مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 24

موضوع : VB 4.1.4 و فعال تصدی 4.2.3 -- ظروف سرباز یا مسافر

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

من آنجا بودم در حال حاضر ، اما دسترسی به داده ها برای حساب کاربری مدیر جعلی شما ایجاد کرده است کار نمی کنه.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    و این چیزی است -- چک کردن لهستانی همانطور که می بینید -- هیچ چیز آشکار است... به ویژه زمانی که شما در پست همان نوشتن است که آن را برای همه ترجمه ها اتفاق می افتد و بدیهی است که نه برای ترجمه لهستانی

من 3 در شب در حال حاضر ، بنابراین من آن را دوباره بررسی کنید بعد. آن را OK برای شما

در راه با ADMIN جدید جعلی

من فقط آن را chcked دوباره. مقایسه دقت newreply.php ترجمه نشده است با newreply.php ترجمه شده و من هیچ موضوعی CSS...

من واقعا به این مسئله نمی بینم. شاید من نمی دانم به کجا نگاه کنند. لطفا به دستورالعمل EXACT. گام به گام. بدون کلماتی مانند 'هر'. فقط موضوع دقیق برای شروع ، ترجمه دقیق برای رفتن به مقدار دقیق در نوشتن پاسخ سریع ، قبل از تعویض به پیشرفته یکی به من بدهید. و شرح آنچه می بینید اشتباه و سپس -- بعد از تعویض.

کاربر ارشد

اگر من فقط می تواند یک زن و شوهر تصاویر آپلود...

باور من ، من هستم حال دقیق. مشکل این است که قابل مشاهده برای من در همه موضوع ها -- مهم نیست که یکی از شما با کلیک بر روی.

همین کار را با پرچم زبان زیر نوار پیمایش. مهم نیست که یکی از شما را انتخاب کنید.

برویم :

زبان پیش فرض شما در دسته جمعی از حساب ADMIN ساختگی لهستانی تا زمانی که شما وارد بخش مدیریت شوید ، در شما خواهد شد مشاهده / PL /

برو به forumhome و کلیک بر روی هر موضوع.

با کلیک بر روی 'ویرایش پست از هر پست

با کلیک بر روی "بازگشت'

شما نباید هیچ مشکلی را در هر مرحله را ببینید.

در حال حاضر ،

با کلیک بر روی هر پرچم در زیر نوار پیمایش (بدیهی است که پرچم لهستانی )

برو به forumhome و کلیک بر روی هر موضوع.

با کلیک بر روی 'ویرایش پست از هر پست (شما آغاز ظروف سرباز یا مسافر...)

با کلیک بر روی 'پیشرفته' افتضاحی تمام عیار برای دیدن.

ویرایش :

شما می توانید از ترفند مشابه با پاسخ به یک موضوع انجام و سپس 'بازگشت'
    آخرین ویرایش توسط norku. 16-06-11 در 22:14.

من معلوم است که نمی بینم آنچه شما... اما متوجه شدم که شما باید بر روی گزینه را نشان می دهد که درخواست گوگل تبدیل شده و زمان انتظار -- این تغییر نتایج تنها برای مدیران (به اضافه کردن اطلاعات در مورد ارتباطات ترجمه در مقابل از داده های کل پاسخ) ، بنابراین شاید این علت است. لطفا نتایج خود را با خاموش کردن گزینه زمان پاسخ ترجمه.

اگر هنوز هم پس از آن اتفاق می افتد لطفا برای من بعضی از عکس روی صفحه نمایش با مناطق اشاره کرد که در اشتباه هستند پست الکترونیکی. من فقط در مقایسه با هر بخشی از صفحه با ترجمه لهستانی و ایتالیایی و من می بینم هیچ تفاوتی در طرح است. آیا شما آیش دستورالعمل خاص خود را بر روی حساب شما برای ما ساخته شده؟

همچنین یکی از چیزهایی که در اینجا می توان مهم ترین -- از کدام مرورگر استفاده می کنید؟ همانطور که گفتم ما نیاز به دستورالعمل EXACT. ما نیاز به دانستن هر مرحله شما. از همان آغاز -- بنابراین شما برای باز کردن مرورگر X...
    همچنین دستورالعمل به شما داد در حال حاضر قادر به آیش نیست... من باید خوش آمدید منظور شما چیست.
    1. هر لینک به نام "forumhome" در ترجمه لهستانی (توجه داشته باشید که شما به عهده گرفت که من وجود دارد) وجود ندارد. کدام یک را شما چیست؟ این است که به نام "صفحه اصلی" در نسخه انگلیسی و یا "انجمن". اگر "انجمن" -- آنچه -- شما من شروع در / انجمن / PL نوشت...
    2. پس از آخرین مرحله در 1 بخش می توانید اولین گام در بخش 2 ساخته شده نیست ، زیرا هیچ پرچم نمایش داده شده وجود دارد...

درباره : "شما ابتدا یک ظرف غذا نگاه کنید به" -- چه چیزی شما را به معنای؟ اگر منظور شما است که محتوا را در ویرایشگر در حال حاضر ترجمه شده (متن اصلی) ، پس از این مسئله شناخته شده است و در حال حاضر در vBET4.4.0 اصلاح شده (برای اطلاعات در مورد این موضوع ، اینجا را ببینید : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9003) اگر آن را در مورد چیز دیگری است و سپس دیگر من نمی دانم آنچه در آن است در مورد...

لطفا توجه داشته باشید که در بسیاری از موارد توضیحات شما داد کافی خواهد بود اولین بار. هنوز در مورد زمانی که ما باید موضوع را به دیدن آنچه مشتری منظور و ما نمی توانیم تولید مثل و سپس ما باید چیزهای دقیق او انجام می دانند. لطفا تماس با ما تصاویر ارائه -- شاید ما به دنبال این موضوع ، اما هنوز آن. اگر ما چیز دیگری که بر روی عکس ها و سپس من به شما بخواهید دوباره برای دستورالعمل ، اما بسیار دقیق را ببینید. بدون هر گونه کلید های میانبر. دقیقا همان جایی که شما بروید ، که لینک کلیک (با نام لینک در واقع قابل مشاهده -- در هر یک از ترجمه نام متفاوت خواهد بود). اما شاید آن است که فقط یک مشکل مرورگر ، بنابراین ما نام مرورگر شما برای چک کردن به من بدهید لطفا. ما با استفاده از اپرا برای این است.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 16-06-11 در 22:35.

کاربر ارشد

سلام ،

بدون هنوز هم همان است. اگر شما را به دسته جمعی خود را بروید و مجموعه یک زبان پیش فرض جدید (هر زبانی) و سپس ذخیره کنید. چه می بینید؟ شما می دانید آنچه که من توسط ظروف سرباز یا مسافر "زمانی که شما به آن نگاه می کنید. این بسیار آشکار است. استفاده از فایرفاکس. استفاده از اینترنت اکسپلورر -- بدتر
    آخرین ویرایش توسط norku. 16-06-11 در 22:45.

در حال حاضر من بر صفحه / / PL / usercp.php هر گونه تغییر ساخته شده نیست و نمی تواند ، زیرا هیچ ترجمه نتایج وجود دارد -- نیمی از متون گم شده هستم. این به نظر میرسد شما شماره اتصال به گوگل. این آنچه در حال حاضر نمایش داده شده است که به سادگی در حال حاضر ذخیره سازی و استراحت می تواند به دلیل موضوع اتصال به گوگل نمی شود ترجمه شده است.

لطفا بارگذاری googletest.php از vbet بسته بندي (در / do-not-upload/tools دایرکتوری) را در فهرست اصلی دامنه شما. برو به مرورگر ، نوشتن YOUR_DOMAIN URL / googletest.php و بگویید که آیا شما هر گونه خطا.

این است که چرا من به شما نوشت : برای دادن لینک EXACT که به کجا برود -- من قادر به دیدن این موضوع بر روی نتایج : در حال حاضر ذخیره سازی آن است که واقعا مشکل اتصال به گوگل و به نظر میرسد نیست.

لطفا بگویید چه چیزی هستند که نتایج آزمون گوگل. همچنین ما آن را خودمان بررسی زمانی که شما آن را در حال حاضر بر روی سرور خود داشته باشند.

کاربر ارشد

شروع آزمون ترجمه
    نتیجه تست : {"responseData" : {"translatedText" : "powitanie"} ، "responseDetails : تهی ،" responseStatus ": 200}
    خطا تست :
    زمان اتصال (MS) : 47.6909179688

دقیق ، دقیق است تنها زمانی که مشکل این است که آشکار است. من فقط لود انجمن در IE و مسائل عمده دارد که آن را چند ساعت قبل. مشکلات من به شما در طول روز اتفاق می افتد که من آنها را تشریح. من بود دقیق...
    آخرین ویرایش توسط norku. 16-06-11 در 22:51.

کاربر ارشد

در حال حاضر مشکل با طرح بندی صفحه از messed تا می باشد که با تغییر زبان پیش فرض خود را به هر زبان دیگری ایجاد می شود. شما خواهید دید آنچه منظور من اگر این کار را با حساب ساختگی است. برو به های دسته جمعی خود و تغییر زبان پیش فرض خود را است. ذخیره که تنظیمات. صفحه های دسته جمعی خود را چه شکلی است؟ تغییر langiage به طور پیش فرض خود را به عقب به لهستانی و صرفه جویی در. خروج دسته جمعی و رفتن به فهرست انجمن. با کلیک بر روی پرچم اسپانیا. برو به هر پست و سعی کنید آن را ویرایش کنید. شما خواهید دید آنچه منظور من است.
    آخرین ویرایش توسط norku. 16-06-11 در 23:00.

شما هنوز یکی از اطلاعات مهم -- من قادر به تغییر زبان پیش فرض کاربر بود ، چرا که ترجمه testx کم بود -- هیچ لینک برای آن وجود دارد.

شما کش شکسته بود. من فقط خاموش کش پایگاه داده و صفحه کاربر CP خوب به نظر می رسد. من آن را روشن و دوباره آن را خوب است. من فقط تمیز تمام کش خود را تا مطمئن شوید که این مشکل کش نیست.

لطفا بررسی کنید آیا شما هنوز هم دیدن موضوع برای شما شرح داده است. اگر بله پس لطفا برو به admin cp - > حافظه پنهان vbet - > پایگاه داده حافظه پنهان و موقتا کش غیر فعال کردن. بررسی کنید آیا شما هنوز هم موضوع را با معلول کش. غیرفعال کش دوباره.

با توجه به googletest.php شما هر گونه مسائل اتصال ندارد.

پس از تمیز کردن کش دستورالعمل های خود را تحت مرورگر اپرا (نسخه 11.11) ارزیابی :
    -- از CP کاربر من تغییر فرم پیش فرض کاربر به زبان لهستانی به آلمانی. صفحه خوب به نظر می رسد و در ترجمه آلمانی است.
    -- و سپس دوباره به لهستانی -- هنوز هم خوب و در ترجمه لهستانی.
    -- با کلیک کردن پیوند به لیست انجمن در ترجمه لهستانی رفت انجمن در نزدیکی لینک دم.
    -- تغییر به اسپانیائی (با کلیک کردن بر روی پرچم).
    -- سپس به موضوع رفت / forum/es/f6/sidecap-bueno-o-malo-5103 / # post37724 (عنوان : SideCap ، bueno O malo؟)
    -- و کلیک گزینه ای برای ویرایش پست (در آخرین پست). من می بینم یک موضوع : متن در آژاکس ، ویراستار ترجمه (همان گونه که قبل از آن است که در حال حاضر در 4.4.0 حل) ، اما طرح خوب است -- بدون مشکل CSS.
    -- سپس به پیشرفته با کلیک کردن دکمه در ویرایشگر آژاکس رفت و نیز انجام هر گونه مشکل با CSS را ببینید.

-- پاسخ به این پست : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9017
    تماس با ما تصاویر ارسال. بگویید از کدام مرورگر آیا شما USD...

هیچ حس برای ما آن را دوباره و دوباره وجود دارد... هنگامی که واقعا ما نمی دانم آنچه شما انجام می دهند و شما هنوز هم آیش دستورالعمل های ما نبوده و به داد ما دستورالعمل دقیق. بنابراین ما این راه مخالف -- ما به شما گام های دقیق ما ساخته شده است. ما آن را در اپرا ساخته شده است. و ما هیچ مسئله ای CSS در بر داشت. ما حتی صفحه به صفحه ترجمه نشده است نسبت به مطمئن شوید که به نظر می رسد آن طور که باید باشد و صفحات غرفه به نظر می رسد همان (متون مختلف البته). بنابراین در حال حاضر شما می توانید آن مراحل که در حساب به سیستم وارد شده و ما داد ، در مرورگر اپرا و ما به ضرب گلوله کشته صفحه نمایش با شرح آنچه که غلط است. از آنجا که ما آن را نمی بینم و ما واقعا می خواهم به آن را ببینید ، درست و نزدیک

صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •