مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : پیام خطا در هنگام ترجمه -- هر گونه کمک؟

عضو جدید

Default پیام خطا در هنگام ترجمه -- هر گونه کمک؟

سلام ،

من امیدوارم که کسی می تواند کمک به کند.

من از تلاش برای نصب در فروم من فعال تصدی (رایگان آخرین نسخه از vbulletin.org ، 2.35) ، اما هر زمان که من سعی می کنم برای ترجمه یک صفحه ، پیام را دریافت کنم :

خطای مهلک : فراخوان به تابع تعریف نشده : iconv () در / صفحه اصلی / <forumname>/ public_html / را / vbenterprisetranslator_functions.php در خط 258 را شامل

من سعی کردم به شرح زیر :
    1. من زبان انجمن من به انگلیسی تغییر
    2. من با تلاش و بدون کلید API گوگل
    3. من تماس با میزبانی شرکت ، من و آنها به من اطمینان می دهم که برگشته و IconV نصب و کار است.
    4. پس از مراحل در پست # 4 از پرسش و پاسخ تلاش کرده اند ، اما آن را ندارد هر چیزی را بر نمی گرداند.

آیا به شما کمک کند می تواند ارائه دهد؟ من با استفاده از اصلی 3.8.4

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

شما نیاز به نصب ICONV در پی اچ پی -- این پاسخ همچنین شما می خواهد در http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

عضو جدید

برای پاسخ ، قدردان آن هستم.

من صحبت می کنند به شرکت میزبانی وب پس از خواندن آن کمی از پرسش و پاسخ ، که من در پست اصلی من گفت ، و آنها به من اطمینان داد که IconV نصب شده بود. من سعی کنید صحبت کردن با آنها را دوباره گرچه.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

همانطور که شما به وضوح می توانید در پیام خطا خود را ببینید :
    تماس با تعریف نشده تابع : iconv ()

شما لازم نیست iconv نصب شده است. به جای بحث با آنها -- فقط آنها را به دادن لینک به صفحه که بر روی آنها خواهید دید که iconv برای انجمن خود را در دسترس نیست.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •