مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 15

موضوع : جستجوی پیشرفته نشان می دهد هیچ نتیجه ای

کاربر ارشد

Default جستجوی پیشرفته نشان می دهد هیچ نتیجه ای

من فقط متوجه شده باشید که زمانی که من در یک حساب آزمایشی است که مجموعه ای آلمان در CP کاربر (زبان پیش فرض انجمن به زبان انگلیسی است) که دریافت می کنم هیچ نتیجه جستجوی پیشرفته بازگشت برای برخی از عبارات که در واقع بازگشت به نتایج در زبان پیش فرض وارد شوید. من حدس می زنم که این اتفاق می افتد به زبانهای دیگر ممکن است بیش از حد.

این اتفاق می افتد در حساب خود من بیش از حد. من فقط با استفاده از جستجوی پیشرفته برای یک کلمه (Bannführer) نگاه کنید و نتایج با استفاده از انجمن زبان به طور پیش فرض از زبان انگلیسی. سپس تغییر زبان به آلمانی (با کلیک کردن بر روی پرچم در زیر نوار پیمایش من) ، انجام جستجو و هیچ نتیجه ای برای همان کلمه است. ایده؟
    آخرین ویرایش توسط norku. 22-03-11 در 10:50.

کاربر ارشد

فقط به سناریو را از معادله های دسته جمعی من رفتم و تغییر زبان پیش فرض من به آلمانی ، انجام جستجو پیشرفته همان و دوباره من هیچ نتیجه های جستجو. اگر زبان خارجی باشند قابل جستجو نیستند به زبان خودشان البته خوب نیست.

ویرایش : فقط سعی کردند یک زن و شوهر از زبان های دیگر و با وجودی که این کلمات را به جستجو را وارد کنید هنگامی که سخنران به زبان خارجی در خواندن انجمن قابل مشاهده آنها در نتیجه جستجوی پیشرفته بازگشت.
    آخرین ویرایش توسط norku. 22-03-11 در 10:59.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

من را در سایت خود بود. جزئیات کاربر من من languege -- لهستانی است.
    من با استفاده از جستجوی پیشرفته برای جستوجو بر اساس واژههای -- "انجمن"و من یک سایت کامل از نتایج.

آیا می توانید توضیح دهید آن را بهتر؟

کاربر ارشد

بعضی از شرایط انجام کار به شما می گویند ، اما تبدیل به آلمانی و سعی کنید Bannführer و Stammführer به عنوان مثال. هیچ نتیجه ای. تغییر به نروژی و جستجو برای bronse. هیچ نتیجه ای در هر چند من یک موضوع با این کلمه در عنوان زمانی که به نظر من به زبان نروژی...؟
    آخرین ویرایش توسط norku. 22-03-11 در 11:42.

شما درست می گویید!
    من می توانم آن را در فروم تست من تکثیر ، بنابراین من این کار را به بخش مشکلات حرکت می کند.

احتمالا وجود دارد با رمزگذاری صدور -- من آن را بررسی و تعمیر در فروم تست من.
    کاربر ارشد

کمیل.

هنوز کار بر روی آن

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

اصلاح شده و خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است. لطفا توجه داشته باشید که در این لحظه ما فقط تغییر داده های مورد نیاز (شماره را پشتیبانی می کند وجود دارد) آزمایش در جستجوی موضوع. اگر شما آن را برای فیلتر های اضافی در کار نمی کند لطفا آن را به ما اطلاع.

سریع تعمیر -- در این لحظه شما می توانید آن را را از طریق اضافه کردن پلاگین جدید ثابت :
    -- رفتن به CP مدیریت --> پلاگین و محصولات --> مدیریت پلاگین --> اضافه کردن پلاگین جدید
    -- تنظیم :
    • محصولات = کد vB تصدی مترجم
    • محل سکونت هوک = search_process_start
    • TITLE = معیارهای جستجوی صحیح برای صفحات ترجمه
    • حکم اعدام = 5
    • پلاگین PHP کد :
      Code:
      if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
      $vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);			  		
      }
    • پلاگین فعال است = بله

-- ذخیره و بررسی کار می کند

در صورتی که شما هر گونه مسائل اضافی را در این زمینه پیدا کردید لطفا ، بنویس ما این مسئله و سپس بازگشایی. در فروم تست ما بسیار خوب کار شده

کاربر ارشد

سلام ،

آزمایش پلاگین و متاسفانه از آن است که کار نمی کند. در اینجا به عنوان مثال :

اگر من به فرانسوی سوئیچ ، برای مثال ، و وارد "Hitlériennes Jeunesses" را به دو جستجو و یا جستجوی پیشرفته دریافت می کنم هیچ نتیجه ای. با این حال ، اگر من را وارد کنید "جوانان هیتلر" من پس از آن لیستی از نتایج حاوی "Hitlériennes Jeunesses" دریافت کنید. این اتفاق می افتد بدون در نظر گرفتن که آیا پلاگین شما فعال است یا نه. این واضح است که راه یک کاربر فرانسوی جستجو به طور معمول نیست. او می خواهد به جستجو در زبان خود از دوره و آرزوهای خود را به دیدن نتایج : از بازگشت به آن زبان است.
    آخرین ویرایش توسط norku. 06-05-11 در 10:46.

میهمان گرامی ،

من را در سایت خود بود و آن را آزمایش. همه چیز کار خوب. اگر شما سعی می کنید به جستجو محکومیت خود را با جستجو ترجمه های پیشرفته -- نتایج بیش از حد.

من سعی کردم برای پیدا کردن یک Führerschnur کلمه در تمام زبان بر روی سایت شما و من تا به حال نتایج برای تمام زبان ها ، تا مسئله حل شده است.

شما می توانید فعال تصدی و غیر فعال کردن سعی کنید حکم خود را برای پیدا کردن یک بار دیگر -- هنوز هیچ نتیجه ای تا این مشکلات را فعال تصدی نیست.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •