مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 5 Firstاول 1234 ... آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 56

موضوع : ترجمه API گوگل خاموش و یا پرداخت خواهد شد؟ آیا مهم نیست -- فعال تصدی پشتیبانی از API های دیگر

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی

شما درست ظاهرا ما می توانید استفاده کنید HTTP

اطلاعات بیشتر نیز در اینجا مایکروسافت ® مترجم ارائه توسعهدهنده

کاربر ارشد

من واقعا امیدوارم که شما بچه ها قادر به انتقال (عالی) وزارت دفاع خود را به API های مختلف به زودی. من با استفاده از فعال تصدی بیشتر و بیشتر و من قطعا به جذب عضو (و اعضای قدیمی به پست) جدید به دلیل امکانات زبان. با این حال ، چون گوگل به دلیل مبهم برای بستن API من رک و پوست کنده کمی نگران آن بودند که ممکن است شروع به جریمه کردن کسانی که انجمن ها و استفاده از آن با وجود این واقعیت TOS خود را در حال حاضر اجازه استفاده از چنین. اگر آنها می توانند API در چنین اخطاری کوتاه روگرفت پس شاید آنها ممکن است TOS بیش از حد تغییر و ترک همه ما با یک مشکل بزرگ.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

از آنجا که ما چندین بار در مورد ساختن فعال تصدی ممکن است به خرید خواسته شده بود در حال حاضر ما بازگشایی فروش از فعال تصدی. ما هشدار روشنی در صفحه خرید به طوری کسی که می خواهید برای خرید آگاه است که 1ST دسامبر 2011 ترجمه گوگل API بسته خواهد شد و فعال تصدی در این لحظه داشته باشند راه دیگری را برای حمایت از ترجمه.

در اینجا است awailable بیانیه ای در صفحه خرید :
    اخطار : گوگل API ترجمه خود را برای ارائه در 1ST از دسامبر 2011 متوقف خواهد شد. ما در حال کار برای پشتیبانی از ترجمه سایر خدمات. شما می توانید تمام اطلاعات در مورد پیشرفت ما در اینجا پیدا کنید : گوگل خاموش ترجمه API

ما مسدود فروش علم و تکنولوژی سیاسی تا زمانی که ما راه حل های جایگزین برای ترجمه ندارد، اما ما خواسته شده بود تا اجازه دهد به خرید تشکر از زبانهای دیگر به هر حال. ما در شرکت صادقانه و ما فکر می کنیم که فروش محصول است که در آینده می تواند به زودی به پایان، حتی زمانی که مشتری در که در مجوز موافق است که راه را برای ایجاد کسب و کار (بسیاری از کاربران مجوز در همه به عنوان خوانده شده ندارند). از آنجا که ما برای این که ما دوباره باز فروش برای تشکر از زبانهای دیگر با هشدار دهنده خواسته شده بود. آگاه باشید - دسامبر 1 گوگل API ترجمه حذف شده است. ما هم اکنون می توانید بگویید که چگونه بسیاری از زبان های بعد از آن پشتیبانی خواهد شد یا هیچ API جایگزین ترجمه پیدا کنیم و در همه. و برای جلوگیری از هر گونه اشتباه - در اینجا بخشی از مجوز تشکر از زبانهای دیگر است: علم و تکنولوژی سیاسی کار می کند با استفاده از سرویس ترجمه گوگل و شما باید اجازه داده شود تا از آن استفاده کنید. SIMPLE Podbielski و Michał به شما می دهد بدون بازپرداخت در صورت اگر انجمن شما مسدود شده است / ممنوع و یا محدود در هر راه دیگری برای خدمات ترجمه گوگل.
    بنابراین وجود خواهد داشت بدون بازپرداخت در همه. ما بهترین ما را به حمایت از ترجمه توسط API های دیگر، هنوز در این لحظه ما نمی تواند تضمین آن را از لحاظ قانونی امکانپذیر و نه به چند زبان را پشتیبانی خواهد شد.
    بنابراین اگر شما هنوز هم می خواهید برای خرید ، آگاه بودن از این لطفا فقط از ما خرید! لینک کنید.

سلام. در مورد همه چیزهای دیگر در این زمینه -- احتمالات و غیره. همانطور که من نوشت : ما به شما اطلاع رسانی در مورد پیشرفت. در حال حاضر ما باید ابتدای آن ماه است ، بنابراین برخی از وظایف اضافی که باید انجام شود. علاوه بر مسائل مربوط به مشتریان واقعی ، پیدا کردن راه حل جایگزین ترجمه بالاترین اولویت را دارند. هر قابلیت دیگر برای فعال تصدی مربوط نیست در حال حاضر است.

Quote نوشته اصلی توسط norku View Post
    ... چون گوگل به دلیل مبهم برای بستن API من رک و پوست کنده کمی نگران آن بودند که ممکن است شروع به جریمه کردن کسانی که انجمن ها و استفاده از آن با وجود این واقعیت TOS خود را در حال حاضر اجازه استفاده از چنین. اگر آنها می توانند API در چنین اخطاری کوتاه روگرفت پس شاید آنها ممکن است TOS بیش از حد تغییر و ترک همه ما با یک مشکل بزرگ.
    من نمی خواهد نگران این -- بیانیه گوگل روشن است : API تنها تا زمانی در دسترس است 1ST دسامبر 2011 ، در حال حاضر تنها محدودیتی در مورد تعداد درخواست های روزانه.

این روشن است و رسمی است -- هیچ چیز وجود دارد و پشت هیچ حس را به مجموعه ای چیزی در پشت وجود دارد. گوگل تنها خاموش کردن API هر زمان که آنها می خواهند ، و آنها می خواهند به انجام این دسامبر 1st و همه چیز در حال حاضر برنامه ریزی شده. من شخصا هیچ حس را به افتضاحی بزرگتر و برش آن را با هیچ دلیلی وجود ندارد. گوگل به عنوان شریک زندگی از دست داده و در حال حاضر بسیاری از نقاط برای بسیاری از مردم (فقط نگاهی به اطراف ، در مورد واکنش مردم در انجمن های مختلف) ، هیچ حس آنها را به ارائه دلایل اضافی گوگل اعتماد وجود دارد.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    من نمی خواهد نگران این -- بیانیه گوگل روشن است : API تنها تا زمانی در دسترس است 1ST دسامبر 2011 ، در حال حاضر تنها محدودیتی در مورد تعداد درخواست های روزانه.

این روشن است و رسمی است -- هیچ چیز وجود دارد و پشت هیچ حس را به مجموعه ای چیزی در پشت وجود دارد. گوگل تنها خاموش کردن API هر زمان که آنها می خواهند ، و آنها می خواهند به انجام این دسامبر 1st و همه چیز در حال حاضر برنامه ریزی شده. من شخصا هیچ حس را به افتضاحی بزرگتر و برش آن را با هیچ دلیلی وجود ندارد. گوگل به عنوان شریک زندگی از دست داده و در حال حاضر بسیاری از نقاط برای بسیاری از مردم (فقط نگاهی به اطراف ، در مورد واکنش مردم در انجمن های مختلف) ، هیچ حس آنها را به ارائه دلایل اضافی گوگل اعتماد وجود دارد.
    برخی از جدید های تعالی بخش

http://googlecode.blogspot.com/2011/...-our-apis.html

UPDATE ژوئن 3 : در روز از آنجایی که ما بی میلی API ترجمه را اعلام کرد ، ما شاهد شور و علاقه بیان شده توسط بسیاری از شما ، ما از طریق نظرات در اینجا (باور من ، خواندن هر یک از آنها) و جاهای دیگر است. خوشحالم برای به اشتراک گذاشتن که ما سخت در تلاش برای رسیدگی به نگرانی های خود را ، خواهد شد و انتشار یک برنامه به روز شده برای ارائه یک نسخه از API ترجمه پرداخت. لطفا به گوش باشید ؛ خواهیم بروز رسانی کامل در اسرع وقت ارسال.
    آخرین ویرایش توسط Jncocontrol. 04-06-11 در 10:27. دلیل : آواتار ها

این خبر خوبی است -- حداقل هنوز راه به ترجمه های بسیاری وجود خواهد داشت. بیایید امید قیمت مناسب... به هر حال ما به تحقیق در مورد راه حل های دیگر ساخته شده از آنجایی که این شایعات بیشتر از اخبار است.

برای هر گونه اطلاعات به شما بدهد اگر کسی هر چیزی برای اضافه کردن -- حتی آنچه شما در مورد وضعیت واقعی فکر می کنم -- فقط بنویسید.

کاربر ارشد

این مورد بزرگ خواهد بود اگر فعال تصدی هنوز هم می تواند استفاده از API گوگل را همراه با توانایی استفاده از یک مترجم ثانویه آزاد در صورت نیاز. برای من پرداخت می شود گوگل API ارزش آن می شود.

همانطور که من نوشت : ما امکانات دیگر هم بررسی کنید. شما همیشه می توانید از گوگل برای برخی از ترجمه ها توسط دیگران و خدمات دیگر که در آن شما می توانید آن را به صورت رایگان پشتیبانی نمی استفاده کنید. این است که در آن ما خواهد رفت.

صفحه 2 از 5 Firstاول 1234 ... آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •