مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : آمار لطفا؟

عضو جدید

Default آمار لطفا؟

همه این داستانها مواد غذایی درخشان است ، اما من باید حقایق را به تصمیم گیری ، بنابراین اگر کسی می تواند من را با ارائه موارد زیر کمک کند

VB نسخه :
    بایگانی : شماره نسخه / تاریخ از نصب :
    فعال تصدی نسخه / تاریخ نصب :

نمودار زیر از سرویس های گوگل...
    صفحه اول گراف صفحات قبل و بعد از (وب مستر)
    سایت گراف سرعت قبل و بعد از (وب مستر)
    بازدید موتور جستجو قبل از و بعد از آن (تجزیه و تحلیل ترافیک)
    نرخ گزاف گویی قبل و بعد از (تجزیه و تحلیل ترافیک)
    بازدید از contry بومی قبل و بعد از (تجزیه و تحلیل ترافیک)

من می دانم که آن بزرگ بپرسید... اما من تنها روی چیزی حساب کردن با تمام این اطلاعات می تواند aout مناسب تصمیم گیری آگاهانه در خرید این محصول را...

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

mt.character.restriction داستان های فعال تصدی خوب -- انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی)

همچنین برخی از مشتریان ما اجازه داد که شامل لینک فروم خود را که شما در اینجا می توانید پیدا کنید : http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php بنابراین شما می توانید در گوگل بررسی کنید که چگونه بسیاری از ترجمه صفحات نمایهشده برای برخی از سایت های خاص و زبان.

اگر ما راهنمای شما چگونه می توانید این کار را از گوگل آنالیز ، ما می تواند به شما نتایج : درصد از ورود به انجمن ما توسط صفحات ترجمه ارائه.

عضو جدید

من خوشحال می شود به انجام مطالعه به صورت مورد به طور کامل برجسته بر روی سایت خودم تهیه کنم با استفاده از نسخه رایگان (بخشی از کار روزانه من است که به ارائه مستندات تحلیلی ، بنابراین این امر می تواند آسان به انجام / درک).... سپس در صورتی که کار می کند من می خواهم نسخه نرم افزار خرید....

اما می تواند از نام تجاری و هر outlinks ایجاد در حالی که من آن را انجام را حذف کنم؟ همانطور که این تاثیر بر نتایج داشته باشند

این تنها چیزی است نقل قول قرار دادن من به آن بروید

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

اگر شما می خواهید برای از بین بردن لینک های اعتباری در نسخه رایگان آن را کافی است اگر هر گونه کمک مالی شما ارسال (دیدن جزئیات بر روی صفحه نسخه رایگان). لطفا پرداخت نسخه دارای ویژگی های بیشتر (مانند ترجمه URL) و آن را بسیار بیشتر بهینه سازی شده است (در نسخه بعدی ما نیز حمایت از کش حافظه را با پیاده سازی های معروف ترین و پر استفاده ترین). بنابراین اگر شما نسخه رایگان مانند و سپس به پرداخت یک قطعی چیزی الکترونیکی آنچه شما می خواهم

علاوه بر لینک های اعتباری است ، هیچ چیز دیگری وجود دارد ، بنابراین من فکر می کنم شما می توانید برای آن را اجرا کنید اگر شما هر گونه سوال در آینده لطفا فقط بخواهید -- با کمال مسرت از شما کمک خواهد کرد

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •