مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 8 از 8

موضوع : فعال تصدی کش مهمان -- اما نه برای خزنده

Default فعال تصدی کش مهمان -- اما نه برای خزنده

میهمان گرامی ،
    کش فعال تصدی خوش آمدید کامل یک ایده خوب است.

اما امکان آن را برای خزنده غیر فعال کردن را دوست دارد ، زیرا گوگل انجمن من و صفحات نمایه دریافت سریع پس از یک موضوع افتتاح شد ، آن را نمی خواهد خوب باشد به صبر 1H یا بیشتر به این موتور نمایه سازی.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

در این صورت شما فقط می توانید مهمان کش انجمن و زیر انجمن صفحه غیر فعال کردن. بنابراین کسانی که هر زمان برای همه ، و گوگل بلافاصله خواهید دید که موضوع جدید باز است. فعال تصدی در حال حاضر اجازه می دهد تا به تعریف صفحات که نمی خواهد کش شده توسط مهمان کش کامل.

آیا راه حل چنین خوب است؟

من نمی کش خوش آمدید در این لحظه استفاده کنید ، زیرا آن قابل تنظیم نیست اصلا استفاده از کش هنگامی که یک عنکبوت بازدیدکننده داشته است موضوع / انجمن.

شما باید پلاگین خود را راحت جستجوگرها -->

اگر من قادر می سازد تمام کش مهمان من می توانم [] برای همه یا [] برای عنکبوت بررسی

SO...

اگر مهمان در حال مشاهده انجمن آنها دریافت خروجی کامل پنهان شده اند ، اما هنگامی که یک عنکبوت به سایت صفحه واقعی آنها (در صورتی که بازدیدکننده داشته است یک عنکبوت چشم پوشی از "مهمان زمان کش برای زندگی" وجود دارد)

آیا می دانید منظورم چیست؟

بله من می دانم منظور شما چیست. هنوز هم لطفا توجه داشته باشید که عنکبوت تولید مقدار زیادی از ترافیک به انجمن ها و آنها معمولا چک نمی صفحات مشابه در هر چند دقیقه. بنابراین بسیار مهم است اگر عنکبوت صفحه ای از کش اگر آن را به مدت 1 ساعت کش است. شما می توانید تعداد زیادی از منابع سرور با تشکر از صرفه جویی که -- به خصوص در صورت صفحات نیست قابل توجهی که برای 14 روز (به طور کامل با قابلیت تنظیم) کش.

در این لحظه شما می توانید مهمان کش برای صفحه های انجمن / انجمن های زیر برای تمام بازدید کننده (شامل عنکبوت) غیر فعال نمایید. این به شما این امکان را می دهد که عنکبوت برای دیدن موضوع جدید بیدرنگ ، زیرا لینک بلافاصله بر روی صفحه ظاهر می شود.

شما همچنین می توانید کش را به مهمان را برای موضوعات برای همه غیر فعال نمایید. کش خوش آمدید هنوز هم صفحات دیگر خود را (مانند صفحات عضو) هنوز هم می شود برخی از بهبود را کش. اکثر ترافیک در سراسر کش خوش آمدید ، اما در حال حاضر همه ترافیک شما را به اطراف می رود کش خوش آمدید.

ما به درخواست شما برای اضافه کردن گزینه پیکربندی جدید در نظر بگیرند. همانطور که من فکر می کنم آن را باید به رسمیت شناختن عنکبوت توسط هدر و یا برخی از اطلاعات دیگر. بنابراین ما برخی از نمونه اولیه و در صورت عدم مسائل قابل دیدن خواهد بود ما آن را در نسخه بعدی عبارتند از. ما به شما اگر پیدا کنیم و برخی از مسائل در این زمینه (-- هنوز هم من عنکبوت قبل از کار را نمی تواند بگوید که دقیقا در حال حاضر به رسمیت نمی شناسد و نمی باید) ، آگاه خواهد کرد.

خوب ، ایده بعدی :
    [X] خوش آمدید کش کامل
    [X] چشم پوشی از "مهمان زمان کش برای زندگی" برای خزنده

اگر خزنده بازدیدکننده داشته است یک سایت (موضوع ، انجمن) است که تغییر نکرده و سپس ارائه HTML کامل.
    اگر خزنده بازدیدکننده داشته است یک سایت (موضوع ، انجمن) تغییر کرده است که پس از آن چشم پوشی "زمان کش خوش آمدید برای زندگی" و ایجاد یک خروجی HTML برای مهمانان است.

شما می توانید خزنده از طریق عامل کاربر را تشخیص : http://www.user-agents.org/ (تنها برای جستجوی گوگل ، من فکر می کنم ما تنها نیاز به "googlebot مرتبه / *.* (http://www.google.com/bot.html)" نگاه کنید ، این بهترین نیست -- اما سریع ترین راه ، اما من نمی فکر می کنم که کسی که می خواهم به آن سوء استفاده.

من فکر می کنم enginge جستجو تنها که این می تواند سودآور باشد خواهد بود گوگل ، زیرا دیگر SE به همان سرعتی که گوگل در نمایه سازی نیست ، بنابراین دیگران آسان می تواند استفاده از خروجی های قدیمی HTML.

آیا این را حس می کند بیشتر برای شما است؟
    آخرین ویرایش توسط wowglider.de. 28-04-11 در 22:11.

ایده عالی با طراوت خوش آمدید کش برای خزنده -- اگر ما باید به تولید نمایش و به هر حال ما نیز می توانید آن را در cache میهمان ذخیره

OK -- درخواست را پذیرفت. ما از امکانات پیکربندی و جزئیات تقلا خبرچین هنگامی که ما شروع به اجرای آن را بررسی کنید. اگر شما چیز جدیدی برای اضافه کردن پیدا -- لطفا در صورت تمایل

عضو جدید

از کجا می توانم بیشتر در مورد ویژگی های مهمان کش خواندم؟ من فرض کنیم آن یک گزینه در نسخه خریداری شده از فعال تصدی ، درست است؟

بازنشسته ؛)

شما از اینجا بخوانید : http://www.vbenterprisetranslator.co...-features.html.
    ذخیره سازی فایل کامل برای مهمانان فقط برای نسخه پرداخت شده است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •