مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : مراحل ثبت نام

کاربر ارشد

Default مراحل ثبت نام

آیا به هیچ وجه از تغییر مسیر برای ایمیل ثبت نام؟ من تست ثبت نام امروز و آلمانی به عنوان زبان پیش فرض انتخاب شده است. وقتی ایمیل با لینک فعال سازی ثبت نام وارد آن مربوط به WW w.mydomain.com / انجمن / register.php به جای ww.mydomain.com W / انجمن /د/ register.php. که می تواند تغییر شود؟ عجیب و غریب به نظر می رسد به دادن یک فرد شانس با استفاده از انجمن در زبان خود او ، اما شکست در اولین مانع با ثبت نام برای او دشوار است.
    آخرین ویرایش توسط norku. 13-03-11 در 19:05.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،
    تغییر این آدرس پشتیبانی نشده است.
    من این موضوع را به بخش درخواست ویژگی حرکت می کند و من میشل در مورد آن بپرسید.

دوم -- فعال تصدی حمایت از تغییر مسیر با توجه به زبان کاربر (زبان بر روی مرورگر زبان را در دسته جمعی)

شما می توانید آن را تست -- رفتن به admincp -> فعال تصدی -> متفرقه> تغییر مسیر را به زبان کاربر.
    پس از ورود کاربر خواهد بود را به زبان خود او هدایت می شوید. لطفا تست کنید.

منتقل شده به ویژگی های بخش درخواست

کاربر ارشد

متشکرم.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

من یک حساب تست را در سایت خود (-- شما می توانید آن را حذف کنید test_user) ساخته شده است.
    کار کردن بر روی مرورگر vbet تنظیمات زبان است. در جريان ثبت نام به طور خودکار تنظیم vbet زبان گزینه را برای لهستانی در فرم ثبت نام.

پس از ثبت نام و پس از زمانی که من در URL را از پست الکترونیکی من کلیک کنید به سایت ترجمه به لهستانی بنابراین URL با لانگ کد مورد نیاز است هدایت می شوید.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •