سلام ![Smile](images/smilies/smile.png)
من به دنبال URL شما داد. همانطور که من می بینم فهرست شده توسط گوگل 142 000 صفحه و تنها 1 700 یاهو -- این به نظر می رسد مانند مشکلی با یاهو...
لطفا اطمینان حاصل کنید که یاهو با نام robots.txt خود را مسدود نیست اگر بله -- توقف. اگر نه -- ما می توانیم به شما بگویم که چرا یاهو تنبل است در این مورد. گوگل نشان می دهد که همه چیز خوب است با انجمن انجمن های شما و ترجمه صفحات نمایه شده و.
همچنین نتایج را بر روی صفحه شما داد اعتماد ندارند. نوشته شده است وجود دارد که فهرست شده توسط گوگل 142 000 صفحات در فروم خود را ، اما لطفا در نتیجه این پرس و جو در گوگل را ببینید :
Code:
site:vipmoneymakersclub.com
من می بینم اینجا تنها 47 700 نتایج... بنابراین نتایج نشان داده شده در ongsono از یکی واقعی کاملا متفاوت است.
من چک صفحات ترجمه شده خود را ، یعنی :
Code:
site:vipmoneymakersclub.com/fr/
حدود 150 نتیجه -- آن است که واقعا تاثیر گذار نیست ، اما نشان می دهد که گوگل واقعا نمایه سازی ترجمه صفحات است. شما می توانید آن را سریع تر یعنی با اضافه کردن صفحات ترجمه شده به site.xml خود را نیز به خاطر داشته باشید که با چه سرعتی گوگل خزنده و نمایه سازی صفحات در صفحه PR و غذا بستگی دارد به سرعت آن را تغییر کنید. درباره ربات های دیگر -- احتمالا مشابه.