مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : اضافه شده گروهها

کاربر ارشد

Default اضافه شده گروهها

سلام ، ما واقعا نیاز به 60 (ish) گروهها جدید ، رفتن به درد مطلق رفتن را از طریق هر یک تغییر مجوز برای مدها و هک.

آیا می توانیم از آنها خلاص شدن از شر؟

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،

آیا می توانید توضیح دهید آن را بهتر؟ گروهها؟ منظور شما -- گروهها فعال تصدی زبان؟.
    چه آن گوشت ، که کاربران می توانند تنظیمات فعال تصدی را تغییر دهید؟

کاربر ارشد

سلام کمیل ، برای پاسخ ، به هنگام ارتقاء به 3.4.0 برای vb3.8.6 که من پیدا کردم که هر زبان واحد در حال حاضر خود گروه کاربری آن در Admincp> گروههای کاربران> مدیر گروه کاربری و بسیاری از آنها کاربران ثانویه ، مشکل این است که من برخی از تغییرات و هک اضافه شده که نیاز به مدیران برای تنظیم مجوز در هر گروه کاربری ، بنابراین در حال حاضر من برای رفتن به هر و هر به نوبه خود تمام مجوز.

این فقط به نظر می رسد overkill برای قرار دادن هر یک از کاربران در یک گروه ثانویه است ، چه نقطه از آن چیست؟

میهمان گرامی ،

فعال تصدی می سازد گروهها automaticly و کاربران به گروهها بعد از بعد از تنظیم به زبان اصلی (زبان کاربر در دسته جمعی) اضافه شده است.

Code:
    "have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
    من آن را درک نمی کند ، می تواند به شما توضیح آن را بهتر؟

کاربر ارشد

من مدها و هک از vb.org و برخی از آنهایی که سفارشی ، برای مثال من یک قالب VB به نام پست و در تنظیمات گروه کاربری برای هر گروه کاربری به شما در تنظیم اینکه آیا آنها می توانند وزارت دفاع و استفاده از قطعات خاص چه از وزارت دفاع به آنها در دسترس هستند همه گروهها جدید که فعال تصدی اضافه شده که اجازه انتخاب آن برای فعال کردن استفاده از این وزارت دفاع ، اما آنها نباید اجازه داد ، من تقریبا به پایان رسیده رفتن را از طریق آنها تمام خاموش کردن همه این مجوز ها شده آن درد واقعی است. چرا که آنها نیاز دارند در گروهها را در وهله اول قرار داده؟

در اینجا شما باید این گزینه را توضیح داده :
    http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

دوم -- از گروه ها فعال تصدی با هر گونه مجوز و بنابراین ممکن است این اشکال وزارت دفاع خود را متصل نیست ، اما من نمی تواند با اطمینان بگوید.

لطفا یک نام را به من می دهد به یکی از مدها و آدرس خود را به این وزارت دفاع (باید آزاد) و من در فروم تست من آن را چک کنید (و البته -- نوشتن چگونه به تکثیر آن قدم به قدم)

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •