفا راهنمایی کند. با تشکر.
بله ، نقل قول ترجمه نشده است و آن اصلاح شود. این است دلیل این که شما می توانید نوشتن در فرانسه و اعلان کسی است که نوشتن به زبان لهستانی -- متن خود را می تواند به عنوان زبان فرانسه نمی شود درمان و ارسال با بقیه پست خود را به ترجمه. بنابراین اعلان داخل لانگ BBCode روشن نادیده گرفته میشوند ، و به نقل از متن باید خود آن زبان BBCode روشن. و این مسئله در مثال شما بود -- متن نقل قول شده در داخل باید از BBCode در زبان خود اما نبود.
من در حال حاضر آن را در فروم خود را اصلاح -- هنگامی که آن را به شما مقایسه با نسخه قبل از ویرایش شما تفاوت را ببینید
آیا شما نیاز به کمک هر در اینجا؟![]()
OK بزرگ ، به لطف. بنابراین شما آن را در حق CreativX اصلاح؟ چگونه می توانم آن را درست در فروم های دیگر من؟
من فقط ویرایش پیام. این مسئله بود که متن به نقل از فرض کنید در BBCode در زبان خود ، اما نبود. هیچ چیز به تعمیر وجود دارد. اگر چنین چیزی اتفاق می افتد (چون گوگل به زبان به رسمیت نمی شناسد مناسب) و بدون BBCode روشن لانگ مناسب وجود دارد ، سپس آن را به آن اضافه شود دستی. همین.
آیا پیام های بیشتری از جمله دارید؟