مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 3 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 28

موضوع : CMS در ریشه ، تالار / انجمن

کاربر ارشد

Default CMS در ریشه ، تالار / انجمن

سلام ،

من می خواهم بدانید چه تغییراتی در دستورالعمل های نصب خود را فعال تصدی برای انجمن ها که مراحل در لینک زیر اجرا شده (به طور خاص مجموعه دوم از دستورالعمل ها در این پست برای نصب VB / انجمن) مورد نیاز :

WWW.vbseo.com/f5/vbseo-3-5-release-candidate-1-here-39776/index10.html # post254125 بایگانی 3.5 نسخه کاندید انتشار 1 در اینجا! -- جستجوگرها انجمن اصلی

من سعی کردم به نصب دیروز فعال تصدی و 404 را دریافت کرده زمانی که من RELOADED انجمن من و من حدس می زنم که این اتفاق افتاده است به دلیل تغییرات در لینک اجرا است.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

سلام.
    اگر شما از انجمن خود را در انجمن پوشه ای را که باید ویرایش یک vbet تنظیمات اصلی:

admincp -> فعال تصدی -> صفحه اصلی
    انجمن دایرکتوری / انجمن
    پیوند نوع به VBSEO_URI
    ترجمه نوع لینک به جستجوگرها

در مرحله دوم شما نیاز به ایجاد یک فایل htaccess تغییر نام دهید مانند این یکی :
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    اگر هنوز هم خوب نیست -- لطفا رب در اینجا شما فایل htaccess و فعال کردن فعال تصدی را در سایت خود -- من آن را بررسی کنید.

کاربر ارشد

بسیاری از لطف است. من که سعی کنید به شما اجازه می دانید چگونه آن رفت.

کاربر ارشد

آیا کار نیست متاسفانه. من نمی توانم ترک فعال تصدی فعال به دلیل 404. این محتوای موضوع اشاره شده است :

/ انجمن ها (و یا یکی دیگر از نام پوشه) vb4 نصب

قرار می دهد که CMS در ریشه ، به خارج از پوشه خود را در انجمن های تخصصی ، با هیچ محتوا / / تغییر مسیر و انجمن ها خود را در زیر پوشه خود باقی می ماند مثل همیشه.

مرحله 1
    انجمن های تخصصی کپی / فایل index.php را به دایرکتوری ریشه خود.

اطمینان حاصل کنید که فایل index.php است به مجموعه نیاز به محتوا.
    کد :

نیاز ('content.php') ؛

و که انجمن نیاز به کمی فعال است اظهار نظر از.

همچنین شما می خواهد بخشنامه مسیر نسبت به uncomment و مطمئن شوید که آن را نشان دهنده دقت به محل سایت خود نصب کنید نیاز دارید :

کد :

DEFINE (VB_RELATIVE_PATH ، 'انجمن ها /') ؛

یک از موارد زیر :
    2A مرحله :
    تغییر نام انجمن ها / فایل index.php به انجمن ها / index_old.php و یا برخی از نام های دیگر آن را نگه دارید ، اما به نام نمی شاخص

تغییر نام انجمن ها / forum.php به انجمن ها / فایل index.php

OR :
    گام 2B :
    انجمن ویرایش / فایل index.php
    تنظیم آن :
    کد :

/ / DEFINE (VB_RELATIVE_PATH ، '') ؛
    نیاز ('forum.php') ؛

مرحله 3 :
    در vBoptions => forumhome صفحه گزینه
    مجموعه ای از ورود اولین
    کد :

شاخص

و در vboptions --> گزینه های CMS ،
    اطمینان حاصل کنید که اسکریپت سایت لینک 'زبانه
    کد :

content.php

همچنین ،
    URL CMS
    URL اختیاری برای سیستم مدیریت محتوای خود را. "
    در vboptions --> CMS پانل گزینه را باید خالی گذاشته!.

گام 4 :

در vbseocp
    URL تنظیمات Reweite --> CMS => تنظیمات زبانه پیشرفته
    مجموعه CMS خانه

کامل. com ریشه خود را با عقبی بریده بریده ، معروف به
    کد :

http://www.yourdomain.com/

پیچ تا WWW خود را در اینجا. استفاده از آنها و یا آنها را به عنوان htaccess تغییر نام دهید و vboptions برای BBURL استفاده نمی دقیقا راه اندازی ، یا شما در نهایت در یک حلقه است.

گام 5 :

در vbseocp ، توابع بهینه سازی --> صفحه اصلی تنظیمات

مجموعه نیروی ریشه انجمن به عنوان یک پیام خصوصی به بله
    و وارد
    کد :

انجمن ها / فایل index.php
    انجمن ها / فایل index.php؟

در جعبه نام مستعار.

ذخیره تنظیمات.

گام 6 :

ایجاد ساخت فایل htaccess در ریشه سایت خود را با زیر. توجه داشته باشید ، انجمن ها / مسیر در برخی از قوانین است. شما ممکن است نیاز به تنظیم به نام پوشه خود را.

کد :

# خط زیر ('#' در ابتدای) نظر
    # برای غیر فعال کردن توابع از mod_rewrite.
    # لطفا توجه داشته باشید : شما هنوز هم نیاز به غیر فعال کردن هک در
    # بایگانی کنترل پانل را به متوقف کردن URL بازنویسی.
    RewriteEngine در تاریخ

# برخی از سرور نیاز به بخشنامه RewriteBase تنظیم نمائید
    # فعال (حذف '#' را در ابتدا برای فعال کردن)
    # لطفا توجه کنید : زمانی که فعال باشد ، شما باید شامل راه
    # به ریشه پوشه های vB خود را (به عنوان مثال RewriteBase تنظیم نمائید / انجمن ها /)
    # RewriteBase تنظیم نمائید /

# ٪ RewriteCond {HTTP_HOST} ^ WWW \\. yourdomain \\. com
    # RewriteRule به (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L ، R = 301]

RewriteRule به ^ / ((urllist | sitemap_).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ)) $ انجمن ها / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 [L]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | cron را | vbseo_sitemap)
    RewriteRule به ^ / ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$انجمن ها / vbseo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} / (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
    RewriteRule به ^(.+)$ انجمن ها / vbseo.php [L ، QSA]

گام 7 :
    فقط در RC2 قبل از انتشار و کمتر مورد نیاز است. (در آینده ساخت تا زمان نوشتن این مقاله ثابت شده است).

باز باشد / / functions_vbseo_vb.php شامل فایل :
    پیدا کنید :
    کد :

headinclude = preg_replace ('# <basehref.*؟> #' ، ''، headinclude $) ؛

به جای :
    کد :

اگر (تعریف ('VBSEO_PREPROCESSED'))
    headinclude $ = preg_replace ('# <basehref[^>]*؟>( \\ ها *؟<!-- \\ [اگر IE \\]> <\\ / پایه> <! \\ [ENDIF \\]-->)؟ # '،'' ، $ headinclude) ؛

انجام می شود.

بنابراین ، در فروم من به شرح زیر است مورد :

/ فایل index.php حل : /
    / انجمن / forum.php / انجمن / حل
    / انجمن / فایل index.php / انجمن / حل

هر چیزی نیاز دارم به علاوه بر مراحل نشان داده شده در راهنمای نصب فعال تصدی انجام دهید؟
    آخرین ویرایش توسط norku. 07-03-11 در 16:25.

می تواند به شما سعی می کنید این فایل htaccess؟

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
    #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forums/vbseo.php [L,QSA]

کاربر ارشد

قبل از اینکه من به جلو و سعی کنید که در اینجا htaccess تغییر نام دهید فعلی من (بدیهی است که بدون قواعد فعال تصدی) :

PHP Code:
    edited out awaiting response 
    آخرین ویرایش توسط norku. 07-03-11 در 22:38.

کاربر ارشد

هر گونه خبر؟ آیا شما من چند ساعت پیش توسط راه ارسال است؟

بله ، من هنوز در مورد راه حل فکر.
    آیا می توانیم یک آزمایش؟ چه اتفاقی می افتد زمانی که شما در admincp -> اصلی مجموعه
    -- نوع لینک به REQUEST_URI
    -- لینک ترجمه نوع برای اضافه کردن پارامتر زبان به URL (اینترنت اکسپلورر آدرس زبان = EN؟ ')
    این نسخهها کار میکند یا نه؟

کاربر ارشد

همین نتیجه است. با استفاده از htaccess تغییر نام دهید به روز شده در جای 404 را دریافت می کنید که به انجمن من بار. اگر خطوط شما را از همه خوب است.

کاربر ارشد

به من گفتن بود، همراهان من vb نصب شده است در / انجمن. استفاده کنم اگر پیشنهادی خود را htaccess تغییر نام دهید و سپس vbenterprisetranslator_seo.php 404 دلیل آن است که در / vbenterprisetranslator_seo.php واقع نشده اند بلکه در / انجمن / صدا vbenterprisetranslator_seo.php درست؟

با در نظر گرفتن موارد زیر صحیح را برای مجموعه VB نصب شده در / انجمن؟

PHP Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$  forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$  forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$[L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA
    من برای یک دقیقه فعال تصدی را فعال کنید و htaccess تغییر نام دهید را با علاوه بر این از خطوط فوق و 404 سعی ناپدید شده و بارهای انجمن در زبان انتخاب شده بسیار خوب است. URL های موافق باشد با اضافه / زبان = د

بنابراین ، من در مسیر صحیح در اینجا من فکر می کنم هستم. آیا htaccess تغییر نام دهید واقعا درست در تمام جزئیات هر چند؟

ویرایش : به نظر می رسید آن را به کار می کند اما زمانی که من VBSEO_URI را در منو فعال تصدی اصلی آن را همه می رود جوانان تا. چرا آشکار است اما پس از آن دوباره من شده تست این کار را برای ساعت های بسیاری در حال حاضر که من مطمئن هستم که آنچه حق است و چه چیزی اشتباه هیچ....

بنابراین ،

من قوانین فعال تصدی htaccess تغییر نام دهید برای یک فروم با مجموعه نصب شده در / انجمن لطفا؟ این قوانین باید حساب از تغییرات از طریق پست 4 ساخته شده است. من می خواهم برای دریافت این کار....

آخرین ویرایش توسط norku. 08-03-11 در 18:05.

صفحه 1 از 3 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •