مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 3 از 3 Firstاول 123
نمایش نتایج: از شماره 21 به 25 از 25

موضوع : خودکار ترجمه صفحات ، انتظار : کاهش از دستورالعمل های گوگل مطالب

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط MOGmartin View Post
    در اینجا به روز شده آمار ترافیک.

@ hilinebuilders اینجا گراف به روز شده است. نیز دیده شده همان... در Twitpic3

اطلاعات شما : من هم سایت ها توسط فایل wp - ROBOT در وردپرس که با استفاده از API گوگل ترجمه. آنها همچنین در همان زمان تصادف و 100 درصد از ترافیک خود را از دست داده است.
    نوع سوال احمقانه -- که در آن شما می توانید این فیلتر را در تجزیه و تحلیل ترافیک قرار داده؟ من فقط چک سریع و آن را پیدا کنید -- شما می دانید که در آن تا من به برخی از زمان برای به دنبال امن می خواهم

ما بر روی آن و چک کردن آن است. به نظر می رسد فردی -- برخی از انجمن ها را ببینید تمایل از جمله برخی نه. در این زمان ما می توانند تا تعیین کند چه دلیل است. فقط در صورت enyone که موضوع چنین -- لطفا اطمینان حاصل کنید که شما همه ترجمه صفحات در نام robots.txt بلوک

عضو

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    نوع سوال احمقانه -- که در آن شما می توانید این فیلتر را در تجزیه و تحلیل ترافیک قرار داده؟
    هیچ میشل probs ،

آن : محتوا --> صفحات فرود بالا
    فیلتر : صفحات حاوی این رشته :

بههنگام شده در عکس با آمار های اخیر ، و شما می توانید در ستون سمت چپ که در آن گزارش را ببینید :

Twitpic -- تقسیم عکس ها و ویدئو ها در مورد توییتر

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    لطفا اطمینان حاصل کنید که شما همه صفحات ترجمه شده به نام robots.txt مسدود
    برای اطلاعات شما -- من ترافیک به هیچ وجه متوقف کند

فقط دوباره وضعیت :
    من اعتقاد ندارم که این افزونه فعال تصدی خراب است. این شهر هنوز هم دقیقا همان چیزی است خود را آگهی -- مردم هنوز هم می تواند استفاده از صفحات ترجمه 100 ٪.

مسئله تنها این است که گوگل را متوقف کرده اند ارسال ترافیک به این صفحات ترجمه شده است. آن لعنتی سخت به رد پای یک صفحه ترجمه شده اگر آن ترجمه خوب ، من پیشنهاد کرد که ترجمه API یاهو به شما ترکیب.

من پول خوبی که این کار آن را بسیار سخت تر برای گوگل برای فیلتر کردن از شاخص شرط می بندم.

فقط به دوباره دولت به عنوان :
    من هستم گفت : نه این صفحات DE - نمایه.... آنها فقط در نتایج جستجو نیست باز زمانی که آنها استفاده می شود.

کاربر ارشد

برای ارائه برخی از MOGmartin بینش. من از دیدن یک قطره در صفحات فعال تصدی ترجمه نیز ، بلکه آن است که تقریبا به عنوان به عنوان مال شما چشمگیر نیست. تفاوت در این است حدود 25 ٪ از هفته گذشته است. (26 مارس -- آوریل 1ST آوریل ، انتظار : کاهش از 2 -- 8 آوریل)

Quote نوشته اصلی توسط ivan View Post
    من شما را از جزئیات از طریق PM در روز آینده serveral ارسال...

لطفا نگاه این مقاله :
    technospot.net / وبلاگ ها / استراتژی حذف ماشین ترجمه صفحه ، گوگل شاخص /
    در این لحظه ما مجوز خود را نمی بینم -- لطفا جزئیات مجوز PM ASAP. اگر شما کاربر مجوز ، سپس شما را که حقوق و مزایای خود را دریافت نکرده نسخه فعال تصدی. لطفا اطلاعات مجوز.

درباره لینک -- دوباره توصیه برای غیر فعال کردن ترجمه خودکار ضعیف که می تواند توسط انسان درک نمی.
    ما توصیه می کنیم که شما اجازه نمی دهد ترجمه خودکار به دریافت نمایه. ترجمه خودکار همواره را احساس و آنها به طور بالقوه می تواند به عنوان اسپم در نظر گرفت. از همه مهمتر ، نقطه ساخت یک وب سایت چند زبانه است که برای رسیدن به مخاطبان بزرگتر با ارائه مطالب ارزشمند را در چندین زبان. اگر کاربران شما می توانند ترجمه خودکار را درک نمی کنند و یا اگر آن را احساس مصنوعی به آنها ، شما باید خودتان آیا شما واقعا می خواهید به ارائه این نوع مطالب به آنها بپرسید.
    ترجمه گوگل بسیار خوب و انسان قابل خواندن است ، بنابراین موضوع را با آنها وجود دارد. بنابراین چه چیزی این نکته را روشن -- توصیه برای غیر فعال کردن ترجمه های تنها که می تواند توسط انسان درک نمی. ما در حال فراهم کردن پشتیبانی برای نوشتن به زبان های مختلف و ترجمه واقعا خوب هستند. بنابراین این NOT در مورد گوگل ترجمه ارائه شده توسط vbet.

من فکر می کنم که در وحشت و بدون خواندن دقیق از اظهارات گوگل ما را در اینجا بسیاری از سوء تفاهم است. بنابراین برای اینکه این نکته را روشن :
    1. ترجمه OK برای گوگل
    2. گوگل انجام دهید ترجمه خودکار ضعیف که انسان قابل خواندن نیستند را دوست ندارم
    3. داشتن حتی ضعیف ترجمه خودکار ممنوع است ، اما تنها توصیه نمی شود
    4. ترجمه خودکار با ارزش بالا هستند OK برای گوگل
    5. فعال تصدی فراهم می کند ترجمه گوگل که دارای کیفیت بسیار خوب و قابل خواندن توسط انسان
    آخرین ویرایش توسط vBET. 17-04-11 در 19:29.

Quote نوشته اصلی توسط MOGmartin View Post
    هیچ میشل probs ،

آن : محتوا --> صفحات فرود بالا
    فیلتر : صفحات حاوی این رشته :

...

فقط به دوباره دولت به عنوان :
    من هستم گفت : نه این صفحات DE - نمایه.... آنها فقط در نتایج جستجو نیست باز زمانی که آنها استفاده می شود.
    تشکر من با آن بازی و بررسی برخی از انجمن های ما.

درباره دولت دوباره -- من به شما نشان می دهد در اینجا http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7908 گوگل در نتایج جستجو صفحه شما را بر می گرداند. من فکر می کنم که شما می توانید کمتر جستجو در ورودی به دلیل تغییر در موقعیت index ، اما قطعی صفحات خود را هنوز هم در صفحه اول و در نتایج جستجو بازگشته است.

ما برخی از تحقیقات خود را -- نیز قدردانی ورودی های آینده شما در صورت پیدا کردن چیزی بیشتر در مورد وضعیت انجمن خود را در صفحه اول گوگل.

صفحه 3 از 3 Firstاول 123

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •