مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : بدون مجوز

عضو جدید

Default بدون مجوز

Text automatically translated from: Polish to: Persian
    Translated text
    سلام سال پیش من خریداری مجوز از شماره اسکریپت شما فاکتور [* * * * CUT * * * *] ، امروز ، پس از پانل ورود می تواند مجوز من نمی بینم (هر چند اسکریپت من فقط یک بار) من این اطلاعات که من آن را به خرید زمان jeszcez دریافت کنید ، من چیزی را درک نمی کنید؟ من برای پروانه پرداخت می شود 2010/04/25 به دقت و به طور ناگهانی آن را از بین می رود؟ آنچه در آن است؟
    Original text
    آخرین ویرایش توسط vBET. 23-05-11 در 21:33. دلیل : شماره مجوز حفاظت

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

شما حق -- جزئیات صورت حساب خود را دارند. این معامله با یک حساب کاربری دیگر مرتبط است. شما با استفاده از حساب کاربری بدون مجوز (یک حساب کاربری دیگر مجوز این). آیا می توانید توضیح دهید که چرا؟
    برای درخواست
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 23-05-11 در 20:29.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Text automatically translated from: Polish to: Persian
    Translated text
    سلام. چگونه Kamli بررسی مجوز را ناپدید می شوند نیست ، به سادگی به حساب های مختلف تعلق دارد. ورود به سیستم فقط به حساب که از آن شما را خریداری کنید و مجوز وجود دارد شما گزینه های مرتبط با مدیریت پروانه بنابراین ، هیچ چیز ممکن است از دست رفته -- فقط فراموش کرده که از آن شما مجوز خریداری شده خود را اگر شما آیا نیازمند کمک ، کامیل به شما PM ارسال با نام حساب. لطفا ، و یا در حال حاضر خوب ، اگر شما نیاز به یادآوری؟
    Original text
    آخرین ویرایش توسط vBET. 23-05-11 در 21:35.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •