خوب ، من تمام مراحل نصب redid (اما آنها در حال حاضر انجام شد به درستی) من برای حلقه چکو برای iconvCode:additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.iniپرچم نمایش داده می شود نه.. ترجمه کار نمی کند... چه کاری انجام دهید؟Code:Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
آخرین ویرایش توسط wowglider.de. 12-04-11 در 14:30.
خوب ، لطفا تمام فایل های فعال تصدی از پوشه آپلود یک بار دیگر به روز رسانی :
-- vbenterprisetranslator_seo.php باید در پوشه اصلی
واردات یک بار دیگر product.xml فایل از انجام - - آپلود پوشه.
htaccess تغییر نام دهید شما خوب به نظر می رسد ، HMM reedit بایگانی خود را به شکل اصلی واصل
و بعد از تمام تغییرات -- بررسی فعال تصدی.
اگر هنوز کار نمی کند ، لطفا به من ارسال شده توسط PM admincp و جزئیات FTP خواهد شد و من آن را چک کنید
من در حال حاضر این 3 بار است. ارسال خواهد کرد که شما وارد بخش کاربری شوید.
OK من منتظر اطلاعات خود کامل کنید.
چه مدت باید صبر کنم؟ سایت من deindexed ، تشکر از همه شما با ارسال اطلاعات!
این حمایت به worser و worser.... در صورتی که تا روز جمعه ثابت خواهد شد ثبت نام من حذف شده است.
من یک بار آپلود شد دوباره تمام فایل های فعال تصدی -- هنوز کار نمی کند ، من چک htaccess تغییر نام دهید شما -- همه چیز خوب است ، اما هنوز کار نمی کند.
من فایل های بایگانی با فعال تصدی یکپارچه -- هنوز کار نمی کند.
پیکربندی فایل خوب به نظر می رسد. حالا من نیاز به چک کردن تنظیمات در admincp ، اما من می توانید اطلاعات مربوط admincp من از PM استفاده کنید -- می تواند به اطلاعات دسترسی من به شما به admincp خود را یک بار دیگر؟
در مرحله دوم ، شما می توانید سعی کنید برای غیر فعال کردن باشد و سعی کنید به استفاده از فعال تصدی ، شاید ما یک درگیری است.
من ویرایش فایل ها از گلایدر - forum.de، آن را خوب است؟
پرچم در حال کار خوب در حال حاضر است. (ترجمه از آدرس ها بیش از حد)
متوجه شدم که گاهی اوقات تمام متن از بین می رود و گاهی اوقات متن خوب ترجمه. شاید ما باید یک موضوع را با اتصال به گوگل است.
آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 19-04-11 در 22:26.
در حال حاضر برنامه ریز آن ، من همان چیزهایی مثل شما ، اما کار خود را در حال حاضر.. فایل های بتا استفاده می کنید؟
اما می تواند نام تجاری شما را حذف دوباره؟
اطلاعات فعال تصدی برداشته می شود.
بنابراین می تواند شما را تایید می کنند که در حال حاضر همه چیز خوب است؟