مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 10

موضوع : مشکلات گاه به گاه با استفاده از تبدیل URL

عضو جدید

Default مشکلات گاه به گاه با استفاده از تبدیل URL

میهمان گرامی ،

من شده اند با استفاده از فعال تصدی از شاخه 2.X ، شده اند و ارتقاء در طول راه. من فقط به 3.2.2 ارتقا هستند.

در حال حاضر ، زمانی که من بر روی پرچم های نصب شده کلیک کنید ، من متوجه تغییر آدرس ها نیز هست. با این حال ، گاهی اوقات لود صفحه به درستی ، اما بار دیگر ، من به سادگی یک صفحه سفید که می گوید "صفحه یافت نشد". سایت من است informedtrades.com. من بایگانی نصب شده نیز هست.

دیدم که بعضی از مردم گزارش تجربه مشابه ، اما من هر کسی که صحبت کردن در مورد آن روز اتفاق نه افتاده است را ببینید ، فقط در برخی از اوقات ، و نه افرادی که فقط یک مشکل پس از این به روز رسانی های اخیر به حال من می بینم. با عرض پوزش اگر این بود در حال حاضر با آن برخورد و من آن را از دست رفته است.

هر گونه ایده در مورد چگونگی حل این مشکل؟

با تشکر
    simit

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام. من فکر می کنم که من پیدا کردم الگو. بر روی لینک های انجمن خود را که دارای کاراکترهای خاص هستند که ادعا می شود یافت نشد. من نمی دانم چرا هنوز.

ما قادر به آن را بر روی سرورهای ما تولید مثل (که شما در اینجا می توانید ببینید از آن بسیار خوب کار شده است) پس لطفا PM جزئیات CP مدیریت شما و FTP دسترسی به من نیست.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط simit patel View Post
    میهمان گرامی ،

من شده اند با استفاده از فعال تصدی از شاخه 2.X ، شده اند و ارتقاء در طول راه. من فقط به 3.2.2 ارتقا هستند.

در حال حاضر ، زمانی که من بر روی پرچم های نصب شده کلیک کنید ، من متوجه تغییر آدرس ها نیز هست. با این حال ، گاهی اوقات لود صفحه به درستی ، اما بار دیگر ، من به سادگی یک صفحه سفید که می گوید "صفحه یافت نشد". سایت من است informedtrades.com. من بایگانی نصب شده نیز هست.

دیدم که بعضی از مردم گزارش تجربه مشابه ، اما من هر کسی که صحبت کردن در مورد آن روز اتفاق نه افتاده است را ببینید ، فقط در برخی از اوقات ، و نه افرادی که فقط یک مشکل پس از این به روز رسانی های اخیر به حال من می بینم. با عرض پوزش اگر این بود در حال حاضر با آن برخورد و من آن را از دست رفته است.

هر گونه ایده در مورد چگونگی حل این مشکل؟

با تشکر
    simit
    Text automatically translated from: Spanish to: Persian
    Translated text
    میهمان گرامی ،

من هم یک بار اتفاق افتاده است ، اما اگر شما بارگذاری مجدد صفحه دوباره می کند و آن را به خوبی.

واقعیت این است که نادر است ، سلام.
    Original text

حقیقت این است که آن را برای عنوان آن نادر مهم نیست -- آن را نمی باید در همه اتفاق می افتد و ما بهترین را به انجام آن کار می کند تمام وقت

عضو جدید

من به فعال تصدی 312 ، که خوب کار می کند واگردانی. بنابراین ، این مسئله مربوط به برخی از تفاوت بین 312 و 322. همچنین ، زمانی که من تا 312 واگردانی ، اولین چیزی که من کردم یک محصول بازنویسی. مشکل هنوز همچنان وجود داشتند. پس از آن ، وقتی که من فایل های آپلود شده از 312 که به نظر می رسید برای حل مشکل است. بنابراین ، شاید مشکل مربوط به ویرایش یک فایل ساخته شده بین سالهای 312 و 322.

همچنین شایان ذکر است که من آن را vbblogs نصب شده است. این نهفته نیست در همه آدرس ها در بلاگ ها در شخصیت های خارجی نوشته نشده است. نه در 322 ، و نه در 312.

من واقعا می خواهم را به استفاده از ویژگی های جدید در 322 می خواهم. است به هر حال من می توانم که در پرتو این وضعیت وجود دارد؟

با تشکر
    simit

اضافه شده در : و البته من آخرین نسخه vbseo نصب شده است.

این بهترین ایده را به reinstalls ساخته شده است زمانی که پشتیبانی در هیئت مدیره خود را...

همچنین پیدا کنم که این موضوع را با پیکربندی باشد. الگوها که شما را برای موضوع را برای نشانه های خارجی به شما این امکان را می دهد :
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '(\d+)-([a-z\._\-ŠŽšžźŔÁÂĂÄĹÇČÉĘËĚÍÎĎŃŇÓÔŐÖŘŮÚŰÜÝŕáâăäĺçčéęëěíîďńňóôőöřůúűüý˙µA-Z\d-]+)\.html',
    باید آن را چیزی شبیه به این :
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '([^/]+)/(\d+)-([^/]+)\.html',
    اما آیا آن را تغییر دهید دستی. الگوی چنین در بسیاری از جاها در پیکربندی بایگانی است. لطفا جزئیات PM دسترسی به CP شما باشد و من را پیدا خواهد کرد که پارامتر پیکربندی را مسئول این.

دلیل این امر اشتباه است پیکربندی بایگانی.

گزینه تنظیم "به جای شخصیت های غیر انگلیسی را در URL ها؟" به "غیر انگلیسی نگه دارید کاراکتر در URL ها".

این به طرز مرموزی از ادغام کتابچه راهنمای ما ناپدید می شوند. با عرض پوزش برای مشکلات تنها پارامتر تعیین و آن را جریمه خواهد شد

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    دلیل این امر اشتباه است پیکربندی بایگانی.

گزینه تنظیم "به جای شخصیت های غیر انگلیسی را در URL ها؟" به "غیر انگلیسی نگه دارید کاراکتر در URL ها".

این به طرز مرموزی از ادغام کتابچه راهنمای ما ناپدید می شوند. با عرض پوزش برای مشکلات تنها پارامتر تعیین و آن را جریمه خواهد شد
    Translated text
    برای اسپانیایی یک مشکل با حروف وجود دارد
    Original text
    این حروف N ، O ، I ، غیره غیره (ترجمه حذف به N ، O ، من .
    Translated text

داشتن در "غیر انگلیسی زبان شخصیت های جایگزین" را جایگزین آن بایگانی نامه N ، و یا من در URL. SEO برای این بسیار خوب است.

با "را غیر Español شخصیت در آدرس" شخصیت ها توسط ~ جایگزین شده است. چیزی که به شدت تحت تاثیر قرار SEO.

چرا فعال تصدی تجدید نظر در آینده خواهد بود "حل" و یا به لحاظ فنی غیر ممکن است.

متشکرم.
    Original text
    آخرین ویرایش توسط jorgejgm. 26-11-09 در 17:32.

Quote نوشته اصلی توسط jorgejgm View Post
    Translated text

داشتن در "غیر انگلیسی زبان شخصیت های جایگزین" را جایگزین آن بایگانی نامه N ، و یا من در URL. SEO برای این بسیار خوب است.

با "را غیر Español شخصیت در آدرس" شخصیت ها توسط ~ جایگزین شده است. چیزی که به شدت تحت تاثیر قرار SEO.

چرا فعال تصدی تجدید نظر در آینده خواهد بود "حل" و یا به لحاظ فنی غیر ممکن است.

متشکرم.
    Original text
    این کار انجام شد با vbseo - vbet آیا نه چنان را عوض کردم. شما باید به vbseo ضروری را پیکربندی می کند. که می توان به امکان نه espagnol شخصيت ها برايتان بسيار نيز در پیکربندی دستی FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php پارامتر دلار vbseo_custom_char_replacement. سپاس ها که شما قادر خواهید بود به کار با ترجمه آدرس و موجود خود را حفظ آدرس برای زبان مادری به عنوان کسانی که در آن است.

در اینجا نگاه کنید :
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/1274-pierwsze-na-swiecie-forum-o-nlp-wspierajace-wielojezyczna-spolecznosc.html
    این آدرس که در آن نامه لهستانی (مانند śąęć) به لطف تغییر یافتهاست دلار vbseo_custom_char_replacement و آن را هنوز هم نگه می دارد سایر زبان انگلیسی نیست ، نامه است. این لینک همین برای ژاپنی است :
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/ja/informacje/1274-nlp多言語のサポートのための世界初のフォーラム!.html
    برخی از زبان noly انگلیسی / Espagnol شخصیت -- همچنین این مثال خوبی است چرا شما باید به زبان انگلیسی / Espagnol کاراکتر است.

این مثال شما می توانید مجموعه ای دلار vbseo_custom_char_replacement ارزش (نامه ها لهستانی) :
    PHP Code:
        $vbseo_custom_char_replacement = array(
    'ˇ' => 'A',
    '¦' => 'S',
    '¬' => 'Z',
    '±' => 'a',
    '¶' => 's',
    'Ľ' => 'z',
    'ą' => 'a',
    'ę' => 'e',
    'ć' => 'c',
    'ż' => 'z',
    'ś' => 's',
    'ź' => 'z',
    'ó' => 'o',
    'ł' => 'l',
    'ń' => 'n',
    'Ą' => 'A',
    'Ę' => 'E',
    'Ć' => 'C',
    'Ż' => 'Z',
    'Ś' => 'S',
    'Ź' => 'Z',
    'Ó' => 'O',
    'Ł' => 'L',
    'Ń' => 'N'
    ); 
    بنابراین همانطور که می بینید - شما می توانید راه خدا SEO برای لینک های موجود خود را نگه دارید و برای لینک های ترجمه شده در 52 زبان باز کنید

من امیدوارم که این کمک در مورد هر گونه سؤال دیگر فقط بخواهید -- ما در اینجا به شما کمک کند
    آخرین ویرایش توسط vBET. 26-11-09 در 20:16.

عضو جدید

Translated text
    از شما خیلی متشکرم دیگر ، آثار کامل است.

متشکرم.
    Original text

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •