مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : vaultwiki ادغام

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Default vaultwiki ادغام

این مورد ادغام ویژه فقط برای vaultwiki است. این لازم است تنها به دلیل vaultwiki سازگار است در منطقه BBCodes و تغییرات API اضافه کردن پارامتر جدید به BBCode توابع تجزیه کننده اصلی نیست. این است که چرا ادغام طبیعی با parsers برای اصلی کار نمی کند و می دهد هشدار :
    هشدار : گمشده استدلال 2 vB_WikiCodeParser : : handle_bbcode_code () ، نامیده می شود در / شامل / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php در خط 25 و در / طاق / کلاس / bbcode.php در خط 1488 تعریف

هشدار : گمشده استدلال 2 vB_WikiCodeParser : : handle_bbcode_html () ، نامیده می شود در / شامل / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php در خط 28 و در / طاق / کلاس / bbcode.php در خط 1506 تعریف

هشدار : گمشده استدلال 2 vB_WikiCodeParser : : handle_bbcode_php () ، نامیده می شود در / شامل / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php در خط 22 و در / طاق / کلاس / bbcode.php در خط 1470 تعریف
    برای حل مسئله شما را مجبور به انجام چند اقدام ساده. شما باید آن را بعد از هر بروز رسانی فعال تصدی تکرار.

مراحل ادغام :
    1. بازکردن / شامل / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
    2. مشاهده :
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_php(&$parser, &$value) { 
    3. اضافه کردن بعد از :
    PHP Code:
    if($parser instanceof vB_WikiCodeParser) {
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_php(0$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

4. مشاهده :
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_code(&$parser, &$value) { 
    5. اضافه کردن بعد از :
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_code(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

6. مشاهده :
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_html(&$parser, &$value) { 
    7. اضافه کردن بعد از :
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_html(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

مراحل بعدی عبارتند از اختیاری - استفاده از آن تنها اگر شما با استفاده از آموزش مجازي هيئت مديره كه ناچارا شکايت مستقيمی است از .htaccess به showwiki_proxy.php فایل و تنها هنگامي كه شما با استفاده از vbet سومین لینک:
    1. باز کردن فایل showwiki_proxy.php
    2. مشاهده :
    PHP Code:
    define('VAULT_FRIENDLY_ENTRY'1); 
    3. اضافه کردن بعد از :
    PHP Code:
    if ($_REQUEST['language']) {
    $_SERVER['REQUEST_URI'] = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/''/'$_SERVER['REQUEST_URI']);

4. باز. htaccess تغییر نام فایل
    5. قبل از قوانین ویکی اضافه کردن این قاعده :
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/YOUR_WIKI_DIRECTORY(.*)?$ YOUR_WIKI_DIRECTORY$2?language=$1 [QSA]
    6. تغییر در YOUR_WIKI_DIRECTORY حکومت به دایرکتوری ویکی مجازی (در مکان غرفه)
    آخرین ویرایش توسط vBET. 14-07-11 در 12:53.

من فقط علم و تکنولوژی سیاسی ارتقا از 3.3.6 به 3.5.3

پس از آن، به طور ناگهانی می تواند صفحه جدید در vaultwiki ایجاد نمی کند، دریافت این پیغام خطا پس از کلیک کردن دکمه «ارسال مطلب جدید:

خطای مهلک: مجاز اندازه حافظه 33554432 کلمه در ادامه متن خسته (در تلاش برای تخصیص 131،072 بایت) در / صفحه اصلی / نام کاربری / public_html / ایجاد طاق / کلاس / revision.php در خط 33
    Nb در.
    - من نمی تونم ایجاد صفحه جدید vaultwiki و بالاتر از پیام خطا دریافت کنید، اما من هنوز هم می توانید پیام vaultwiki ویرایش با هیچ مشکلی
    - اگر محصول vbenterprisetranslator من از کار افتاده، من می تواند صفحه جدید در vaultwiki ایجاد دوباره
    - من در حال حاضر سعی کردم اضافه کردن این خط در طاق / کلاس / فایل revision.php، پس از شروع <پی اچ پی، اما هنوز هم همان:
    ini_set ('memory_limit را'، '1024M ')؛
    - من با استفاده از vaultwiki 3.0.13
    - من در حال حاضر موضوع در انجمن vaultwiki بیش از حد ایجاد https://www.vaultwiki.org/threads/5265/ ، اگر آنها می توانند به شما کمک کنند یا به نشانى از طرف آنها، پس حالا من سوال دارم اگر برخی از وصله اصلاحی windows xp را از طرف vbet اول در مورد اين. این مسئله می تواند کمک کند که با استفاده از عضو ديگر vbenterprisetranslator كشا vaultwiki با هم

regrads
    ریچی

بازنشسته ؛)

که شما سعی در شما افزایش می دهد میزان حافظه به سرور کل شما، فقط این تنظیمات جهانی؟

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •