مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : برخی از زبان شکستن قالب

عضو

Default برخی از زبان شکستن قالب

سلام ،

شما در حال حاضر API MS یکپارچه پیام رسانی فوری به آن یک شات دیگر ، برای آن

سلام نصب این افزونه ، در اواخر شب گذشته و سلام کردم چند باگ...
    برخی از زبان کاملا کار می کنند :
    http://seoforums.org/es/

اما برخی به نظر می رسد برای شکستن طرح :
    http://seoforums.org/de/

احتمالا چیزی آن کاملا ساده است ، من تازه به حال فرصتی برای نگاه کردن به آن رتبهدهی نشده است ، اما اگر آشکار خود را لطفا به من دانم!

با تشکر

ادم گول خور

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

به نظر میرسد شما موضوع را با اتصال به خدمات ترجمه است. بنابراین :
    1. آیا شما با استفاده از گوگل تنها و یا همچنین ترجمه MS؟ اگر همچنین MS ، و سپس بررسی نتایج هنگامی که گوگل تنها روشن کنید.
    2. لطفا استفاده از گوگل تست و بگویم در مورد نتایج : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729
    3. اگر همه چیز خوب است با استفاده از آزمون گوگل و شما با استفاده از کش مهمان ، پس از آن خاموش کش مهمان و بررسی نتایج -- شاید شما نتایج اشتباه کش (نمی باید اتفاق می افتد ، اما آن را برای بررسی ارزش است).

لطفا ارائه بازخورد.

عضو

خوب ، پس بعد از تست -- 100 ٪ خود را ترجمه API MS.

هر زمان با استفاده از این API صفحه به نظر می رسد "شکسته" است. من واقعا در واقع فقط API دیگر ، یکی از گوگل برای استفاده از این ویژگی برای من مهم است می خواهم.

هر گونه مشاوره؟

با تشکر از شما

لطفا جزئیات PM دسترسی برای ADMIN CP و FTP. همانطور که من درک می کنم از آن خواهد شد به اندازه کافی به مجموعه ترجمه MS برای تولید مثل. لطفا توجه داشته باشید که ترجمه MS به عنوان سیستم فعال تصدی در نظر گرفته تا برخی از مسائل می تواند رخ دهد.

ما در حال حاضر چگونه به شناسایی آنچه اشتباه است و چگونه آن را درست می دانم. احتمالا بعضی از خواص ویژه ای است که توسط MS API مجاز نیست و ما باید آن را قبل از ارسال ، تجزیه وجود دارد. هنوز هم ما نیاز داریم محتوای دقیق ببینیم که چه چیزی اشتباه است ، بنابراین لطفا جزئیات دسترسی PM.

ما هنوز جزئیات دسترسی نیست. ما نیاز به دانستن محتوای دقیق این صفحه می شود و قادر به بررسی نتایج مایکروسافت چه هستند. در غیر این صورت ما قادر به تست و رفع آن نیست. لطفا توجه داشته باشید که ما آن را در راه بی ضرر چک -- خروجی اضافی فقط برای IP ما ارسال. بنابراین هیچ کاربر دیگر آن را ببینید

من فقط به کشف یکی از مشکلات را با ترجمه مایکروسافت در فروم تست ما است. من نمی دانم که همان شماره به عنوان مال شما است ، از آنجایی که ما جزئیات دسترسی ندارند و می تواند آن را بررسی نمی. هنوز زیر اقدام نمایید آیش دستورالعمل لطفا.

ترجمه مایکروسافت از متون از جمله معافیت های شخصیت "در این لحظه لطفا برای تعمیر سریع :
    1. باز کردن فایل / شامل / vbenterprisetranslator_class_translator.php
    2. مشاهده :
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.$toTranslate.'%22]'
    3. به جای توسط :
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.str_replace('%22','%5C%22',$toTranslate).'%22]'
    4. مشاهده :
    PHP Code:
    $toTranslate $toTranslateTable[$i]; 
    5. به جای توسط :
    PHP Code:
    $toTranslate str_replace('%22','%5C%22',$toTranslateTable[$i]); 
    این خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است.

لطفا تأیید کنید همان شماره در فروم شما بود.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •