مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : زبان پیش فرض در پروفایل این کاربر

عضو جدید

Default زبان پیش فرض در پروفایل این کاربر

من نمی دانم اگر چیزی از من قرار است برای این و یا اگر آن را یک اشکال LOL مجموعه وجود دارد

من فقط امروز متوجه شده است که یکی از اعضای من در حالی که داشتن زبان پیش فرض خود را به پرتغالی (مشاهده شده در مدیر) مجموعه ای از زبان انگلیسی به عنوان زبان پیش فرض در مشخصات... این باگ؟

مشخصات : lissaedesignz.com / انجمن / اعضا / کلی رجینا / امید است که به عنوان آثار ظاهرا من می توانم یک لینک تا من در پست 15 پست LOL

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بله یک اشکال است و آن را در حال حاضر متوجه -- کاربر آن پرچم زبان خود به جای پرچم کاربر نگاه او است.

در نسخه بعدی اصلاح خواهد شد. با عرض پوزش برای مشکلات.

عضو جدید

هیچ نگرانی ها ، برای ثبت برای پاسخ سریع

عضو

چگونه برای پاک کردن کامل زبان پیش فرض در پروفایل کاربر نمایش می دهد. من در templatesd بررسی و couldnt چیزی پیدا

عضو

آن را با غیرفعال کردن افزونه "اضافه کردن اطلاعات به طور پیش فرض زبان را به شرح عضو" یافت نشد

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بله ما در حال تلاش برای دادن نام های توصیفی در صورتی که اگر کسی می خواهید به سفارشی vBET حتی بیشتر بزرگ است که شما آن را در بر داشت و با عرض پوزش ما پاسخ دهد قبل از آن

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •