مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : چند باگ در برنامه پاک کننده کش (انحراف مسیر فایل / غیرقانونی)

عضو جدید

Default چند باگ در برنامه پاک کننده کش (انحراف مسیر فایل / غیرقانونی)

خوب ، من پوشه admincp من تغییر نام داد به : Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
    (در داخل config.php را پیکربندی)

وقتی که من رفتن به : فعال تصدی ابزار ، جارو کش
    دریافت می کنم خطا زیر :

هشدار : require_once ([مسیر] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require - بار] : موفق به باز کردن جریان : هیچ فایل یا دایرکتوری در [راه] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065) : eval در تابع () ' کد D در خط 9

کشنده خطا : require_once () [function.require] : شکست در باز کردن مورد نیاز '/ صفحه اصلی / cardsh / public_html هاست / انجمن / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path و ='.:/ USR / معاونت / PHP : / USR / محلی / معاونت / PHP) در / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065) : eval در تابع () 'کد D در خط 9

نگاهی به خطا ، این است که با توجه به سخت کدگذاری / admincp / PATH

اگر من تغییر نام admincp من برگشت به admincp "(و همچنین رجوع در config.php را) و به عقب برویم به ابزار فعال تصدی ، جارو کش
    جارو کش اکنون به درستی نشان می دهد.

با این حال ، در هنگام پاکسازی حافظه نهان پایگاه داده (اگر فایل مهمان آزمایش نیست).
    با وجودی که این کار به نظر می رسد به درستی کامل و در واقع روشن کش به عنوان پایگاه داده با استفاده از phpMyAdmin به من چک.

دریافت می کنم خطا زیر :

هشدار : نوع غیرقانونی افست در isset یا خالی در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_lang.php بر روی خط 106
    هشدار : نوع غیرقانونی افست در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_lang.php بر روی خط 108
    هشدار : نوع غیرقانونی افست در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_lang.php در خط 113

هر گونه کمک به حل و فصل این مسائل خواهد بود.

-

UPDATE :
    من هم غیر قانونی خطا افست در همه دیگر من فعال تصدی نصب ، بنابراین باید اشکالات.

به علاوه من همچنین اولین خطا اگر من تغییر نام admincp فعال تصدی نصب دیگر من است بنابراین این اشکالات نیز باید دریافت کنید.

عضو جدید

بروز رسانی :

من پیدا کرده اند که چگونه به تعمیر سخت کدگذاری / PATH /
    همچنین در حالی که انجام این کار متوجه شدم که کلمات چشمپوشیشده / PATH / به سختی هم رمزی ، بنابراین در اینجا این است که چگونه برای رفع این اشکال :

AdminCP> مدیریت پلاگین> کلمات مات نادیده گرفته شده در پیام های موجود (admin_maintenance)

به جای : require_once (DIR. / admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php ') ؛
    با : require_once (DIR. '/'.$اصلی> پیکربندی [' متفرقه '] [' admincpdir vbenterprisetranslator_ignoredwords.php '].'/') ؛

-

به جای : require_once (DIR. / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php ') ؛
    require_once (DIR. '/'.$اصلی> پیکربندی [' متفرقه '] [' admincpdir '].'/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php') ؛

به دنبال اشکال دوم ذکر شده است.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

در اینجا شما باید یک راه حل :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post5718

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •