مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : اشکال 4.1 --> 1.4

Default اشکال 4.1 --> 1.4

میهمان گرامی ،
    متوجه شدم اشکال زیر امروز :
    temporär بات پایین wegen پچ WOW 4.1 (صحیح)

حاضر در انجمن به طور موقت پایین برای پچ WOW 1.4 (اشتباه)
    آخرین ویرایش توسط vBET. 27-04-11 در 19:03. دلیل : BBCode روشن اصلاح

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا توجه داشته باشید که آن ها نتایج بازگردانده شده توسط ترجمه گوگل. پس در آن است تا گوگل فعال تصدی نیست. فعال تصدی فقط برای ترجمه می پرسد و نمایش می دهد آن است. گوگل ترجمه می کند.

همچنین به عنوان من در بدن تاپیک 4.1 تغییر نکرده بود -- شاید به این دلیل بیشتر متن وجود دارد. لطفا سعی کنید برخی از موضوع آزمون و بازی با عنوان آن -- را چک کنید اگر آن را عوض خواهد شد اگر 4.1 در وسط و نه در پایان. من می دانم آن را برای تلفن های موبایل نوع ساختگی ، اما به من نوشت : آن است تا گوگل و گوگل به نظر می رسد با توجه به متن آن را تغییر دهید... اگر شما یکی از مناسب شما می توانید عنوان در موضوع واقعی تغییر دهید.

همچنین شما می توانید 4.1 از عنوان را (بدون فاصله) مات :
    Code:
    [ langtitle=not]4.1[/langtitle]
    از آنجا که هیچ یک از کدهای زبان مانند وجود دارد نه باید آن را در نه همه ترجمه -- پس از آن باید به عنوان 4.1 اقامت

لطفا به ما بگویید که آن کمک.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 27-04-11 در 21:36.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

هیچ پاسخ -- حل. اگر نه ، لطفا اینجا wirite و من این موضوع را یک بار دیگر باز.
برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •