مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 10

موضوع : گزارش شماره پست.

کاربر ارشد

Question گزارش شماره پست.

هنگامی که یک عضو با متفاوت از زبان پیش فرض گزارش پست این همان چیزی است که ارسال شده است :

عنوان :

ارسال شده توسط گزارش <-- vBET_SNTA --><!-- vBET_SNTA --> songoku231 <-- vBET_ENTA --><!-- vBET_ENTA -->

آگاه شدن از طریق PM از پست همچنین شامل این عنوان است. لطفا راهنمایی کند.

با تشکر.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

در این لحظه فعال تصدی ایمیل را تغییر دهید این است که چرا کسانی که نظرات حذف نشده است. ما ان را بر روی سرور ما تکثیر و پیدا کردن تعمیر سریع امید هیچ عجله با این یکی وجود دارد

من آن را گزارش اشکال حرکت می کند.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    در این لحظه فعال تصدی ایمیل را تغییر دهید این است که چرا کسانی که نظرات حذف نشده است. ما ان را بر روی سرور ما تکثیر و پیدا کردن تعمیر سریع امید هیچ عجله با این یکی وجود دارد

من آن را گزارش اشکال حرکت می کند.
    میشل. اما آن ایمیل نمی باشد. پست منتشر شده است در مدیر من زیر انجمن به عنوان یک موضوع جدید. وجود دارد که من این موضوع است.

لطفا PM جزئیات دسترسی و آموزش دقیق چگونه آن را تکثیر. من فکر می کنم که اندکی نیاز به اضافه کردن برخی از فیلتر برای ترجمه نیست نام کاربری. این مسئله را حل کند و به شما این امکان را می دهد برای انجام این کار به راحتی در موارد دیگر در آینده.

کاربر ارشد

جزئیات PM'd. از شما متشکرم!

حل شده و خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است.

برای تعمیر سریع لطفا.
    1. باز کردن فایل / شامل / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
    2. مشاهده :
    ($ _REQUEST ['زبان'] & & $ اصلی> گزینه ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['انجام'] = 'insertpm')) {
    3. به جای توسط :
    اگر ($ _REQUEST ['زبان'] & & $ اصلی -> گزینه ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['انجام']! = 'insertpm') & & ($ _POST ['انجام']! = 'sendemail') ) {
    برج ثور شما در حال حاضر آن را شامل است. لطفا توجه داشته باشید که در فروم خود را این خط در حال حاضر تغییر کرد و ما نمی دانیم که چه برای کسانی که تغییرات ساخته شده بود. لطفا مراجعه کنید PM.

برای این موضوع -- لطفا تأیید کنید که آن را حل شده است

کاربر ارشد

من می بینم که آخرین پست شما گزارش دادید ، به نظر می رسد شما با زبان پیش فرض خود را به مجموعه ای به عنوان انگلیسی منتشر شده است. و یا عدم آن را تغییر دهید به انگلیسی پس از آن؟ من فقط می خواهم تایید می کنند که این حل و فصل شده است اگر یک پست است که توسط کسی که با زبان های مختلف به طور پیش فرض گزارش.

من گمان می کنم به انجام ، به تکثیر این موضوع. لطفا بررسی آن در حال حاضر با ایجاد گزارش جدید خودتان و تایید آن است که واقعا در مورد حل اگر ما چیزی از دست

کاربر ارشد

تشکر از شما یک بار دیگر برای پشتیبانی از مشتری بسیار عالی میشل! من هم اکنون می توانید که این ثابت تایید!

(من در حال حاضر خرید مجوز دوم من از فعال تصدی.)

برای شنیدن این که مسئله حل شده است -- در این راه حل را در انتشار لانه

PS.
    من می بینم که شما در حال حاضر خریداری 2 یکی در صورت هر گونه مسائل -- شما می دانید چه باید بکنید -- و از آنها بخواهید ما با خوشحالی به شما کمک کند

لذت ببرید فعال تصدی!

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •