مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 3 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 24

موضوع : گوگل حذف تمام نمایه شده ترجمه صفحات

Default گوگل حذف تمام نمایه شده ترجمه صفحات

سلام ،
    گوگل از شاخص حذف تمام URL ترجمه شده :

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

و غیره..

که من پیدا کردم اینجا کسی در انجمن را که تا به حال مشکل مشابه ، اما به دلیل یک خطای MySQL را. من نمی دانم که چه چیزی اتفاق می افتد در انجمن من.
    د نام robots.txt را تغییر دهید... من اتفاق افتاد امروز. من نمایهشده برای مثال : 47.000 URL در عبری ، 20.000 در فرانسه ، و غیره...

لطفا کمک

آخرین ویرایش توسط pepito69. 03-03-11 در 23:57.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

آیا شما هر ایمیل از گوگل یا مای خطاهای موجود در فایل وارد شوید؟ لطفا تمام اطلاعات را بنویسید.

بدون من هیچ ایمیل از Google نوع مطالعه نیست و هیچ خطا خروجی زیر را در ورود من وجود دارد.
    این دیروز بود ، و من هر چیزی را لمس کرد.

که من می دانم ، صفحات ایندکس شده در داخل یک پوشه می تواند صفحات می تواند توسط گوگل نه برای زمان طولانی (مثلا 24 ساعت یا بیشتر) در دسترس

از تجربه من ، در حدود 4000 صفحه در داخل پوشه domain.com / D / با استفاده از دیگر وزارت دفاع (بدون مرتبط با فعال تصدی) ، بلکه به این دلیل است که وزارت دفاع به مدت چند روز شکسته ، پس از من دوباره چک کنید در سایت گوگل : domain.com / D / تمام صفحات ایندکس شده از بین رفته اند

سعی کنید برای بدست آوردن لینک از سایتهای دیگر به خود هر صفحه ترجمه صفحه نخست انجمن ها بیش از حد ، یعنی : دریافت لینک از سایت های دیگر به egiptoforo.com / انجمن ها / PT / و egiptoforo.com انجمن / / EN /

من فکر می کنم مشکل این است که در فعال تصدی نیست ، اما در انجمن / سایت / سرور

دو برابر همه چیز به چک ، چک ابزار وب مستر گوگل بیش از حد https://www.google.com/webmasters/tools/

که من می دانم ، صفحات ایندکس شده در داخل یک پوشه می تواند صفحات می تواند توسط گوگل نه برای زمان طولانی (مثلا 24 ساعت یا بیشتر) در دسترس
    این مورد نمی باشد.

من تا به حال بسیاری از لینک های خارجی و بسیاری از صفحات است.

در ابزار وب مستر من ، مشکلات کلاسیک در فعال تصدی : پاسخ کم و metatags تکراری و tittles. چیز جدیدی نیست....

من فکر در غیر فعال کردن وزارت دفاع و آن را مهم برای من بود. اما من فکر می کنم که گوگل محتوای خودکار می خواهم نه به عنوان آنها در وب مستر ها راهنمای می گویند. گوگل در حال حرکت است در برابر آن در نظر من است. امید به اشتباه به دلیل فعال تصدی ، می تواند با وجود آن مشکلات شناخته شده و محدودیت های وزارت دفاع wonderfull.
    نگاه کنید ، من تا به حال thousends از URL های نمایه شده در نسخه های ترجمه شده و در حال حاضر هیچ چیز!
    آخرین ویرایش توسط pepito69. 04-03-11 در 13:23.

Quote نوشته اصلی توسط pepito69 View Post
    این مورد نمی باشد.

من تا به حال بسیاری از لینک های خارجی و بسیاری از صفحات است.

در ابزار وب مستر من ، مشکلات کلاسیک در فعال تصدی : پاسخ کم و metatags تکراری و tittles. چیز جدیدی نیست....

من فکر در غیر فعال کردن وزارت دفاع و آن را مهم برای من بود. اما من فکر می کنم که گوگل محتوای خودکار می خواهم نه به عنوان آنها در وب مستر ها راهنمای می گویند. گوگل در حال حرکت است در برابر آن در نظر من است. امید به اشتباه به دلیل فعال تصدی ، می تواند با وجود آن مشکلات شناخته شده و محدودیت های وزارت دفاع wonderfull.
    نگاه کنید ، من تا به حال thousends از URL های نمایه شده در نسخه های ترجمه شده و در حال حاضر هیچ چیز!
    ما می توانیم منتظر بمانیم و ببینیم ، اگر عضو دیگری که با استفاده از فعال تصدی بیش از حد مشکل مشابه وجود دارد ، می بینم بسیاری از افراد بسیار با استفاده از فعال تصدی به خصوص نسخه رایگان ، چرا که دیدگاه ها و موضوعات در این انجمن بسیار زیادی هستند ، و از اطلاعات نصب شده vb.org

در صورتی که صفحات به صورت خودکار با کیفیت خوبی هستند ، من فکر می کنم و نه بسیاری از صفحات ایندکس شده کاهش می یابد

و آن را بهتر است اگر ویژگی کتابچه راهنمای ترجمه وجود دارد نیز برای افزایش کیفیت ترجمه ، مثل من درخواست اینجا، بنابراین خود را درست مانند ویکیپدیا ، مقاله ، همان تنها کتابچه راهنمای ترجمه به زبان دیگری توسط عضو

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

لطفا پست الکترونیکی خود و یا فایل ورود به سیستم و پیدا کردن برخی از اشتباهات خروجی زیر و یا چیزی شبیه به آن.
    آیا یک فایل robots.txt یو؟ می تواند شما را بچسبانید محتوای کامل این فایل؟

شما می توانید آن را در اینجا نگاه کنید :
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt

Quote نوشته اصلی توسط pepito69 View Post
    شما می توانید آن را در اینجا نگاه کنید :
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt
    من فکر می کنم ربات خود است overkill. من را دیده اند هرگز چنین
    ربات های بزرگ در زندگی من است. من فکر می کنم شما فقط باید استفاده کنید
    روبات های استاندارد است که عنکبوت را از نمایه سازی نگه
    برخی از دایرکتوری های انجمن خود را ، و آن منم. شما هستند
    تلاش برای نگه داشتن هر عنکبوت در جهان ، و من انجام می دهم
    فکر نمی کنم که چیز خوبی است... آنچه می ترسید از؟

حالا که من در مورد این فکر می کنم. من در یک سرور مجازی هستم ، و من رو هکر
    گزارش ایمیل ، و به یک ربات گوگل در لیست آی پی ممنوع شده بود. آیا
    این امکان وجود دارد که سرور شما را ممنوع کرده است برخی از ربات آی پی و
    در صورتی که مورد و آنها نمی توانند دوباره و عنکبوت ،
    سپس آنها را د نمایه؟ که من پیدا کردم آن را بسیار عجیب و غریب
    که به یک ربات گوگل به پایان رسید تا من لیست آی پی ممنوع شده...
    می تواند یک عنکبوت گوگل انجام می شود بدست ممنوع؟

مشکل این است که نام robots.txt نیست
    با تشکر برای راهنمائی شما اما مشکل این است که تنها در آنهایی که trasnlated نه در اصلی تالار گفتمان. اما من ربات ساده...
    تشکر دوباره اما این رمز و راز عکسهای.

صفحه 1 از 3 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •