هنوز هم موضوع را با این -- هر کسی؟
هنوز هم موضوع را با این -- هر کسی؟
من واقعا پاسخ به این درک
سلام ، من نیاز به درخواست میشل در این باره چرا که من هیچ ایده هنوز.
ایده های رتبهدهی نشده است؟
میهمان گرامی ،
لطفا یک پست بسیار طولانی در زبان خارجی و بررسی است که هنوز هم کار نمی کند (ترجمه).
URL را از پست شما کار نمی کند در حال حاضر ، بنابراین من می توانم آن را در حال حاضر دوباره بررسی کنید.
گوگل همیشه این زبان برای پیام خیلی کوتاه (شاید غلط املایی) ممکن است تشخیص داده نمی بنابراین شما نیاز به بررسی کنید که پیام خود را بین [B] [زبان = [/ B] تگ. (این تگ اضافه کردن در newpost_process قلاب)
بنابراین ، سعی کنید آن را برای پیام طولانی به زبان خارجی آزمون.
HTC است که توسط این سایت فیلتر -- آدرس اینترنتی کامل می باشد
http://cellphoneforums.net/h tc/t327487-tono-de-llamada.html (بدون فاصله)
لطفا پاسخ من -- گزینه whitch setted شما در admincp -> فعال تصدی -> گوگل> تشخیص زبان گوگل.
نوشتن در اینجا اعتماد به تشخیص زبان گوگل ارزش
این مجموعه به "همیشه اعتماد کاربر
من کاملا مطمئنم که این موضوع نیست ، با این حال -- است به طور مستقیم با حکم اعدام از پلاگین اصلی API است که برای برنامه های کاربردی جدید تلفن همراه در تداخل با این افزونه استفاده می شود که درج تگ های زبان را به یک پست.
همیشه کاربر اعتماد این گزینه بر روی تنظیمات کاربر که در حال تایپ کردن یک پیام است. پس گوگل می تواند به زبان ارسال شده توسط تنظیمات کاربر را تشخیص دهد. اگر کاربر به زبان خود تنظیم نشده -- گوگل می توانید آن را ترجمه نمی کنید.
اگر کاربر یک پیام در زبان دیگر که در admincp خود -- گوگل هنوز هم می توانید آن را ترجمه نمی کنید.
این گزینه برای بهینه سازی و اگر این گزینه فعال باشد -- تگ های زبان اضافه خواهد شد.
لطفا به خود admincp -> فعال تصدی -> گوگل و بروید
1. مجموعه تشخیص زبان گوگل به تراست گوگل زمانی که نتیجه شایسته اعتماد است
2. مجموعه اعتماد به تشخیص زبان گوگل تا 0.1
3. تست کنید! (یک پیام)
اگر کار می کند خوب است.
مهم -- شما نیاز به بسته بندی پست های قدیمی در تگ زبان با دست.