مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : اندازه DB

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    کاربر ارشد

Default اندازه DB

آیا آن طبیعی برای پایگاه داده خود را به سه برابر در اندازه پس از نصب از فعال تصدی است؟

من با DB 1GB آغاز شده و در حال حاضر من نگاه نزدیک به 3 است. در حالی که من درک می کنم که پست کل صفحات را ذخیره سازی اینجا ، آن را نمی شود با ثبات تر برای این انجام می شود در یک پایگاه داده جداگانه در خارج از کد vB (مانند 2.x)؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بله -- DB شما رشد خواهد کرد. مطالب خود را به ضرب 52 بار (اگر شما از همه فعال شده زبان ها) ، پس از آن هم سخت باشد به رشد نیست

با استفاده از DB همان مجمع ثبات را تحت تاثیر قرار نیست در همه است ، چون هیچ پرس و جو وجود دارد که با استفاده از منابع دیگر از کد vB. نیز فعال تصدی 2.x بانک اطلاعاتی مشابه استفاده کنید.

شما همیشه می توانید بعضی زبان ها ، غیر فعال کردن یا غیر فعال کردن کش برای برخی از زبان اگر اندازه DB مسئله برای شما. اما تا زمانی که شما فضا را بر روی درایو خود را به اندازه DB شما تاثیر نمی گذارد -- فعال تصدی است با استفاده از شاخص برای همه نمایش داده شد. یکی از چیزهایی است که شما می توانید علاقه مند می شود اگر جدول کش خود را واقعا بزرگ وجود دارد -- کسانی که در حال پاکسازی استراتژی. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن لطفا به CP مدیریت -- فعال تصدی> --> کش.

کاربر ارشد

برای پاسخ! که پاک کردن این نگرانی ها.

نگرانی نهایی من با mysqldumps است. اگر من اجرای mysqldump از طریق خط فرمان ، آیا هیچ راهی وجود دارد من می توانم جداول کش vBET از ریخته شدن حذف؟ ترجيح ميدم فضا رو تلف نکنم که از کش استفاده کنم

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

ما در حال برنامه ریزی برای پشتیبانی از ذخیره سازی فایل است. این فضای بیشتری را در دیسک سخت ، اما داده ها بدون نمایش داده شد DB. ما اجرای این آغاز نشده است.

در این لحظه ما در حال برنامه ریزی با قابلیت تنظیم آن باید و جزئیات دیگر. ما می خواهیم آن را برای همه در حال اجرا -- آن را بدون لازم معنی برای نصب هر یک موتور ذخیره اضافی.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •