Dałem radę. Nieważne.
آخرین ویرایش توسط jaryx. 07-12-09 در 23:34.
1 در موضوع اخیر در پرشین در پرتغالی بر روی صفحه نمایش به همراه BBCode روشن نوشته شده است Code: چگونه شما شرکت چه کار به این ظاهر نمی شود؟ 2 شما در مورد پرتغالی نوشت "como FAçدر حدود PRA participar " در بدن از همان تکرار شده است. در حالی که محتوای همه نمایش به خوبی به عنوان هر دو ترجمه شده و در عنوان ، و نه به جای "ç"ظاهر"FAA $". پس از ویرایش و تصحیح FAA $ برç در حال حاضر این موضوع نمایش داده می شود. چه چیزی باعث این خطا؟ را چگونه حل کنم؟
چگونه شما شرکت
1 لطفا به من لینک در جایی که من می تواند آن را ببینید. 2 آیا شما قادر به تولید مثل -- است که چگونه به شما نوشتن یک پست جدید با عنوان این نیز بوته؟ به هر حال ، آن را به عنوان ساده تر خواهد شد در آینده ، برای هر مشکل ، نوشتن یک تاپیک جداگانه
آگهی. آیا می دانید که یک لینک آگهی. 2 شما می توانید شرح منتظر
Podeślij از طریق به انجمن این کانال تنها رسمی که از طریق آن کمک در فعال تصدی تحویل داده است. ارسال اطلاعات از طریق کانال های دیگر به سادگی ممکن است ، می میرند و یا از یک کامپیوتر دیگر دریافت می شود و قابل دسترس بیشتر را به کارکنان ما. بنابراین sorki برای این مشکل ، اما شما آن را دوباره در اینجا نوع
امروز به انجمن وجود دارد یک "گل" است : Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html هر گونه اشاره؟
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
بله -- به عنوان یک موضوع در یک langtitle -- به آن اضافه کنید (زبان کد). با راه -- لطفا از باز کردن تاپیک های جدید برای مسائل جدید به ما کمک خواهد مدیریت بهتر
نوشته اصلی توسط vBET بله - نگاه کنید به عنوان موضوع داخل langtitle - آن را به عنوان اضافه کردن (زبان). راه - لطفا باز کردن تاپیک های جدید برای مسائل جدید به ما کمک خواهد مدیریت بهتر در واقع، من فکر می کنم این برچسب وجود دارد. در بدن از این موضوع نیز هست. سوال در حال حاضر است: چرا کاربر است زبان را به UK، حتی اگر آدرس IP است Rosji.Czy به ثبت نام در هیئت مدیره، آن است که به طور خودکار انتخاب زبان خود را، بر اساس این زبان در حال حاضر آنلاین آه و بازگشت مشکل اصلی این موضوع؟ است، که بر روی صفحه اصلی (vbcmps) را نشان می دهد به من به عنوان ثابت: [Langtitle = RU] Запись همین دلیل است که من همچنان در این موضوع
آخرین ویرایش توسط vBET. 11-10-11 در 00:42. دلیل : اصلاح BBCode روشن
اگر پیام ها به زبان تشخیص خودکار تنظیم کند ، اعتماد به سیستم کاربر. فعال تصدی می کند ، زبان در rejestacji به طور خودکار مجموعه -- که کاربر را از آن خود. فعال تصدی پیشنهاد به طور خودکار (علامت های صبح به خیر) به زبان بر اساس تنظیمات مرورگر ، و نه بر اساس IP. برای پیشرفته BB فعال تصدی در حال حاضر هیچ ماژول ادغام با VB دینامیک پیشرفته langtitle و وجود خواهد داشت تفسیر می شود. شکلک CMPS است که به سادگی هنوز رتبهدهی نشده است یکپارچه و به همین دلیل است که هنوز وجود ندارد تفسیر langtitle. بنابراین این نیاز به یکپارچه سازی. اگر شما می خواهید برای کمک به یکپارچه سازی -- لطفا pista ادغام بخش. اجازه بدهید به شما یک کد نمونه برای استفاده از تجزیه به langtitle می دهد -- شما باید آن را در جای مناسب استفاده کنید. فعال تصدی در طول زمان به مد محبوب ترین پشتیبانی می کند. در حال حاضر ، ما را به versją 3.3.0 کار ، که از جمله wyjdzei tygdniu ، سپس 4.0. سپس ما مد های دیگر یکپارچه -- شکلک CMPS گزارش شده است به ادغام
خوب. متشکرم. موضوع به بسته شدن. ص. من اجازه انجام این کار به راه اندازی مباحث در ادغام نیست... بنابراین من آن را نوشتم اینجا هستید : : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1085
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن