مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 2 از 2

موضوع : بسیار علاقه مند در فعال تصدی. چند سوال

عضو جدید

Default بسیار علاقه مند در فعال تصدی. چند سوال

من به زودی خواهید به روز رسانی به تالار گفتگو vBulletin 4.1.4. آیا نسخه پرداخت شده از کار فعال تصدی با آخرین نسخه از اصلی است؟

من هم کلاسه بندی Photopost بر روی سایت خودم تهیه کنم. آیا نسخه پرداخت شده از کار فعال تصدی کلاسه بندی شده با Photopost؟

در چند هفته من همچنین باید اضافه شود Visichat از gchats.com روی سایت خودم تهیه کنم. آیا می دانید که اگر از نسخه پرداخت شده از فعال تصدی نیز با Visichat کار؟

برای وقت خود را.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

با سلام. بله نسخه پرداخت شده است از کار کردن با vbet 4.1.4 vbulletin . ما قبلا مورد آزمايش قرار گرفته است ما در آزمايش فوروم (كه چندي بعد ما نيز حرکت ما به فوروم vbulletin 4). soms اضافی در مورد جزئيات vbet 4.1.4 vbulletin شما پيدا خواهد كرد و اینجا (یکی از مشتریان ما پرسید : در مورد ویرایشگر جدید در vB4.1.4).

در اين لحظه نمی توانم تایید خواهد شد حمايت vbet ترجمه صفحات تولید شده توسط photopost classifieds visichat نه. اغلب mods نیازی نیست هیچ ويژه تلفيق و vbet فقط مكمل اين برنامه ها. هنوز هم در برخى از موارد ويژه ادغام لازم است. در اینجا می توانید جزئیات بیشتری در مورد ادغام vbet با ديگر mods: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    آموزش روشن چگونه به انجام این کار برای PhotoPost وجود دارد ، هنوز هم ما Photopost کلاسه بندی شده استفاده کنید نیست و ما این کار را محصول نمی دانم ، بنابراین ما نمی تواند فرض کنیم که آن را نیز به کار خواهد کرد. مسئول کد مدها دیگر ما نمی تواند ، و مدها بسیاری از شکستن اصلی معماری (است که چرا ادغام اضافی لازم است گاهی -- بیشتر برای مدها که ایجاد صفحات خود را دارد).
    ما همچنین می تواند تایید کند که Visichat خواهد شد ترجمه. فعال تصدی پشتیبانی اصلی ترجمه AJAX توسط قلاب مناسب -- هنوز مدها دیگر باید معماری اصلی مناسب استفاده کنید (در غیر این صورت اصلی قلاب را اجرا نیست) و درخواست باید با کد زبان است. بنابراین در اینجا من فکر می کنم که برخی از ادغام خاص مورد نیاز خواهد بود برای حمایت از ترجمه است. باز هم -- و نه می توانید بگویید دقیقا ، چون ما از این وزارت دفاع استفاده نمی کند و آن را نمی دانم. هنوز هم باید از هر گونه خطا در ایجاد کنید.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •