لطفا بخاطر داشته باشید که :
1. همانطور که شما گفته گوگل تا به بسیاری از سرورها در تمام جهان و کسانی که به دوره ای توزیع مجدد داده ها بین هر یک از دیگران است. این است که چرا برخی از صفحات را می توان در حال حاضر در یک قاره را دیدم نمایه شده اما هنوز در سایر.
2. به خاطر داشته باشید که گوگل تعداد APROXIMATE نتایج : از آنچه بدان معنی است که نشان می دهد :
الف) عدد حقیقی نمی باشد.
ب) تعداد نتایج می تواند تغییر کند حتی زمانی که تعداد واقعی صفحات ایندکس شده
ج) تعداد نتایج هنوز هم می تواند باشد حتی اگر تعداد صفحات ایندکس شده تغییر
د) گوگل با استفاده از ابتکارات الگوریتم نیست ، بنابراین نتایج به دست آمده واقعا قطعی نیست -- به احتمال زیاد شما در نتایج بالای نمی بینم ، زیرا از انبارها و غیره ، اما اگر از آن می تواند قابل مشاهده در هنگام گرفتن به نتایج واقعا پایین
ه) سحر و جادو می تواند رخ دهد
به طور جدی -- لطفا خواندن ارسال های کاربر و تعداد ارسال ها در این موضوع شرکت چند من -- من امیدوارم که آن را می تواند کمک
من فقط برای نویسه عام در نام robots.txt (از زمان با توجه به دانش قبلی من آن را نمی باید در نام robots.txt) نگاه کرد و این مقاله که می گوید که باید کار را در بر داشت :
هنوز هم من پیدا کردم جمله بسیار جالب نویسنده :Code:http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
من برخی تحقیقات بیشتری در این زمینه کنند.برخی جستجوگرها با استفاده از نویسه عام موافق نیست ، یا حداقل آنها را به عنوان کمی مخاطره آمیز و یا به دور از بهترین شیوه ها.
ویرایش.
در اینجا من بیشتر در مورد کلمات را در نام robots.txt در بر داشت :-- با توجه به اطلاعات گوگل و یاهو اجازه می دهد تا وجود دارد برای استفاده از wildcards.Code:http://tools.seobook.com/robots-txt/
هنوز هم -- لطفا اطمینان حاصل کنید که شما تمامی مطالب ترجمه شده خود را توسط برخی از حاکمیت کلمات را مسدود نمی. لطفا استفاده از ابزار های وب مستر برای تعیین (برای اولین بار را فعال تصدی در حال اجرا دوباره). مانند نویسنده مقاله ذکر شده از تاریخ و زمان آخرین نوشت :
آدرس ها مربوط به را در نظر بگیرید اگر شما با استفاده از نویسه عام نام robots.txt : من به طور تصادفی از خودم بیش از 10.000 دلار در سود هزینه با یک نام robots.txt خطا!
آخرین ویرایش توسط vBET. 07-03-11 در 00:08.
من به او بگویید در صف مقابل به ساده robot.txt او -- من کارشناس نیست ، اما
من حق کردن خفاش به نام robots.txt دیوانه نمی
را از سال. robot.txt نیاز به ساده ، overkill نیست....
من فکر می کنم من هم به او ذکر شده بود که ایده خوبی نیست یا به
حذف وزارت دفاع به عنوان که این مشکل را حل نمی کند ، چون آن چیزی
اتفاقی می افتد اگر آن را دوباره و دوباره شروع می شود ، آیا او پس از آن نظر حذف
وزارت دفاع بار دیگر ، از آنجا که او این بار اول را حل نمی کند ، آن را
را نه از زمان فقط به سازمان ملل متحد نصب بدون حل این مسئله وزارت دفاع.