سلام ،
مجموعه کاراکتر من : که کدینگ آنها ISO - 8859 - 1
PM من به شما فرستاده می شود که حاوی یک لینک به یک پست مشکل را نشان می.
سلام ،
مجموعه کاراکتر من : که کدینگ آنها ISO - 8859 - 1
PM من به شما فرستاده می شود که حاوی یک لینک به یک پست مشکل را نشان می.
آخرین ویرایش توسط norku. 11-03-11 در 12:31.
شما درست می گویید. این اشکال را پشتیبانی می کند می باشد. من می توانم آن را در فروم تست من تولید کنند.
این ایجاد تنها زمانی که کسی را از صفحه ترجمه شده است.
(به یاد داشته باشید -- اگر شما می خواهم را به فرانسوی ارسال -- شما باید در های دسته جمعی مجموعه ای زبان فرانسه خود را داشته باشند.
من سعی کردم برای رفع این مشکلات را از دیروز -- در به طور کلی بر روی UTF انجمن اصلی مشکل با رمزگذاری کاراکتر با کد اسکی زیر 256 دارند.
من یک موضوع جدید در بخش مشکلات را در صفحه اصلی انجمن ساخته شده است و من سعی خواهد کرد برای پیدا کردن یک راه حل این مشکلات است.
به طور کلی اگر شما پست در فرانسه (و در زبان فرانسه دسته جمعی دارند) از نرمال (ترجمه نشده صفحه) همه چیز درست می شود. این فقط اتفاق می افتد زمانی که شما سعی می کنید از صفحه ترجمه شده در پست است.
آه ، بسیار خوب. بله ، من آن برداشتهاید بخش از ویکی فرانسه و جا به جا آن است.
با این حال ، زمانی که من زبان انجمن من به عنوان آلمانی انتخاب ، و سپس در آلمان ارسال شده در ، شخصیت ها هنوز هم به عنوان شماره HTML نشان می دهد هنگامی که آن پست من ویرایش می کنید و یا با کلیک بر روی فلش در پست ترجمه....؟
بله شما درست می گویید. نگاه به دو پست من -- یکی از fisrt از صفحه ترجمه نشده است (انگلیسی) ساخته شده است -- بدون مشکل زمانی که شما می خواهم ویرایش آن.
دوم از ترجمه (لهستانی) صفحه ساخته شده و در اینجا یک مشکل -- حروف با کد اسکی زیر 256 -- را پشتیبانی می کند اشتباه است -- من این اشکال را به صفحه اصلی گزارش و من سعی خواهد کرد آن را تعمیر کنند.
من کار بر روی آن را با تیم اصلی :
مشکل کاراکترهای ASCII انجمن
در حال حاضر ما آخر هفته است. اگر آن را خوب است برای شما می توانید این موضوع را ما شروع به پس از تعطیلات آخر هفته؟
در روزهای پایان هفته ، من با تیم اصلی کار می کنند.
آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 11-03-11 در 13:25.
بله ، البته اما من می توانم Vbet فعال در فروم من ترک؟
بله ، شما می توانید به ترک آن را فعال. همانطور که می دانید ارسال ها که در زبان انگلیسی ترجمه خوب
من در فروم تست من متوجه شده است که بر روی UTF - 8 انجمن این موضوع وجود ندارد.
لطفا بررسی کنید در پایگاه داده خود را که پیام چه نگه داشته شده اند (می توانید اینجا را چسباندن نمونه ای از پیام روسی)
آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 11-03-11 در 13:31.
من اطلاعات خوب است.
که من پیدا کردم یک درگیری با قلاب global_complete بایگانی
اگر شما غیر فعال global_complete قلاب -- ترجمه خوب اما بدون جستجوگرها لینک. من بايد اين درگيری رو حل کنم اما بعد از آخر هفته
آیا می توانید آن را چک؟
آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 11-03-11 در 13:54.
چگونه می توانم آن را چک کنم؟
admincp -> پلاگین محصولات --> مدیریت پلاگین --> global_complete قلاب میباشد -> غیر فعال کردن.
اما همانطور که من نوشت --> بدون لینک جستجوگرها اگر شما آن را غیرفعال کنید. من نیاز به چک کردن کد می باشد و ادغام آن.
شما پس از تعطیلات آخر هفته