مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 3 از 3 Firstاول 123
نمایش نتایج: از شماره 21 به 24 از 24

موضوع : گوگل حذف تمام نمایه شده ترجمه صفحات

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط pepito69 View Post
    حذف وزارت دفاع فعال تصدی ، هر حاکمیت relationed به فعال تصدی حذف ، 4 روز صبر کنید و نصب مجدد آن از صفر.
    ایده بدی. شما جسمی ترجمه شده لینک ها کار نمی کند و در فروم شما موجود نمی کنند. URL هایی که وجود ندارد را نمی توان نمایه میشود.

Quote نوشته اصلی توسط pepito69 View Post
    آسان ، فقط در سایت جستجوی گوگل از نوع :www.yourdomain.com / انجمن ها /

تغییر در تعداد لینک های ایندکس شده توسط گوگل است با توجه به احتمالا ، سرورهای Google مختلف ، آنها به همان تعداد از URL نمایه سازی نیست ، و بیش از 50 سرور وجود دارد.

هر بار شما را انجام دهید :
    سایت :www.yourdomain.com
    این موضوع ممکن است به سرور گوگل تنها متصل می شود.
    لطفا بخاطر داشته باشید که :
    1. همانطور که شما گفته گوگل تا به بسیاری از سرورها در تمام جهان و کسانی که به دوره ای توزیع مجدد داده ها بین هر یک از دیگران است. این است که چرا برخی از صفحات را می توان در حال حاضر در یک قاره را دیدم نمایه شده اما هنوز در سایر.
    2. به خاطر داشته باشید که گوگل تعداد APROXIMATE نتایج : از آنچه بدان معنی است که نشان می دهد :
    الف) عدد حقیقی نمی باشد.
    ب) تعداد نتایج می تواند تغییر کند حتی زمانی که تعداد واقعی صفحات ایندکس شده
    ج) تعداد نتایج هنوز هم می تواند باشد حتی اگر تعداد صفحات ایندکس شده تغییر
    د) گوگل با استفاده از ابتکارات الگوریتم نیست ، بنابراین نتایج به دست آمده واقعا قطعی نیست -- به احتمال زیاد شما در نتایج بالای نمی بینم ، زیرا از انبارها و غیره ، اما اگر از آن می تواند قابل مشاهده در هنگام گرفتن به نتایج واقعا پایین
    ه) سحر و جادو می تواند رخ دهد

به طور جدی -- لطفا خواندن ارسال های کاربر و تعداد ارسال ها در این موضوع شرکت چند من -- من امیدوارم که آن را می تواند کمک

من فقط برای نویسه عام در نام robots.txt (از زمان با توجه به دانش قبلی من آن را نمی باید در نام robots.txt) نگاه کرد و این مقاله که می گوید که باید کار را در بر داشت :
    Code:
    http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
    هنوز هم من پیدا کردم جمله بسیار جالب نویسنده :
    برخی جستجوگرها با استفاده از نویسه عام موافق نیست ، یا حداقل آنها را به عنوان کمی مخاطره آمیز و یا به دور از بهترین شیوه ها.
    من برخی تحقیقات بیشتری در این زمینه کنند.

ویرایش.
    در اینجا من بیشتر در مورد کلمات را در نام robots.txt در بر داشت :
    Code:
    http://tools.seobook.com/robots-txt/
    -- با توجه به اطلاعات گوگل و یاهو اجازه می دهد تا وجود دارد برای استفاده از wildcards.

هنوز هم -- لطفا اطمینان حاصل کنید که شما تمامی مطالب ترجمه شده خود را توسط برخی از حاکمیت کلمات را مسدود نمی. لطفا استفاده از ابزار های وب مستر برای تعیین (برای اولین بار را فعال تصدی در حال اجرا دوباره). مانند نویسنده مقاله ذکر شده از تاریخ و زمان آخرین نوشت :
    آدرس ها مربوط به را در نظر بگیرید اگر شما با استفاده از نویسه عام نام robots.txt : من به طور تصادفی از خودم بیش از 10.000 دلار در سود هزینه با یک نام robots.txt خطا!
    آخرین ویرایش توسط vBET. 07-03-11 در 00:08.

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    ایده بدی. شما جسمی ترجمه شده لینک ها کار نمی کند و در فروم شما موجود نمی کنند. URL هایی که وجود ندارد را نمی توان نمایه میشود.
    من به او بگویید در صف مقابل به ساده robot.txt او -- من کارشناس نیست ، اما
    من حق کردن خفاش به نام robots.txt دیوانه نمی
    را از سال. robot.txt نیاز به ساده ، overkill نیست....

من فکر می کنم من هم به او ذکر شده بود که ایده خوبی نیست یا به
    حذف وزارت دفاع به عنوان که این مشکل را حل نمی کند ، چون آن چیزی
    اتفاقی می افتد اگر آن را دوباره و دوباره شروع می شود ، آیا او پس از آن نظر حذف
    وزارت دفاع بار دیگر ، از آنجا که او این بار اول را حل نمی کند ، آن را
    را نه از زمان فقط به سازمان ملل متحد نصب بدون حل این مسئله وزارت دفاع.

صفحه 3 از 3 Firstاول 123

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •